Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***220***
Raspunsuri - Pagina 15
Bianca2503 spune:
Ma uitam la pozele cu Vitamina lamare si parca il vedeam pe Vladimir. Astia 2 au aceleasi apucaturi cu berea. Verifica gaura de la cutie, baga orice in halbe:))...se vede ca-s nascuti in aceeasi zi.
Floric spune:
Fetele, s-a votat. Am fost azi la serviciu si mi-am depus cererea de reluare a activitatii incepand cu 19 iulie.
Coincidenta sau nu, complot sau conspiratie tot pe 19 revine si colega.
Va voi anunta in timp util castigatoarea locului vacant de la Braila.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Monnvas spune:
Bre, voi va luati la intrecere ca sa ne complexati pe astea mai fraierutze?
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
aris26 spune:
bianca - chiar ca au multe apucaturi asemanatoare rau. o fi fost ceva in aer in spital in ziua aia si s-au molipsit amandoi
. si eu am asa o senzatie cand il vad pe Vladimir, ba cu sticlele alea mici de apa cu trompetica, ba aruncat si in stanga si in dreapta tot din dulap, ba cu ochelarii pe nas mandru de el de sta sa crape, ba tarash pe sub mashina
parca ma uit la fi-miu intr-o varinata cu ochi albastri![]()
uali- sa sti ca si eu tot la vama acum 10 ani, daca nu mai bine, m-am dus cu gandul...dar nu stiu, parca totushi ii lipseste ceva..nu stiu ce. am vazut si cativa vamaioti stramutati, alungati de manele, alei de promenada si pistele de biciclisti din vama. dar aici cum am intrat m-au intampinat nishte sezlonguri de plastic...de unde am tras concluzia ca nu mai avem 10 ani pana devine ca in vama ci muult mai putin. oricum e de mers...pt nostalgici.
nu stiu poate am nimerit si noi aiurea, ca fiind duminica era plin de localnici, dar daca te enervezi si te duci ceva mai departe esti pur si simplu singur pe toata plaja. oricum nu te mai bati pe locurile de parcare si pe locul pt cort...deocamdata
25 martie 2009
Monnvas spune:
Vazut Vitamina bericioasa 

si vorba Anei 

Cu Joana am semesit aseara. Io zic sa o lasam azi sa se dezemticeasca si sa programam pe miercuri. Vb cu ea mai pe seara si daca e de acord avansam si o ora aproximativa.
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
aris26 spune:
cum cine? eu una sunt sigura ca tu o sa cashtigi.
felicitari, spor la treaba si o trecere cat mai ushoara la noul sau ma rog, vechiul statut de om al muncii
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Fetele, s-a votat. Am fost azi la serviciu si mi-am depus cererea de reluare a activitatii incepand cu 19 iulie. Coincidenta sau nu, complot sau conspiratie tot pe 19 revine si colega. Va voi anunta in timp util castigatoarea locului vacant de la Braila. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |

25 martie 2009
aris26 spune:
ei lasa ca la tehnica tu ai ajutor acuma, il ai pe domn injiner.
cum se mai simte Cristi?
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Bre, voi va luati la intrecere ca sa ne complexati pe astea mai fraierutze? Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"(7.03.2009) |

25 martie 2009
aris26 spune:
sa inteleg ca e Joanna in bucuresti???
sa ma anuntati si pe mine ca vin si eu. ma bag acum sa schimb nr de telefon din lista ca pe ala l-am inchis si am ramas doar cu unul singur si pt job si personal ca nu ma mai suportam![]()

25 martie 2009
Monnvas spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aris26 ei lasa ca la tehnica tu ai ajutor acuma, il ai pe domn injiner. cum se mai simte Cristi?
![]() 25 martie 2009 |
Bine, el dupa 2 zile de febra era ca nou
Ai vazut ce ti-am trimis pe mail?
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"(7.03.2009)