Strumfi de iulie-august 2007 (188)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Stefania, bune vesti, sa fie tot asa pana la capat!
Georgi, hai ca o scoateti la capat pana vine tati.

Cand va aud povestind de cuci ma bucur ca am fete, pana la adolescenta mi se pare mai usor.

N-am plecat la mare, dar am nervi si sunt obosita rau, simt ca mai am putin si o iau razna. Pe langa ce a povestit Lachi ca era la ea zilele astea, la mine n-a venit nimeni sa curete dormitorul (bine ca e doar unul) si nici sa calce rufele care zac pe canapea de cateva zile. M-am gandit macar sa le pun in dulapuri necalcate, dar n-am apucat. Fetele se trezesc noaptea pe rand si la 6-7 dimineata sunt fresh. Casa arata ca dupa razboi, mi-e rau de mor, curge din mine ca la balamuc, Saby are niste crize de-mi vine sa fac pictura murala cu ea... azi in mijlocul pietei a facut pe ea de nervi ca am lasat-o sa se dea cu fundul de pamant. Si tot asa, mai sunt multe de zis dar nu e locul aici, de guvernarea portocalie deja nu mai zic nimic.

Ce ajutor am nevoie: Saby o musca pe sora-sa si o musca tare. Deja e a 3-a zi la rand cand face asta, alaltaieri a muscat-o atat de tare de picior incat i-a facut o vanataie mare si urata, ieri a muscat-o de brat la fel, acum era sa-i reteze degetul de la radacina.
Nu stiu ce sa mai fac cu ea, i-am explicat frumos, am pus-o la colt, am certat-o, nimic nu functioneaza. Zice ca a muscat-o fiindca i-a bagat balonul in ochi sau a tras-o de par, gaseste motiv oricand.
Nici nu stiu de unde a invatat asta, noi in casa nu ne muscam, la gradinita inca nu merge, in parc nu a vazut asta.
Nu stiu ce sa mai fac cu ea, musca atat de tare incat o strica pe sora-sa si mi-e mila de mor.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

lachi, anca .
zic si eu ce-mi tot repet cand am zile de genul asta: bine ca suntem sanatosi, ca nu-i putin lucru!

anca, welcome to the club cu fundul de pamant si muscatul. stiu ca ti se intuneca mintea cand se intampla... cr facem noi cand se tavaleste pe jos (dar fara prea mare succes): ii zic o data sa inceteze (nu s-a intamplat niciodata sa ma asculte, eu insa perseverez), apoi urmatoarea miscare este sa-l iau pe sus, cu toate protestele lui. continuam circul acasa...
la muscat, nu prea am retete, a avut si david perioada de muscaturi, acum o face mai rar, stie in principiu ca n-are voie. singura regula pe care am respectat-o in combatere a fost, pe langa explicatii, aceea sa nu ne muscam intre noi cand ne jucam (eu amvazut o educatoare ca il musca in joaca pe david - era la o gradi privata atunci. i-am atras atentia, am rugat-o sa se joace altfel - si de atunci s-au mai rarit episoadele).

iar despre cuci (ce cuci, mai? la noie penis sau putza)- nu te bucura prea tare, nici fetele nu scapa de perioada asta (vezi ce zicea si alina).

pupici

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Partea cu datul cu fundul de pamant a fost asa: eram in piata, am luat zmeura, Saby a cerut, am mers la robinetul cu apa si i-am spalat o parte, urmand ca restul sa mancam acasa, dupa 5 minute. Ea a fost de acord cu asta, i-am dat acolo pana a zis ca nu mai vrea, apoi dupa 2 minute se agata de carutul sora-sii ca sa ia alta zmeura, de data asta nespalata. Am vorbit cu ea, i-am spus ca ajungem acasa, i-am amintit ca i-am dat pana n-a mai vrut etc etc etc, pe ton jos si calm, pana s-a apucat sa urle de-mi sunau creierii in cap. Atunci am luat-o pe sus, dupa cativa metri se lupta cu mine sa se dea jos, i-am zis ca n-o las sa se dea cu fundul de pamant, ea a insistat si eu n-am mai tinut-o, s-a dus mai incolo si s-a dat cu fundul de pamant. Deja se cam uita lumea la noi . Dupa ce s-a dat de vreo 2 ori, a incetat urletele, s-a balacit intr-un ochi de apa cu noroi si a facut pe ea. Totul a durat 4-5 minute maxim. Deci... crize. Si pe mine ma durea burta de-mi sareau ochii, am carat-o si pe ea, acum nu ma mai misc de pe scaun.

Cu muscatul ma supara mult mai tare si pentru ca nu am solutie si pentru ca nu stiu unde a vazut. Am eu multe pacate, sunt cam sloboda la gura uneori, dar de muscat zau ca nu fac.

Alta chestie care ma enerveaza este ca sta continuu cu degetele in gura sau cu altceva in gura, odata s-a apucat sa linga niste geamuri la supermarket .

Apropo de supermarket... eram la Auchan in mijloc, cand ma anunta senina fii-mea "vine pipi la Saby chiar acum!". Incerc o negociere, uite, mai tine putin ca terminam repede aici, nu merge, imi era rau de nu vedeam bine, plec rapid cu copilul spre singura toaleta din magazin care este evident dupa linia caselor, alerg ca disperata sa nu faca Saby pe ea, ochiesc o casa unde tocmai terminase cineva de platit care era vizavi de toaleta si dau sa ies cu copila. Cotoroanta de casiera ma opreste, cica n-am voie, si imi arata iesirea fara cumparaturi din cealalta parte a magazinului. Ii spun frumos ca face fata pe ea si merg doar la toaleta si aia insista ca nu pot sa ies pe acolo. Ii zic ca iesirea e la mama dracu' si trebuie sa ma intorc inca pe atat ca sa ajung la toaleta, si cica in loc sa pierd timpul cu ea faceam jumate din drum. Repet: imi era atat de rau incat nu stiam daca la urmatorul pas o sa lesin sau nu. Intreb cotoroanta ce crede ca am furat din magazin, eram cu mainile goale, nici buzunare nu aveam, cica n-o intereseaza dar tot nu ma lasa sa ies. Am intrebat-o pe Saby daca mai poate, a zis ca nu, am invitat-o sa faca acolo si a zis ca nu vrea, aia tot comenta. I-am mai zis de dulce si am plecat, i-am mai zis si din mers, am rezolvat copila si apoi am continuat cumparaturile. Asa-mi trebuie daca nu pot sa o fac pe fii-mea sa faca pipi la plecarea de acasa. Sotul a zis ca trebuia sa cumpar o punga ca sa trec de casierie, dar nici bani nu aveam cu mine, erau toti la el, dar pe viitor e de tinut minte.
Intrebare: cand si daca merg doar sotii vostri la cumparaturi cu fetele si au nevoie la toaleta, se duc cu ele? La barbati sau la femei?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Anca, incearca sa o intrebi inainte de a intra in supermarket daca vrea sa faca pipi. nici eu nu il conving usor pe al meu sa faca inainte sa plecam de acasa, dar cand e vorba de marcat teritorii straine, aproape niciodata nu refuza. deci primul nostru drum la supermarket - daca nu a facut acasa - e la toaleta. la noi e mai simplu, daca ma duc eu cu david- merg la femei, daca se duce cu taica-su, clar la barbati. in cazul vostru, daca merge tati, as fi tentata sa zic la barbati. desi la femei sunt cabine inchise, deci nu sunt sanse sa prinzi vreo faza nepotrivita. in schimb la barbati mai sunt si pisoare...dar la femei mai sunt si isterice...

de retinut faza cu punga (trebuie sa ai mereu o moneda de 50 de bani in buzunar, sau la chilotzi pt posibilitatea asta). eu am ciuda pe casierele de la Auchan de cand o nesimtita a vrut sa ma prosteasca pe fata cu 100 de lei. eram singura cu bebe mic (david) si probabil paream mai aeriana, nedormita, neorganizata (a se citi buna de prostit in fata!), nu stiu... pana la urma cica "a gresit" era 8 martie, i-am zis ca daca nu era ziua femeii ii tranteam o reclamatie de nu se vedea, ca era clara intentia.

ma duc sa fac pe leul, am cereri in sensul asta .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

anca,aici e locul de discutat,ma bucur ca povestiti,mai gasesc si eu rezolari sau macar mai vad ca se intampla si la altii.eu nu pot decat sa te pup si sa-ti spun curaj,asta-mi spun eu zilnic cand ies
cu magazinul,hmmm m-am nervozat,pai bine ok nu a vrut sa te lase sa iesi trebuia sa ajungi la seful de magazin si sa-i spui situatia inclusiv ca esti client si mai tare de atat ca ai un copil de 2 ani care nu intelege ca trebuie sa se tina pana la cealalta iesire,plus ca mai ai un copil de un an si tot asa,se lecuiau ei sa mai faca fitze si exces de zel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mai! Ce faceti, mai, aici, fara mine??? Aud?

Simo, la multi ani cu tot ce-ti doresti
Georgi, sanatate puiului!
Carla, vivela, ce ma rad si la ce scrieti voi, doar ca imi imaginez perfect nervii aferenti!
Carla, tata, sa te-nvete sora ta ca aici e taramul meu (scandal semi intelectual imbinat in mod fericit cu balacareala stiintifica). In primul rand, data viitoare nu ezita, ajuta copila sa-nteleaga ca ati ajuns la toaleta. Zici atat, convingator: ia uite, mami, veceu!- aratand spre scaunul casierei. Urci copilu' pe scaun, il pregatesti si, daca totul merge conform planului urmeaza sa bucure privirea consumatorilor prin excelenta obositi si plictisiti, deci avizi de experiente inedite! Poti incerca si-un cantecel vesel, improvizat, inspirat de kodak momentu' respectiv, ceva-n genu':

Pish, pish, pish, aoleu!
Cand pishu' vine
Si nu mai poti tzine
Sa te-nvat eu:
Te-asezi mai bine
Si stai pe vine
Cam ca pe oala
La casierita-n poala!
Pish, pish, pish, hai, fugutza,
Ca vine si cacutza!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mai fetelor voi sunteti super civilizate pentru tara asta! Pai in Austria, Germania sau multe alte locuri, da imi duc ploadele la toaleta in supermarket. Dar la noi? As fi in stare si eu sa fac la tufis Eu niciodata nu le-am dus la toaleta, exclus. In Selgros, Carrefour, alte locuri doar in parcare langa masina sau la putina iarba. Sa-mi fi zis cineva ceva ca aveam raspunsul pe varful buzelor. Pai ce, sa le umplu de boli de la 3 ani? Mai bine platesc amenda. Cand or fi si la noi toalete mama si copilul atunci o sa merg. Nu sa sterg eu cu parul si hainele tot WC-ul pt ca nu e loc suficient si pt ca trebuie eu sa-mi tin ploada in cine stie ce pozitii yoghine ca sa nu se atinga de nimic!
In alte tari intram la mama si copilul cu amandoua odata si ieseam toate 3 rezolvate de acolo.
sotul meu nu e nebun sa plece vreodata cu ele singur de acasa.
Vai Carla e greu si la voi cu 2 copii cu diferenta de varsta ca uite, cel mic e victima si nu se poate apara. Ce crezi ca ale mele au vazut in casa muscaturi? ca ma apuca si rasul doar cand imi imaginez... E rezultatul geloziei si al competitiei dintre ele!
Calma... eu te inteleg foarte bine, cred ca e mai enervant si frustrant cand o vezi pe cea mica nevinovata si neanticipand ce o paste...offf...

Cu masturbarea, din pacate nici fetitele nu se dau in laturi, nu fii sigura ca stai linistita pana la adolescenta. Eu am vazut cazuri mai rare dar la noi in gradi erau vreo 6 fetite care o faceau in public (la activitati) nu la somn.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Vai, Vio, esti zapacita rau si tu! sa mor de ras nu alta.

iris sambata a zis in selgros fac pipi mama! Eu l-am lasat pe sot inauntru sa plateasca, eram chiar la casa, am luat fetele de mana si le-am dus langa microbus. Nu a mai facut decat Karina, pentru ca Iris ma anunta ca face pipi in timp ce facea. Am facut mama. Unde? In magaziiin!

Mergi la inceput

Bravooo, Iris!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lachione

Eu am vazut cazuri mai rare dar la noi in gradi erau vreo 6 fetite care o faceau in public (la activitati) nu la somn.

Pai da, activitati extracurriculare, asa le numesc si eu

Io nu inteleg, masturbare in ce sens? Ca si Laur se mai prinde de putza din cand in cand, dar nu l-am vazut niciodata sa mestereasca la ea in sens sportiv. Da' cred ca nu-i timpul pierdut...
Oricum am inteles ca e f normal, isi descopera de timpuriu sexualitatea, dar le va trece o perioada. Pana si-amintesc si-ncep s-o ia in serios

Mergi la inceput