Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***220***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Singurul "sport" pe care l-am facut (de performanta)... a fost... shahul...

Aruncatul cu privirea, fuga de datorie si statul pe ganduri. 3 sporturi, te-am luat.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello talentoaselor !!
Cred ca suntem cel mai tare si diversificat club, bravo noua ca ne-am adunat !!

Uali, Bianca, ma dati gata cand povestiti de off-road si enduro, notiuni necunoscute mie (sau se pune ca am fost cu jeep-ul in Sahara, cu sofer bineinteles ) dar pe care mi-ar placea sa le experimentez dar asta doar daca imi gasesc cu cine, ca pe Pisi al meu sigur nu-l prindeti la din astea
Aaah ce mi-a placut si mi-e dor: sa merg cu motorul (eu in spate, normal) !!
Uali, m-ai cucerit si cu descrierea locurilor din Grecia, la anu' cred ca ajungem si noi pe acolo, cerem sfaturi de la cunoscatori

La baut bere ma inscriu si eu !!

Printre pasiunile mele se numara si cadourile, ador sa le cumpar si sa le ambalez la fel de atre cum imi place sa le primesc ; si imi plac florile, incerc sa fac aranjamente florale, bine nu va ganditi la nu stiu ce ikebana, asa mai pt incepatori !

Cam asta ar fi, sunt buna la toate si la nimic !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Salutare!
Noi am intrat serios in greva foamei, azi nu am vrut sa papam nimic. In schimb am dormit pe rupte, si asa s-a putut si mami odihni un pic (un pic mai mare, de vreo 4 ore de somn). Cred ca ne mai iasa o maseluta, pana acum avem doar 2 maselute si 8 dinti, deci mai este loc.
Eu fac alergie rau la radiatiile solare, pana acum e singurul diagnostic pus, de dimineata mi-au luat sange pt IGE, daca nu e peste limitele normale, o fi altceva, de altundeva si...sa vedem de unde. Pana atunci planificarea concediului la mare ramane in aer.
Claudiu face rau conjunctivita alergica, presupunem ca de la florile care le au in gradina la gradinita, vineri la pranz cand l-am luat avea si muschiuletul lateral ochisorului inflamat. Nu mai stiu ce sa ma fac.
In rest toate bune si frumoase. Eu am reluat antrenamentul la sala, dupa masaj, si sper sa ma simt bine, azi eram tare molesita, dar ador sa merg la sala, si am nevoie si eu de portia mea de libertate.
Pupici

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Novus, multumesc. Eu am pregatit sa fac comanda pe net, dar ti-am spus, nu sint 100% hotarita cu masurile. Am comandat vo doo body cu mineca lunga, alea clar pt 24 luni, cu astea de vara nu prea stiam ce sa fac, da cred ca le iau tot pt 24 luni, pt ca Pisilinca deja nu incape in unele chestii care cica-s pt 18 luni. Avem body cu mineca scurta de la carter's care i-s bune, poate chiar putin lungi, si altele care nu se mai inchid peste pampers. De asta nici la rompere nu stiu cum sa aleg. Da daca zici ca te duci miine, da-mi un bip si te sun eu, sa-ti dai cu parerea ce marime sa iau, desi Zambariciu cred ca e mai voinica decit Pisilinca.

Simona, ma bucur ca esti mai bine, si sa stii ca te admir pt curajul si determinarea de a nu lasa lucrurile asa. Bine, eu m-am re-cutremurat cind am citit ce ai scris...bine ca nu v-ati curentat. Multa sanatate !

Revin cu lista de vicii :))

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
SIMONA recuperare usoara si proces scurt!
[...]
Am vorbit azi cu Joanna [oitza, ca doar e mami de berbec ] si ea zicea ca prefera miercuri. Iese de la curs pe la 6, cred ca pana ajunge acasa si ia berbecul... o sa apara in jur de 7. Daca sta in Balta Alba, inseamna intalneala in IOR. Banuiesc ca noi, restul, ne putem strange mai repede, in functie si de vreme.

Simona, insanatosire grabnica!

