Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***220***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ahahahahha, pai crezi ca am avut de ales? taica-miu e geaman si astia pt fiecare chestie care o fac mai intai scriu o carte intreaga. si acum daca il intreb:"mah, tata, de ce nu imi mai merge pompa aia de la acvariu?" vine la mine si zice"pai mai fetitza, pompa asta este un bazin care are in capatul de sus un motor, care motor functioneaza asa si aia..."si vorbeste si imi deseneaza toate piele bucata cu bucata, de la final habar nu am de ce nu merge pompa dar clar sunt capabila sa confectionez una singura. cand eram copil era si mai rau, pt ca se simtea obligat sa ne invete ca doar eram copii si pt ca explica si mai clar si cu si mai multe scheme ca deh, eram copii prosti
Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Wow, Aris, ce tare esti...De beleam si eu ochii la taica-meu cand mesterea poate acum stiam si eu mai mult decat sa ridic capota si sa verific daca mai am ulei/lichid de frana etc...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

25 martie 2009

Exact asa e si taica-meu, tot geaman desigur. Te innebuneste pina iti raspunde la o intrebare simpla. Teoria chibritului, scrie pe el

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

permis-de la 1900 toamna, dar n-am mai condus de vreo 10 ani
inot- am invatat de una singura, ma descurc, dar ma simt in siguranta cand stiu ca as putea atinge fundul cu picioarele in orice moment
ski-notiuni de baza ca in drum spre tabara de ski( vroiam si eu sa invat serios) mi-am rupt mana in gara si am sfarsit la spital
fumat-nu am avut niciodata curiozitatea
sunt in stare sa tricotez, crosetez, croiesc, sa fac mancaruri superdecorate, dar nu-s serioasa si ma plictisesc repede....si nu-mi place sa fac curat
eu schimb becurile si strang suruburile prin casa(ador sa schimb baterii).....la chestii "grele" ca aris nu ma bag, nu pentru ca nu-mi place sau nu m-as pricepe, dar partea adversa ce mai face ( ca tot l-a educat maica-sa ca la alea femeiesti sa nu se bage)?!

insa nu ma mir, daca maine dimineata ma trezesc vorbind japoneza, pentru ca anul asta am descoperit pot sa desenez....acum realizez ca la voi nu m-am laudat......pentru mine e o mare realizare ca eu credeam ca mai departe de floricele pt alex nu o sa trec niciodata si toata viata am crezut ca-s antitalent.....teoretic, din toamna, ar tr sa incep un curs de desen....va pun si poze cu desenele ca sa ma laud.unul era frumos in creion, dar l-am stricat cand l-am colorat.....altul am reusit sa-l indrept din culori ca invatasem cum se face http://news.webshots.com/photo/2112263250059518639eNmdri

Pleaca Joanna ca era sa va zic sa puneti intalnirea sambata sau duminica...Altfel, daca urmatoarele 3 WE mai aranjati ceva intalniri, s-ar putea sa fim si noi prin zona...daca n-om sta ascunsi, cznd ne-o lovi caldura in frezaca venim de la 14 grade(ieri la pranz)

Io-s bucuroasa, ca ieri nu mai facu madmoazeaua febra si scaparam de inca o radio la plamani intr-o saptamana......astia cum dau de o febra neidentificata, cum trantesc o radio.....in sf, ne-om repara noi pana ajungem in ro, dar ma enerveza ca nici un dr nu e in stare sa imi explice de ce a avut ritmul ala cardiacduminic trecuta(la spital a ajuns la 208, care-i enorm pt varsta ei , chiar si la 39,5).....altfel, haleste cat 7 acum si e vesela nevoie mare-asta-i imp

Chato-curaj pt maine
Pisik-niciodata nu ajung sa scriu cat vreu si cui vreau......mai ales ca tu imi esti tare draga(nu numai pentru ca esti valceanca de-a mea
). te chinui mult, iti pui multe intrebari, dar or avea si astea rostul lor...al mai mare castig e ala ca o sa ajungi sa te cunosti bine si cand s-o ivi (ca sigur o sa apara) sansa unei schimbari in viata ta, sigur vei lua decizia buna ca o sa stii exact cine esti si ce vrei dupa atata analiza interioara...
Ilinca- chiar arati bine, iar PHIPHILINA are un botic care ma topeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ANDIARORO, pai chiar ai talent. Mie-mi place sa colorez. Ador sacolorez.De desenat insa, sunt varza cu carne. Tot ma joc cu Vladimir cu tabla magnetica si ma gandesc sa desenez ceva simplu. Iauu creionul in mana si ma uit ca matza-n calendar...lipsa de inspiratie si talent (ca as putea sa desenez o jucarie)

Mergi la inceput

Bianca, iti dai seama ca io ma revars acum pe toate partile de atata inspiratie artistica(glumesc)...sa va zic si voua ca poate foloseste cuiva experienta asta a mea...prin ian l-am dus pe alex la pictura. nu a fost programat. la clubul unde il duceam la muzica(miercurea cand aici sunt inchise scolile si gradinitele-o idiotenie), pregateau un carnaval si pentru asta au facut atelierul resp.domnul a luat-o in serios si l-am lasat, bucuroasa ca il pazesc aia 2 ore miercurea si io am timpul meu doar cu madmoazeaua...la a 2_a sedinta insistente peste insistente pe profa sa manzgalesc si io ceva ca ei trecusera acolo in program ca participa si parintii si din astia nu aveau. ca sa ma convinga, mi-a tinut-o profa si pe anastasia in brate...am anuntat-o ca io pana atunci n-am manzgalit decat floricele si (eventual)masinute pt alex si ca mie la scoala mi s-a spus ca n-am talent (pana si taica-meu avea parearea asta si el a avut ceva tangente cu domeniul si face niste chestii f misto) si i-am facut pe plac ca nu mai scapam de gura ei... cu mine cobai in prima linie au mai convins niste mamici, care s-au pus si ele pe treaba. a fost o exp inedita, mi-a luat ceva timp sa ma conving ca io chiar am desenat un cap de om, Cristi si-a cerut scuze pentru mistoul crunt, pe care l-a facut initial si a intrebat-o de 3 ori pe profa ca alea chiar sunt facute de mine ( nu va zic tot ce a zis cand i-am zis ca am pictat cu alex- chestii gen:ai dat in mintea copiiilor,esti nou picasso si faci un ochi in frunte si unul in barba etc, etc)...nu am io pretentii de mare artista, dar asta imi intareste convingerea ca uneori(unii) profesorii nu sunt zei si oricat le cerem noi parerea, nu vor stii niciodata 100% de ce sunt in stare copii nostrii...eu chiar eram pasionata de pictura cand eram mica si era jocul meu favorit, dar toata lumea zicea: eee, ii place si ei, f bine ca are activitate si cand deveneam insistenta: stii, toata lumea deseneaza, dar putin sunt cei care au cu adev talent, la tine nu prea e cazul...bine, talentul e ceva relativ, dar totusi pt mine e o mare uimire ca am desenat un "cap de om"(m-am uitat la pozele tablurilor in fiec zi ca nu-mi venea mie sa cred ca le-am facut eu)...dupa prima ora, profa a crezut ca am cam minciunit cand i-am zis ca nu am luat niciodata cursuri de desen, dar pe parcurs s-a lamurita ca io chiar nu stiu nimic despre culori cum se amesteca, cum es tine o pensula....si chiar ca nu e simplu deloc...figurile desenate de mine erau mult mai frumoase in creion(asta faceam simplu:ma uitam la model si reproduceam, ceea ce n-am incercat niciodata atatia ani), dar cand a fost vb de amestecat culori, nu mai e deloc simmplu, iar cu pensulile alae manjesti imediat si strici intr-o secunda tot ce-ai muncit......e clar ca io nu ma mai fac la anii astia pictorita, nici nu cred ca m-as fi facut, daca mi s-ar fi spuc copil ca as avea ceva talent(macar ca o incurajare din amabilitate sau pe ideea ca nu e bine sa tai elanul copilului), dar exp asta m-a facut sa inteleg ca poti fi atatea lucruri ascunse in noi si sa nu avem habar....in+,de cand cu pictura ma racolara aia sa tin niste cursuri de lucru manual ....mi se trage de la un buchet de flori din borcane de iaurt, pe care l-a luat alex sa-l fac cadou animatoarei lui preferate...nu mai intru in detalii...pana la urma am acceptat ca m-am gandit ca lui alex oricum ii place sa se joace cu copii de la grupa de pictura(ca atelierele astea au inlocuit pictura) si tot faceam cu el ac chestie acasa si dupa unele materiale imi era lene sa bantui prin oras...sambata am tinut un atelier cu chestii haioase obrinute din legume (a fost petrecerea cartierului) si ce ma distreaza cel mai tare e ca ma intalnesc cu copii care-mi zic: doamna!!!....io care am intercationat numai cu adulti seriosi pana cum. aia al serviciu se sparg de ras cand le pov ce fac eu miercurea.....etc

Mergi la inceput

fa-ti matrite din cartoane decupate si desenezi conturile pe tabla magnetica si apoi le colorati sau pui direct jucaricile pe tabla si le copiezi acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ANDIARORO, esti o draguta. Io nu-s valceanca, is bucurestenca get-beget, tata doar e valcean prin adoptie de vreo 3 ani. Dar imi place la Valcea, se pune ca sa nu cad din gratiile tale?. F. tari desene, mie nicio galeata nu imi iese dreapta

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Salutare si de la noi!!!

Incerc sa-mi revin acum dupa o saptamana de rasfat cu soacra la noi si 2 zile de bantuit prin cluburi si la film, ahhh ce bine a fost, ne-am adus aminte cum eram noi tinerei si nelinistiti , dar recuperarea e tare grea . Ma gandesc cum inainte pierdeam noptile, mergeam la birou si seara o luam de la capt si parca nu eram asa obositi .

Vad ca va laudati ce si cum stiti....pai sa incep cu alea rele ,
- am permis de 9 ani dar nu conduc, mi-e frica, am avut ceva incidente neplacute atunci cand faceam scoala de sofer
- fumez din clasa a10-a si IMI PLACE, m-am lasat doar atunci cand am vazut cele 2 liniute si pana am terminat alaptatul.
-sunt antitalent la tot ce inseamna arte plastice.
Si acum cele bune...
-stiu sa inot destul de bine si am rezistenta desi sunt fumatoare.
-Imi place si stiu sa skiez, nu de performanta dar ma descurc binisor.
- Patinez si ma dau cu rolele
- Am facut parasailing de vreo 4 ori se e minunata senzatia, m-am dat si cu banana si alte chesti motorizate pe apa.
- Cu bicicleta ma descurc dar nu extraordinar
- Si nu in ultimul rand ador sa dansez pana dimineata la petreceri sau in cluburi
Cam asta....e in ce club ma incadrez ???

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Bine v-am regasit!

Vreau sa va multumesc , pentru ca ati fost alaturi de mine, chiar a contat tare mult in momentele alea teribile pentru mine.

Azi am fost la control si mi-a dat voie dr sa ma ridic cate putin din pat, acum stau pe scaun, pe un colac, mai mult intinsa, A fost tare greu absolut totul, de la dureri, facut la plosca, sani umflati, copil plangacios si multe altele. Multumesc lui Dumnezeu ca a fost doar atat si nu am ramas internata in spital, ca ar fi fost si mai groaznic. Inca incerc sa-mi revin, zici ca sunt pe alta planeta, ca un copil mic care a inceput sa mearga prima oara in picioare.

Cu intarcatul pot sa zic ca a fost acceptabil, am luat pastile pe baza de plante Lacto Stop si m-au ajutat foarte mult, acum nu mai sunt decat putin umflati si Lucian plange doar la somnul de seara, semn ca-i lipseste ceva, dar cu alintaturi si cu multi pupici, se mai potoleste, e bine ca am scapat doar cu atat, la Sebi am avut probleme mai mari cu sanii.

Miercuri i-au certificatul de la medicina legala ca sa poate inainta avocatul plangrea penala, nu pot sa-i las asa, trebuie sa plateasca cineva pentru chinurile prin care am trecut, mai ales ca ma ingrozea gandul daca ar fi cazul firul ala pe copii.

pe toti!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

SABY, sa va fie de bine rasfatul! Si tu esti respinsa la preselectia pentru Special Olympics!

ANDIARORO, ne bucuram de madmoazea ca e bine, zburda si haleste!
Tu numai vino la Bucuresti, ca facem intalneala speciala, Joannei ii aratam poze .
Eu pot sa fac galeata dreapta (PISIK, ), si iti spun ca poti sa-ti iei pentru maine filme japoneze fara subtitrare! Pot sa-ti zic si de ce nu te-a crezut "doamna" ca nu esti scolita la desen: pai desenele tale sunt clare, curate, echilibrate, hotarate! Greu sa fii asa sigur pe tine fara exercitiu. You're a natural!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

SIMOONAAAA!!! Ce bine ca ai intrat si pe la noi!! Si mai vii si cu vesti bune! Sa te faci bine-bine de tot repede-repede si nu cumva sa te razgandesti si sa nu-i dai pe aia in judecata, care-or-fi-ei! Ia-le si pielea! Asa ceva e inadmisibil, sa mergi pe strada si sa te trezesti din senin cu stalpul pe tine!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput