Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***220***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

NOVUS, pai sa stii ca la anul eu nu mai ratez Grecia, asa ca...poate ne cuplam la a doua vacanta impreuna, asta daca nu ne paruim in prima, ceea ce nu cred. Eu as vrea clar ceva din ce descrie UALI, adica nu f comercial, o insula mai retrasa. Vroiam Tassos initial, dar vad ca sunt mult mai multe optiuni.

SIMONAPRO, Slava Domnului ca esti mai bine! Neaparat sa nu ii lasi sa scape. Si eu am oroare de tribunale, nu am intrat ever intr-unul, dar nu m-as lasa pt asa o chestie

DENISA, bine ai revenit

Apropos de motor, ca tot zicea NOVUS, mie imi place sa merg cu sotul pe scuter (maxi scuter, e cat un motor defapt), desi nu am fost deloc de acord cand l-a luat. Din pacate nu prea apucam, dar cand prind o tura imi plaaaace

Cred ca sotu meu s-a imbolnavit. El nu e microbist deloc, dar deloc iar acum si-a luat o bere si niste saratele si s-a instalat la meci. Cica o data e campionatul mondial. Ce o fi patit?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Aris, ce familie faina si numeroasa are Vitamina de care ma declar indragostita iremediabil, asta e, recunosc !!

Ceee???? Indragostita de Vitamina? En-garde!!!

Ei, vezi, Monn.... de-aia nu mai conduc eu... nici in viata nu reusesc sa ma feresc de prosti.. da'pai la volan...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

culcat mutzunelul si trebuie sa-mi declar si eu talentele si frustrarile:
- carnet am, conduceam suuuper bine (asa zicea toata lumea, cristi era super relaxat cu mine la volan).... dar n-am mai condus de 2 ani
- am skiat 6 zile in viata mea, toate intr-o iarna.... si mi s-a lipit sportul asta de suflet rau de tot, in 2 zile deja coboram Clabucetul din predeal relaxata si cu viteza; cristi m-a invatat la 26 de ani; un an l-am ratat din cauze de concedii aiurea si nepotriviri de program cu zapada.. dupa care a aparut mutzu la orizont... dar la iarnaaaaa.... abia astept
-patinat... nu ma dau in vant; ma tin pe picioare cat de cat... dar nu-mi place
- bicicleta daaaaaa, imi place foarte tare, am invatat sa merg cand inca nu ajungeam la pedale, ma impingea bunicutul meu.... mare pasiune
- artista sunt innascuta; serios acuma, chiar am talent la desen, doar ca din pacate nu l-am folosit bine; am avut o tentativa de intrat la arhitectura dar era prea complicat cu meditatii in bucuresti saptamanale.... si uite asa am ajuns biolog; dar ador desenul si abia astept sa-l valorific cu mutzu si sa scoatem opere de arta in 2

si acuma daca trec la frustrari se face dimineatza... dar ca sa nu ma abtin de tot..: m-am neglijat ingrozitor ca femeie de cand am nascut; putin spus ingrozitor; mi-am pierdut respectul de sine complet, nu ma suport cum arat, nu ma suport cum ma simt; ma consider o mamica bestiala... dar o femeie ratata; viata de cuplu/comunicare/ intelegere= zero barat, viata sexuala lipseste cu desavarsire .... si ar mai fi multe de spus

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
- baut cu gashca macar 1 data/saptamina (asta a se intelege vodca stinsa cu bere sau cu apa, ca vara la bere sau iarna la ceai cu rom...mai des)
[...]
- participarea la intrunirile moto de prin tara - cort, bere, rock, motoare, concurs de tricouri ude, si de fiecare data se gasea si macar un biker de treaba sa ma traga si pe mine cu motoru - de obicei asta se intimpla tirziu in noapte, cind toata lumea era bine aghezmuita, da nu ieseam pe drumuri publice

Vodka cu bere? Eu vodka nu am baut ever... am incercat o data Bloody Mary, dar nu mi-a placut... nu-mi plac kestiile amestecate in general.

Cort, bere, rock... ma dau cu capul de tastatura... m-a luat o nostalgieeeeeeeee....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

NOVUS, pai sa stii ca la anul eu nu mai ratez Grecia, asa ca...poate ne cuplam la a doua vacanta impreuna, asta daca nu ne paruim in prima, ceea ce nu cred. Eu as vrea clar ceva din ce descrie UALI, adica nu f comercial, o insula mai retrasa. Vroiam Tassos initial, dar vad ca sunt mult mai multe optiuni.

Lista e facuta deja ! Cat despre paruiala, cred ca doar picii o vor practica !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Tizo, bagi cap nou sau fac eu?

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Lista e facuta deja ! Cat despre paruiala, cred ca doar picii o vor practica !!

Daaa? Si avem loc in fata, daaaa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Laudati-va va rog in capitol nou.

Si mai asteptam inscrieri si in clubul mototoalelor, da???

Mergi la inceput