Pai,IOR, miercuri sa fie atunci!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Am admirat-o in sfarsit pe Sophihi pe care abia astept sa o pupacesc miercuri !!

Aris, ce familie faina si numeroasa are Vitamina de care ma declar indragostita iremediabil, asta e, recunosc !!

Simonapro, ma bucur ca esti mai bine !!

Denisamada, le-am elucidat pana la urma cred: de caldura + piscaturi de insecte , bat in retragere !

Mergi la inceput

Mai fetelor si mie IMI PLACEA SA FUMEZ de numa' , nu stiam ce o sa ma fac fara tigari, asa maniaca eram, nici nu credeam ca o sa ma las vreodata, nici nu eram pregatita sa ma las , doar ca in 13.07.2008 fiind la un complex termal, nu am fumat pana la 18 si cand am realizat am zis hai sa incerc sa vad daca pot, si am putut, cel putin pana acum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ca tot vorbiram de condus, cititi acilea ceva.

------------------------------------------

Permisul auto
de Dan Puric

Dumnezeu, iubindu-ma, ma tot pune la felurite incercari ca sa nu ma plictisesc.

Asa a fost si cu soferia. Ne-am luat si noi masina.

Atunci mi-a zis sotia ca ar fi bine sa-mi iau permis si eu, ca cine stie, s-ar putea sa fie nevoie vreodata sa sofez.

Pentru mine, lucrul asta a venit prea tarziu, si m-am dus la prima lectie de soferie cu emotii de liceean, la un PECO, unde trebuia sa ma intalnesc cu instructorul.

Tremuram rau pe marginea trotuarului, ca la bacalaureat, si il asteptam. Cel mai bun lucru era ca omul nu ma cunostea.

A venit cu o Dacia de pe vremea lui Ceausescu, careia, cand i-a pus o frana, chiar in fata mea, i-au sarit suruburile pe jos. Le-a adunat tacticos si le-a pus la locul lor, ignorandu-ma.

Era mecanicul absolut, la intalnirea cu imbecilul absolut.

Locul mortului

Nea Ilie era plin de vaselina si avea un fes slinos pe cap. M-a citit din prima, si-a dat seama cu cine are de-a face.

Daca m-ar fi cunoscut, mi-ar fi spus: <Vai, maestre, ce onorat sunt sa va fiu eu instructor!>

Cand mi-a zis, fara sa se uite la mine: <Ba, asta e cheia!>, am inghetat.

<Fii atent, a continuat el, ambreiajul este tata, frana este mama, iar acceleratia este copilul tampit care alearga pana ce da cu capul in prima masina.>

Absolut genial!

Apoi imi spune scurt: <Treci in locul meu!>

Eu, speriat: <Lasa-ma, nene, ca n-am mai pus in viata mea mana pe asa ceva>.

El: <Ba, tu nu te-ai saturat sa stai pe locul mortului si sa te conduca toti tampitii?>

Si atunci m-am gandit sa strig si eu la poporul roman:

<Popor roman, nu te-ai saturat sa stai pe locul mortului si sa fii condus de toti tampitii?>

Era o adevarata resuscitare, domnule!

Si imi tot repeta: <Hai, hai, invata sa conduci!>

Ceea ce a urmat a fost incredibil. M-a scos direct in trafic.

Si eu trebuia sa am mana pe volan, pe chei, pe schimbatorul de viteze, trebuia sa ma uit in cele doua oglinzi, dar si in ochii lui.

<Unde te duci, maaa? Nu vezi unde ma bagi? O calci pe baba aia! Nu te uiti in spate? Vezi, baa, ca intra ala in tine!>

Si m-a tinut asa, de inghetam si transpiram tot, doua zile la rand! Nu mai eram sanatos! Nici un rol, in viata mea, nu m-a solicitat atat de mult, si nu m-a adus intr-o asemenea stare.

In a treia zi s-a linistit de tot.

Statea batranul cu o mana pe volan si cu fesul pe ochi.

Dormea, domnule!

<Inseamna ca am inceput sa conduc bine>, mi-am zis.

Crucea Sfantului Andrei.

Nu l-ati vazut pe Puric, disperatul, intre Maestrul sau dormind si traficul din Bucuresti.

Si, tarandu-ma incet-incet, am trecut pe langa un cimitir. Atunci Maestrul a deschis ochii:

<Ba, vezi? Aici e o fosta eleva de-a mea!>

Mie mi-a inghetat coloana vertebrala.

<In cimitir?>

<Pai da! Nu e singura, e cu sotul!>

<Cum a ajuns acolo?>

<Tot asa, ba, ca si tine, nu a oprit la Crucea Sfantului Andrei, aia pe unde trece trenul. Pai, baa, cand vezi o cruce, nu te opresti sa te inchini? Treci ca animalul? Ce-o fi cu graba asta, ca tot acolo ajungi!>

Omul asta m-a crestinat pe mine, teologul lui peste.

Avea dreptate! Cand vezi Crucea Sfantului Andrei, te uiti in dreapta si nu crezi nici macar in ala de-ti face semn cu steagul, ca e tara plina de prosti.

Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!!!"

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Uali, m-ai cucerit si cu descrierea locurilor din Grecia, la anu' cred ca ajungem si noi pe acolo, cerem sfaturi de la cunoscatori

La baut bere ma inscriu si eu !!

Printre pasiunile mele se numara si cadourile, ador sa le cumpar si sa le ambalez la fel de atre cum imi place sa le primesc ; si imi plac florile, incerc sa fac aranjamente florale, bine nu va ganditi la nu stiu ce ikebana, asa mai pt incepatori !

Aoleu!!!! Sa uit eu de bere!!!! Aici ma pricep!

Si la Grecia ma inscriu, la insule mai exact. La anu', daaaaaaaa????

Si mie-mi plac cadourile, si florile, dar mai mult "inradacinate" decat in aranjamente.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am uitat: Simplyana, multumesc pentru raspunsul referitor la marimi !

Asaaaaa....
Viata mea (ca si a voastra cred) se imparte in "inainte"si "dupa" Pisilinca...

Inainte:
- fumat macar 1 pachet/zi
- baut cu gashca macar 1 data/saptamina (asta a se intelege vodca stinsa cu bere sau cu apa, ca vara la bere sau iarna la ceai cu rom...mai des)
- mers pe munte cu rucsacul in spate (cea mai tare experienta a fost in martie pe Rarau...in zapada pina la briu - na, briu de 1,60m ai mei...)
- pescuit macar 1 data/luna, preferabil undeva unde se putea campa peste noapte
- participarea la intrunirile moto de prin tara - cort, bere, rock, motoare, concurs de tricouri ude, si de fiecare data se gasea si macar un biker de treaba sa ma traga si pe mine cu motoru - de obicei asta se intimpla tirziu in noapte, cind toata lumea era bine aghezmuita, da nu ieseam pe drumuri publice
- catzarat, oleaca, cu echipamentul asigurarea si sustinerea unui prieten drag (de care din pacate m-am cam "despartit" de cind s-a despartit el de cea mai buna prietena a mea)
- mai mergeam la patinoar si sanius iarna...

NU inot (ba mi-e o frica ..."congenitala" de apa, de mica urlam ca nu intru in mare, am facut nu stiu cite cursuri de inot degeaba, iar acu intru in apa cu colac, mare, pus regulamentar). Mint, am inotat vara trecuta, cind am fost la Barcelona, si mi-a placut tare, dar apa era "umpic" mai sarata decit M. Neagra...
Merg cu bicicleta, am permis din 2000 da conduc de vreo ...5 ani efectiv, injurind la fel de barbateste ca Ilinca

Dupa Pisilinca....n-am mai facut nik. Si abdomenele-s prea riscante. Daaaaar am reluat dupa cum stiti mersul la cort (imbinat cu pescuitul)...si astept sa mergem impreuna pe munte. Si inca visez sa imi iau motor. Cred ca e cel mai mare vis al meu (lasind deoparte dorintele de sanatate a membrilor familiei si restul de genul).

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput