Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***220***
Raspunsuri - Pagina 12
aris26 spune:
wooooow Uali. dar mai aveti un pic si treceti pe lista de "done" toate insulele grecilor. bravooo. f frumos ai vorbit de fiecare loc in parte, ash completa doar ca in kerkira daca mergi in agios giorgios scapi de englezii obezi, sunt putini turisti si asia de obicei nemtzi.
voi ce legeatura aveti cu grecii ca nu se poate sa aveti voi ceva, in afara de locul unde ati conceput minunea![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui uali salut si o saptamana buna tuturor! am citit in fuga mare tot ce ati scris...noi azi noapte ne-am intors de la tara unde ne-a plouat si racorit bine...atat de bine incat fata are niste muci stravezii..dar e ok, sper sa ramana doar atat. m-am culcat la 2 si m-am trezit la 6.30...sunt "fresh" pt munca :)) despre "pipe"...cat am fost gravi si cat am alaptat n-am pus fir de tutun pe buze...dupa care am inceput sa cochetez iar cu asta...vorba Inei, imi place, na, ce sa fac:)) si nu fac campanie nici pro nici contra...fiecare cum crede, e democratie :) despre locuri in grecia: eu am fost in ultimii ani in zeci de locuri de acolo, avand si amici in zona, dar si de capul nostru...noi mergem numai cu masina ca sa avem libertate de miscare si am carat-o dupa noi pe toate feriboturile... e foarte relativ sa spui ca asta e mai misto decat cealalta...depinde de gust si de ce cauta fiecare (mai turistic, mai traditional...) in fiecare loc gasesti ceva interesant si recomand sa vedeti cat mai multe ca sa experimentati si sa comparati. mie zakinthos mi s-a parut mai comerciala...frumoasa ca peisaje, nimic de zis, dar foarte turistica. oricum e de mers! parca mai "natural" m-am miscat in lefkada si kefalonia. apoi mikonos e de "gustat"..noi am fost doi ani la rand si sa nu va ganditi la prostii..am gasit niste locuri linistite si placute..nici o legatura cu ce stiti despre apucaturile turistilor traditionali...sunt si aia dar in locuri bine stiute si nu sunt agresivi...e o placere sa stai seara la o terasa in centru si sa admiri (de la ceva distanta:))) diversitatea culturala si sexuala... serifos, sifnos, milos...superbe, traditionale si romantice...mai putin turistice (dar noua astea ne cam plac) apoi sudul peninsular si insula kithira sunt zone faine, tot asa mai linistite, relaxate, peisaje frumoase... corfu mai pentru familisti...f multi englezi si nemti...orase cu influente arhitectonice si culturale franceze, italiene... nici zona peninsulara nu e de neglijat...de exemplu ce petreceri am prins in lamia.... despre athena nu mai zic ca stie toata lumea... si zona montana e superba...ce paduri, ce munti...pariez ca n-ati fost niciodata la ski in grecia :))) un minus totusi pt zona de turism de masa precum Katerini, Chalkidiki...nu-s pe gustul meu deloc, chiar am avut o experienta dezamagitoare in platamonas ...dar, repet, este numai parerea mea...altora li se poate parea mult mai frumos in alte locuri... si sa nu uit: multumesc de bun-venit fetelor ![]() ![]() Medeea |

25 martie 2009
inapreda spune:
Sofia e adorabila, asa cum ma asteptam deja iar tu, Ilinca, radiezi; chiar iti prieste maternitatea; ai putea sa te mai "risti" o data
; nu acum, evident, ci...tu decizi. 
Uitasem sa te complimentezi pentru cum arati in rochie scurta
Arunca-le pe toate cele lungi 

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
uali spune:
| citat din mesajul lui inapreda Pai se poate sa nu dea nimeni o cafea? Io m-am culcat la 3.30 si la 6 Ian juca rol de "cucurigu" Acu' el doarme si eu, in loc sa dorm, tinjesc dupa cafea ![]() Asa ca...va invit si pe voi la cafea si apa de la robinet cu lamiie Uitasem Uali sa-ti urez bun venit; nu stiu cum am putut ca de cind ai intrat prima oara, tot tineam sa-ti fac "ciuda-ciuda" ca io la 38 de saptamini aveam...95 de kg! ![]() Medeea e o titi in toata regula. ![]() Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Merci GIna!
...si pentru urari si pentru cafea...ca azi a uitat secretara sa-mi aduca
si mi-am luat de-aia
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Pina mi se deschide pagina sa-mi vad nora, tin sa o felicit din nou pe Bianca pentru curaj dar si pentru reusita ![]() ![]() Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Da' ce-am facut?
uali spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aris26 wooooow Uali. dar mai aveti un pic si treceti pe lista de "done" toate insulele grecilor. bravooo. f frumos ai vorbit de fiecare loc in parte, ash completa doar ca in kerkira daca mergi in agios giorgios scapi de englezii obezi, sunt putini turisti si asia de obicei nemtzi. voi ce legeatura aveti cu grecii ca nu se poate sa aveti voi ceva, in afara de locul unde ati conceput minunea
![]() 25 martie 2009 |
Aris

ai dreptate cu kerkira...si noi am descoperit niste locuri mai linistite, mi-au placut si paleokastritsa, ag. georgios si pelekas 9 unde am admirat un apus superb)
noi avem niste amici in grecia, in zona centrala, la agrinio, ei ne-au ajutat prima data cu traseele...si mai am un cuplu (romanca-grec) care au facut nunta intr-un mare fel in serifos iar dupa nunta am cutreierat insulele din zona vreo 2 saptamani....si stii cum e sa ai un grec sa te indrume si sa "negocieze" pentru tine...am avut parte de ghid minunat:))
apoi ne-am luat lumea-n cap si am inceput sa cutreieram de capul nostru, doar mai dadeam un telefon si mai intrebam "uite, sunt in zona cutare, ce-mi recomanzi?"
am facut mii de kilometri in caldurile alea si nu s-a terminat :))) oricum grecia nu se va termina niciodata pt mine...pacat ca anul asta nu stiu daca ajung acolo ca nu prea am dreptul al concediu :((
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Da' ce-am facut? |
"PS: am luat o pastila de Dostinex. Am incheiat cu succes cronica alaptarii/intarcarii. Ma simt altfel acum."
Suna cumva, impresionant, cel putin pentru mine care am alaptat foarte putin; mesajul e scurt, cuvintele putine dar se ghiceste o poveste intreaga in spatele lor; in plus, ai reusit sa-mi transmiti si un mesaj despre emotiile/sentimentele care te incearca: "ma simt altfel acum"; nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun
Bravo, oricum

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
dyana27 spune:
ia sa vedeti voi cum o sa ma urc eu la volan dupa 2 ani de zile direct in masina noua si dubla fata de aia veche si la drum de bucuresti-albena+ retur

; m-a sunat cristi ca.... crede ca a luat un radar in localitate si avea cam peste 80

(limita 50); parca vad ca-i vine instiintarea sa predea carnetul fix inainte sa plecam la mare

; si daca e asa il scalpez cu mana mea

; aveti idee in cat timp ajung nenorocirile astea la "proprietar"?????
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Bianca2503 spune:
Super UALI!
Voi sunteti ca noi cu plecarile.
Imi aduc aminte ca acum 2 ani am plecat la Baia Mare pentru Dakar Series si apoi ne-am dus la Budapesta. Si ne intrebam unde sa mergem sa ne plimbam ca aveam niste zile libere. Ampus degetul pe harta pe Biaritz, Franta. Habar n-aveam ce e acolo.
Am ajuns dupa vreo 2 zile si era mai ceva ca la MOnte Carlo si am cutreieart coasta vestica a Frantei pana la Bordeaux si am vazut multe locuri minunate. Of, ce vremuri!
Daca aveti vreodata ocazia sa faceti excursie in vestul Europei luati-o de jos de la Gibraltar, treceti pe la LIsabona, POrto, nordul Spaniei, Tara BAscilor si apoi Franta. Este minunat!
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui dyana27 ia sa vedeti voi cum o sa ma urc eu la volan dupa 2 ani de zile direct in masina noua si dubla fata de aia veche si la drum de bucuresti-albena+ retur ![]() ![]() ; m-a sunat cristi ca.... crede ca a luat un radar in localitate si avea cam peste 80![]() ![]() (limita 50); parca vad ca-i vine instiintarea sa predea carnetul fix inainte sa plecam la mare![]() ![]() ; si daca e asa il scalpez cu mana mea![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ; aveti idee in cat timp ajung nenorocirile astea la "proprietar"?????Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA![]() cum am venit pe lume |
Stai tu linistita ca pana ii vine comunicare acasa trece si toamna. Si daca ii vine sa te invat ceva. Comunicarea vine la adresa din talon, deci nu pe numele soferului. Aia spun acolo sa trimiti copia permisului soferului care a condus auto, cu nr in data de.... Asa ca poti sa dai permisul tau daca tot nu conduci. Iti iei si tu 2-3 puncte. Permisul ti-l ridica doar daca ai depasit dublul vitezei maxime admise. Asa ca don't worry!
uali spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Super UALI! Voi sunteti ca noi cu plecarile. Imi aduc aminte ca acum 2 ani am plecat la Baia Mare pentru Dakar Series si apoi ne-am dus la Budapesta. Si ne intrebam unde sa mergem sa ne plimbam ca aveam niste zile libere. Ampus degetul pe harta pe Biaritz, Franta. Habar n-aveam ce e acolo. Am ajuns dupa vreo 2 zile si era mai ceva ca la MOnte Carlo si am cutreieart coasta vestica a Frantei pana la Bordeaux si am vazut multe locuri minunate. Of, ce vremuri! Daca aveti vreodata ocazia sa faceti excursie in vestul Europei luati-o de jos de la Gibraltar, treceti pe la LIsabona, POrto, nordul Spaniei, Tara BAscilor si apoi Franta. Este minunat! |
Bianca
...si avem si masina de teren, ca si voiruta asta de care zici a facut-o sotul meu acum vreo 4 ani...doar el ca eu n-aveam atata concediu:((...dar sper sa ajung si eu candva...
noi in general asa ne facem concediile...plecam cu harta-n mana, avem doar o idee pe unde sa mergem, stim cand ne intoarcem si in functie de asta ne intindem mai mult sau mai putin.
asa am facut spania, franta, germania, austria, italia s.a.m.d.
si noua ne place off-road, dar sotzu e mai fan enduro cu motorul...mie-mi place doar sa privesc, chiar daca am permis cat.A , de cand am cazut de pe un atv si mi-am rupt genunchiul nu mai am curaj pt sportul asta