Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***220***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

nu nu am mai verificat mailul de yahoo de cateva zile bune. intru acum
eh, bon. si sunt sigura ca a scapat fara antibiotice si alte minuni. baiat zdravan, nu il tranteshte pe el o amarata de boala

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ei lasa ca la tehnica tu ai ajutor acuma, il ai pe domn injiner.

cum se mai simte Cristi?
Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Bre, voi va luati la intrecere ca sa ne complexati pe astea mai fraierutze?

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

25 martie 2009

Bine, el dupa 2 zile de febra era ca nou . Multumim.
Ai vazut ce ti-am trimis pe mail?

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

Am vazut pozele de la mare cu Vitamina si pozele cu delicata Phiphi

INA, eu am scapat de socrii (doar de ei, nu si de catrafusele lor, inca), dar probleme au ramas, ba chiar s-au adancit.
Iar de chestia cu perspectiva profesionala si eu ma simt la fel, mai ales ca mie imi lipseste f mult curajul si increderea in mine...

FLORIC, bafta! Trebuie sa fie bine pana la urma

MONNVAS, nu facem intalneala joi, ca miercuri eu nu pot

Ma bag si eu la fraierute:
- de inotat inot, dar numai bras si oarecum fluture, dar cu picioare tot bras
- de patinat patinez, dar numai basics, cat sa imi tin echilibrul
- idem la ski
- nu stiu sa merg cu bicla si sunt tinta mistourilor sotului pe tema asta. Mi-a luat si bicla in speranta ca invat, dar acum merge socrul cu ea, ca eu nicio taina nu am avut
- sunt un total anti talent la tot ceea ce inseamna lucru manual, inclusiv cusut, modelat. Sunt varza rau, imaginati-va ca pe vremuri cand toata lumea lua 10 la lucru manual eu luam 8
Partile bune nu le enumar acum, ca sunt inca in faza aia in care ma consider ultima tuta de pe planeta

Iar mi-a pus Ana creierii pe moate, culmanand cu ora la care a adormit, respectiv trecut de 14:30, asa ca ma duc si eu sa stau un pic linistita

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

bianca - am uitat sa te intreb. gaura de la cutiile de bere tot cu gura le verifica??

25 martie 2009

Mergi la inceput

pisik - ah la voi m-am gandit ieri la mare cand l-am vazut pe al meu ca ii e frica de valuri...
sa ai multa rabdare cu ea ca se pare ca nici pt cei "apofili" nu e chiar cel mai placut lucru posibil sa vada valurile alea care stropesc si fac zgomot...dar incet incet s-a obishnuit. deci rabdare si perseverenta

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Pisik...deci stii sa patinezi, sa schiezi, sa inoti...ce mai tura-vura...
si fiecare dintre noi este cea mai buna mama pentru copilul ei...asta e cel mai mare talent!

asadar, cum am mai spus: nu egzista fraierutze

Mergi la inceput

uali - asa asa.. bine le zici

fetele eu va las. fug acasa, ca stau aici si frec menta in loc sa ma duc la copil. mi-am cam terminat treaba, m-am conversat si cu voi. ma declar multumita pe ziua de azi

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

bianca - chiar ca au multe apucaturi asemanatoare rau. o fi fost ceva in aer in spital in ziua aia si s-au molipsit amandoi. si eu am asa o senzatie cand il vad pe Vladimir, ba cu sticlele alea mici de apa cu trompetica, ba aruncat si in stanga si in dreapta tot din dulap, ba cu ochelarii pe nas mandru de el de sta sa crape, ba tarash pe sub mashina parca ma uit la fi-miu intr-o varinata cu ochi albastri

uali- sa sti ca si eu tot la vama acum 10 ani, daca nu mai bine, m-am dus cu gandul...dar nu stiu, parca totushi ii lipseste ceva..nu stiu ce. am vazut si cativa vamaioti stramutati, alungati de manele, alei de promenada si pistele de biciclisti din vama. dar aici cum am intrat m-au intampinat nishte sezlonguri de plastic...de unde am tras concluzia ca nu mai avem 10 ani pana devine ca in vama ci muult mai putin. oricum e de mers...pt nostalgici.
nu stiu poate am nimerit si noi aiurea, ca fiind duminica era plin de localnici, dar daca te enervezi si te duci ceva mai departe esti pur si simplu singur pe toata plaja. oricum nu te mai bati pe locurile de parcare si pe locul pt cort...deocamdata

25 martie 2009

Daca mergeti putin mai la nord, la Vadu, dupa cherhana e pustiu. Nu vezi cort/masina la mai putin de 200 de metri de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Ziua buna fetelor, nu am ajus azi la dermatolog, i-am dat cu Nidoflor, Rivanol si azi am cumpaat si Bicarbonat de sodiu sa o spal la bubite, culmea abia se mai vad de la Nidoflor, Doamne Ajuta poate trec definitiv sa nu mai traumatizez copilul cu mersul la doctor ca plange de lesina cand mergem la cabinet. Mai vorbim sunt pe fuga ca sapt viitoare am Licenta la Marketing, pupici la toate mamicile si bebicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

bianca - chiar ca au multe apucaturi asemanatoare rau. o fi fost ceva in aer in spital in ziua aia si s-au molipsit amandoi. si eu am asa o senzatie cand il vad pe Vladimir, ba cu sticlele alea mici de apa cu trompetica, ba aruncat si in stanga si in dreapta tot din dulap, ba cu ochelarii pe nas mandru de el de sta sa crape, ba tarash pe sub mashina parca ma uit la fi-miu intr-o varinata cu ochi albastri

uali- sa sti ca si eu tot la vama acum 10 ani, daca nu mai bine, m-am dus cu gandul...dar nu stiu, parca totushi ii lipseste ceva..nu stiu ce. am vazut si cativa vamaioti stramutati, alungati de manele, alei de promenada si pistele de biciclisti din vama. dar aici cum am intrat m-au intampinat nishte sezlonguri de plastic...de unde am tras concluzia ca nu mai avem 10 ani pana devine ca in vama ci muult mai putin. oricum e de mers...pt nostalgici.
nu stiu poate am nimerit si noi aiurea, ca fiind duminica era plin de localnici, dar daca te enervezi si te duci ceva mai departe esti pur si simplu singur pe toata plaja. oricum nu te mai bati pe locurile de parcare si pe locul pt cort...deocamdata

25 martie 2009

Daca mergeti putin mai la nord, la Vadu, dupa cherhana e pustiu. Nu vezi cort/masina la mai putin de 200 de metri de tine.

...de locul asta nu stiam...merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

bianca - am uitat sa te intreb. gaura de la cutiile de bere tot cu gura le verifica??

25 martie 2009

Pai dc e cutia inchisa ne arata de unde se deschide. Si noi o deschidem si apoi intrebam facem cu ea...si el ia cutia si ne-o intinde sa bem.

Daca e deschisa baga degetu' si zice "iaaaauite" (asa mai ungureste) si apoi ne-o intinde.

Atat ne trebuie sa nu bem. Ne pune sa dam si noroc si apoi sa bem obligatoriu. Ne baga sub masa daca vrea:))

Mergi la inceput