Strumfi de iulie-august 2007 (188)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
neata
o cafea, un piscot, o maslina, o scobitoare?
Simo, La multi ani, sa fii sanatoasa si la punga groasa, cum zice romanu'
.
(scuze de intarziere).
Alina, Georgi, sanatate multa strumfilor, sper sa se faca bine repede si sa ne dati vesti bune in curand .
Alina, te-am visat gravida, mama, ia vezi, ca am mai avut vise premonitorii (nu des, dar tintite!). sper sa fie asa, dupa cum va e dorinta .
lachi, stii sa binedispui omul, ce mai. esti mortalaaaa!!!!! scrie mai des, cu atatea motive de depresie in jur, avem nevoie de tine .
noi, cum ne stiti, cu problemele vechi...am decis sa aman procesul educational pt david pt mai incolo, cand i-or trece crizele de gelozie. asa ca acum accept cu seninatate cuburi in cap si muscaturi si alte cele, atata timp cat sunt indreptate doar catre mine si tati...vad ca daca i le permit, nu mai ies scantei si parca nici el nu mai e asa interesat sa le mai faca. sper sa nu-mi musc limba mai incolo.
acu avem o alta problema: masturbarea. stiu ca e normala la varsta asta, stiu ca teoretic - ca parinte - trebuie sa ignori problema, da' prea e evidenta. i-am explicat ca asta nu se face cand mai e cineva de fata (nu vreau nici sa-i zic ca "e urat", "e rau", ca nu vreau sa-i creez complexe in domeniul asta - si oricum nu scapa de "boala" asta niciun barbat, deci nu are sens sa o combat!). ash, parca mai abitir face. se dezbraca de haine sa aiba acces mai usor si parca o face in ciuda mea. voi va confruntati cu problema asta? trece repede, nu? .
Edit: scuze ca v-am luat cu problema asta asa, de dimineata, de la cafea.... dar cand omul n-are probleme reale, le cauta
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunflower1979/sunflower1979.jpg)
sunflower1979 spune:
mda... si la noi s-a accentuat problema asta in ultima vreme. la sfatul tau l-am lasat pe Denis sa se mai joace cu "dumnealui" pentru a-l ajuta in decalotare, si cred ca s-a mai rezolvat putin.
incerc sa il ignor, alteori cand vad ca insista, chiar si prin haine, il intreb ce-i face si el zice "il necajesc un pic". ii mai distrag atentia, ii mai zic sa-l lase in pace.
am observat ca e foarte mandru de el, imi zice 'uite ce mare e cucul meu!" si mi-l tot baga in ochi. ii place sa il expuna, sa-l scoata la aer, nu se jeneaza deloc/ de nimeni daca e dezbracat. inca n-am facut mare caz de asta, dar ii mai zic ca nu e frumos sa il vada lumea, sau ii ridic chilotii, pantalonii fara sa-i zic nimic, ca si cum l-as imbraca atunci.
astept sa vad ce mai zic si restul mamicilor de baieti.
alina.a, zilele trecute, dand refresh la DC ma gandeam la tine, si ce vad... prima postare noua era de la tine. sper ca Eli e bine acum si mai vrem sa ne scrii despre voi.
da ce putin scrieti in ultima vreme? sunteti in vacanta, fara net?
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
Vivela spune:
cristina, ups, imi pare rau daca din cauza sfatului meu s-a apucat Denis de "joaca cu cucul" . ma bucur insa daca s-a mai rezolvat problema cealalta, nu ma gandeam ca baietii astia n-au si ei o limita .
si david e mandru nevoie mare de barbatia lui, cred ca e scrijelit in creierul barbatilor sa fie asa.
Luna, cum mai esti?
nico, spor cu casuta, s-o terminati repede si sa aduci copilasii acasa. te inteleg - si pe noi ne lungeste mult vremea asta tomnatica...
daca nu vrei sa faci test de sarcina, fa macar poze cu burtica, peste vreo 4-5 luni iti spunem noi daca e bebe sau nu .
discutie aseara cu david:
vorbeam despre pisici, marea dragoste a lui david (mai putin motanul parintilor mei, care e cam fantomatic, cum intra david la ei, dispare pur si simplu, il vedem doar din cand in cand cu coada ochiului trecand in super-viteza dintr-o camera in alta).
"- david, cand ne mutam la casuta, iti ia mami o pisica?
- mai bine luam pisicuta de la mamaie!
- si mamaie si tataie ce fac fara pisicuta, n-o sa le fie dor?
- pai ma duc EU la mamaie si la tataie!
- pai cum, si eu ce fac, n-o sa-mi fie dor de tine?
- pai tu ramai cu tati si cu pisicuta!"
_
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunflower1979/sunflower1979.jpg)
sunflower1979 spune:
ei, stai linistita! eu doar l-am invatat cum sa traga de putza ca sa o spalam cum trebuie. si trage, frate, cum nu aveam eu inima sa o fac. caci iti dai seama ca ce are de facut, face el cu sau fara incuviintarea mea. ideea era ca (la sfatul tau) am inceput sa privesc cu ochi buni joaca cu cucul, caci urma sa aiba rezultatele dorite. deci nu are de ce sa-ti para rau!
ce simpatic e David cu replicile lui! raman uimita de ce e in mintea copiilor, de interpretarile lor la cele mai banale lucruri!
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
Vivela spune:
cristina, se pare ca doar noi doua bantuim pe aici, fetele au plecat in concediu, la mare - la soare .
_
![](images/user_woman.png)
X-ray spune:
am uitat sa multumesc de sincerele voastre la multi ani.si de urarile de sanatate sunteti dulci tare.
luna tu si depresia nu aveti prea multe in comun,da?
vivela ce sa zic de visul tau ,ne-am cam dezobisnuit de ideea cu doi...adica chiar nu ne mai gandim la asta,nu m-am mai cautat nici eu sa vad ce e cu chistul ala,in fine pur si simplu eli! si roim in jurul ei ....eu nu stiu ce sa te sfatuiesc in legatura cu david si crizele lui.nu te superi ca zic crize dar eu asa-i numesc iesirile elisei
.eu o las sa-si faca numarul dar ea vine singura la mine si-mi zice asa senina(zau ca parca_i dusa cu pluta) "gata mami mi-au trecut crizele"..si cu masturbarea o incercam si noi ca fetita
cum ramane goala zdranc sa vada "putzica" sa o controleze
...
cristina eu ma pregatesc sa-i fac cuiva o vizita cu 2 prunci cu varicela sa scapam naiba de ea...
la multi ani la doua fete dragi rodica si simo!sanatate si numai bucurii!si nr 2.
mai am de scris o groaza dar si multe altele de facut...mai revin eu ...
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Vivela spune:
gata, m-am documentat cum sta treaba cu "dumnealui/dumneaei" - tata freud cred ca era cam dus cu pluta, dar pe ici pe colo trebuie sa fi avut ceva dreptate...
alina, sanatate multa sa aveti, Eli e o scumpica cu "crizele" ei. (al meu nu recunoaste in ruptul capului ca are crize, ba incearca sa ma si convinga ca el e foarte cuminte, iar eu sunt nedreapta ca-l pun la colt . si o zice cu asa patos incat mi-e ca intr-o zi o sa-l si cred
).
va pup, ma duc sa calc un maldar de rufe. ufff, mi-ar trebui o chestie automatizata care sa calce singura.
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Ieri am avut una dintre cele mai obositoare zile... Pe un mare fond de oboseala si un mare dezastru in casa si o tona de rufe de calcat, dragele mele fetite mi-au incercat nervii la maxim. Iris nu a dormit de la 7 dimineata pana la 10,30 seara si i-a mers gura incontinuuuuu. Crize de urlat prin parc, crize de zbierat pe strada ca ea vrea la Paris sa il vada pe Mickey adevarat, crize ca ea vrea la magazinul "viata animalelor" sa-si cumpere un ursulet roz si mic si slabanog mort de foame (ca cel pe care i l-a luat tac'su dupa indelungi crize ca vrea un urs ros, e oribil, obez si mai zici ca e si hidrocefal, Pe bune e o uratanie, dar e singurul urs roz pe care l-a gasit. Ultimii pasi pana sa intram in bloc la venirea din parc am luat efectiv intr-o mana pe sus tinand-o de haine (de spate) ca sa avansam mai repede. Ei si asa urla "de ce ma duci ca pe un puisor???" Imi venea sa o omor efectiv...
si pentru ca a a dormit ea la 10,30 m-a tinut Karina treaza pana la 12 noaptea iar la 5 dimineata era in living. Ghinionul sotului ca el merge la inaintare dimineata. Oricum ii auzeam si n am mai putut dormi.
Norocul meu a fost ca ieri mi-a venit menajera pe care o aveam cand locuiam langa cismigiu cu sora ei si una mi-a facut dormitoarele si baile luna iar cealalta a calcat tot. Sunt o fericita.
Acum dorm amandoua iar eu fug sa fac ceva de mancaresi curatenie in living care nu are decat vreo 40 mp supa de pui cu galuste am facut dimineata.
Spor la treaba Vivela!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
![](images/user_woman.png)
musso17 spune:
buna fetele
la noi s-a mai ameliorat situatia,am reusit sa iau ap de aerosoli si sa-i fac in somn cu ser...mai tuseste dar razlet.
cucu,cucu...si la noi e la mare cautare,si-l scote din chiloti si trece la treaba,nu face pe strada,desi l-am prins punandu-si mana la el dar doar ca sa vada daca mai e
si eu il ignor cand are treaba ca o sa treaca sau se mai amelioreaza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefania_97/stefania_97.jpg)
stefania_97 spune:
Buna fetele,
azi am fost la moasa si se pare ca totul e bine. Bebe are aprox 2700 si daca sta la caldurica pana la termen se va face de 4 kg. Capul e in jos, rezultatul la testul urina e negativ pt bacterii
Moasa a zis sa nu ma astept sa nasc mai devreme de 40 de saptamani, ce bine!! Inca mai am multe de facut.
Azi am facut o supa de rosii. Dar nu cred ca voi putea manca ca imi da arsuri. Mi-e pofta de spaghete cu branza.
Acum ma duc sa o iau pe mandra mea de la gradinita
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si36+
AMR 4 sap. pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca