Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***220***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Simplyana , de razgandit, nu ma mai razgandesc, cu toate ca mie groaza cand ma gandesc, ca nu am intrat niciodata in tribunal, dar v-om vedea. Din fericire stalpul nu a cazut pe mine ca cine stie ce mai pateam, eram un pic mai departe de el, dar in schimb a cazut firul de electricitate care era destul de gros si m-a trantit la pamant, iar in cadere m-am lovit la coloana in zona coccisului, de unde m-am ales cu fractura.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Mai fetelor, oare ce-o mai face CARMENADA? Mie mi-e dor tare de Inamica! Si de Mario! Si de Luli (ca mi-am amintit ca nici in lista cu porecle n-am trecut-o...), RAALUCA, mai treci pe la noi! Si mi-am mai amintit, pentru ILINCA: eu cand am intrebat de peste la bebe, m-au sfatuit RAALUCA si MONIQUE ce si cum, si au zis (nu-mi amintesc exact care din ele ) sa iau peste cu ochi. Adica intreg, nu file, ca ma pot convinge mai usor ca e proaspat, lucru foarte important! Eu cel mai des iau pastrav si salau.

Si daca tot sunt la peste, vreau sa lansez (ca tema daca vreti), ipoteza: Cred ca sunt mai "siguri" totusi pestii de crescatorie dacat aia "liberi", chiar daca sunt crescuti cu suplimente si "ingaseminte". Zic asta pentru ca, oficial sau nu, toate apele de prin-prejur sunt super-mega-poluate. Asta banuiesc eu ca e si motivul pentru care nu se recomanda peste gras la copiii mici, cu toate ca ei ar avea nevoie de grasimile din peste si unii chiar primesc suplimente cu ulei de peste: in grasimea lor se depune plumbul si te miri ce alte minunatii se mai gasesc prin apele noastre. Aberez?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Simplyana , de razgandit, nu ma mai razgandesc, cu toate ca mie groaza cand ma gandesc, ca nu am intrat niciodata in tribunal, dar v-om vedea. Din fericire stalpul nu a cazut pe mine ca cine stie ce mai pateam, eram un pic mai departe de el, dar in schimb a cazut firul de electricitate care era destul de gros si m-a trantit la pamant, iar in cadere m-am lovit la coloana in zona coccisului, de unde m-am ales cu fractura.

SIMONA, ca a fost firul si nu stalpul...tot nasol a fost! Ba ala putea sa te mai si electrocuteze! Si nu numai pe unul, ci pe toti trei (Doamne fereste!!!)!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Editez sa mai pun niste pupi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

SIMONA ; sper sa fie recuperarea cat mai usoara; imi pare rau ca ai intarcat blondinul asa brusc, dar lasa, ca asta e cea mai mica dintre probleme; ai grija la sani, tine-i stransi bine de tot, chiar daca te jeneaza; si rupe-le capul la toti cei care sunt vinovati; asigura-te ca avocatul tau e dracul in persoana ca se implica 100%, pentru ca ai mari sanse sa obtii despagubiri zdravene, pe care chiar le meriti cu prisosinta; si vezi partea "buna": ai patit-o tu, nu unul din copii.... iti imaginezi daca pe tine te-a doborat in halul asta.... nici nu vreau sa ma gandesc
pupi multi, si stai cu noi daca tot nu poti face altceva... iti tinem de urat si te mai incurajam si noi cat putem

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Dyana: multumesc mult , din fericire cu sanii e bine acum, mai rau e ca am ramas singura putin cu Lucian, si nu pot sa ma tin dupa el, pana a venit mama m-a terorizat, a mancat si din mancarea la caine pana am ajuns eu la el, s-a facut un obraznicut intr-o saptamana, ca mama ii cauta mai mult in cornite, dar in acelasi timp e dragalas tareee, a invatat sa zica oaia si rade de numai poate de isprava lui.

Avocatul e sigur pe el, ca o sa avem cu siguranta castig de cauza, despagubirile se cer in general in functie de nr. de zile de ingrijiri medicale, drept sa spun nici nu prea ma intereseaza banii, important e sa plateasca cineva pentru isprava asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Simonapro, ma bucur ca lucrurile merg inspre bine; sanatate multa iti doresc si determinare sa realizezi ce ti-ai propus.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Unde sinteti cu tutoatele? Culcati tufetitele si tubaieteii?
Haideti la o poveste ca Jambo e la basket si eu nu am chef nici de "treburi", nici de tv, nici de citit, nici de colindat aiurea pe net.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Na ca ati aparut acu si cu enduro. Daca mai vine si cineva cu legatura cu catzaratu', am bifat tot ceea ce visez sa fac (sau sa faca macar fiica-mea, daca io nu mai apuc)...

Novus, Ayla, heeeelp.
Vreau si eu sa fac o comanda la aia de ati dat voi link. Dar m-a pus pe ginduri chestia ca hainutele ar fi mai "strimte". Ilinca are 10 kile, la cm nush, io am masurat 80...nu stiu daca sa iau pt 18 luni (cum ar reiesi din tabel) sau pt 24....

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Sper sa ajung maine la magazin, te sun de la fata locului, tu fa-ti lista

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Tubaietelul meu deja doarme. Ma mir si eu, in general pe la 22 pica lat, acum la 21 el tragea la aghioase si eu tranca tranca la telefoane.

SIMONA recuperare usoara si proces scurt!

PISIK pai cine a zis ca galeata tre' sa fie dreapta?

Am vorbit azi cu Joanna [oitza, ca doar e mami de berbec ] si ea zicea ca prefera miercuri. Iese de la curs pe la 6, cred ca pana ajunge acasa si ia berbecul... o sa apara in jur de 7. Daca sta in Balta Alba, inseamna intalneala in IOR. Banuiesc ca noi, restul, ne putem strange mai repede, in functie si de vreme.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Mau!

Recuperai eu ce recuperai, dar nu-sh daca-mi mai aduc aminte... so...

Novus, cu bubitele nu-sh ce sa zic, ca nu m-am lamurit 100% nici cu ale Adelei... dar cred ca a fost si un pui de rubeola decapitata... in fine tratamentul e acelasi: "cu toata atentia cuvenita". Cu febra lui Nelu m-as fi priceput mai bine, dar nu am fost pe receptie si inteleg ca intre timp s-a rezolvat.

Asa... ma inscriu si io la natafleti: nu conduc (am carnet, dar am condus mai mult fara la 18 ani, l-am luat repede, pt tata, mare mashinofil, de la avc-ul lui nu am mai condus deloc si nici nu mai am de gand , DELOC... long story), nu inot (ma rog, inot eu un pic, dar numai cand stiu ca am nisip sub picioare, altfel ma panikez ). nu skiez, nu patinez, nika...
Singurul "sport" pe care l-am facut (de performanta)... a fost... shahul...
Am mai facut si pictura... cica aveam/am "talent"... mama ma vedea pictorita... noh... m-am lasat complet.. daca fac economie de designer la amenajarea apartamentului, ma declar multumita.
A-propos de apartament, tre sa iasa cadastrul si abia astept!!!!
Am vazut poze cu Ilinca , cu Vitamina...
Nu mai stiu... revin cand imi aduc aminte.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput