Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***220***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

UALI, noi nu avem A-ul insa cu ATV-urile ne place tare. Desi de cand am ramas bortomega mi-am pus casca si echipamentul in cui si asa a ramas. Chiar am trecut pe la mama mai demult si am vazut ghetele de enduro . Asa ma apuca cate-un dor de mers la impachetari cu namol.

Daca si voi aveti pat in masina ca si noi, e clar. Dar daca zici ca vara asta nu ai concediu. Dar poate face o iesire de weekend. Poate iesim intr-un weekend sus pe Tabla Butii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Na ca ati aparut acu si cu enduro. Daca mai vine si cineva cu legatura cu catzaratu', am bifat tot ceea ce visez sa fac (sau sa faca macar fiica-mea, daca io nu mai apuc)...

Novus, Ayla, heeeelp.
Vreau si eu sa fac o comanda la aia de ati dat voi link. Dar m-a pus pe ginduri chestia ca hainutele ar fi mai "strimte". Ilinca are 10 kile, la cm nush, io am masurat 80...nu stiu daca sa iau pt 18 luni (cum ar reiesi din tabel) sau pt 24....

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

UALI - asa e, conteaza f mult sa te invete unul de-al lor unde sa mergi si ce sa faci. eu ramaneam cu gura cascata cand auzeam prieteni care ziceau ca si-au luat tzeapa la mancare in paliocastritza dar na,... nici greci nu sunt sfinti. nu te fura ei ca altii dar totushi. noi anul asta am zis ca ori tragem o fuga in Evia(pefki)pt ca nu sunt multi turisti straini, ori mergem pana in salonic si de acolo ne urcam pe feribot. ma gandesc ca e mai ushor cu copilul pe feri decat in mashina. avem la dispozitie casa unui prieten in schiathos dar doar cu feribotul ma incumet pana acolo.
dar sa vedem cum merge treaba ca si noi stam prost rau la capitolul timp pt concediu. anul trecut, inainte sa aflu ca sunt insacinata vorbisem sa inchiriem un iaht de 3 familii, dar acum....nu stiu daca mai merge cu asta asa mic. cred ca mai asteptam un an

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

UALI, noi nu avem A-ul insa cu ATV-urile ne place tare. Desi de cand am ramas bortomega mi-am pus casca si echipamentul in cui si asa a ramas. Chiar am trecut pe la mama mai demult si am vazut ghetele de enduro . Asa ma apuca cate-un dor de mers la impachetari cu namol.

Daca si voi aveti pat in masina ca si noi, e clar. Dar daca zici ca vara asta nu ai concediu. Dar poate face o iesire de weekend. Poate iesim intr-un weekend sus pe Tabla Butii.

Bia, noi nu suntem asa de "avansati" ca voi:)))
noi suntem asa..."de placere"...avem un discovery 3, fara snorkle, troliu, pat etc...dar de dormit am dormit in el cu bancheta rabatata...ar fi frumos sa achizitionam la un moment dat un offroad mai vechiut dar dotat cu toate cele...sotzu meu si-ar dori...dar deocamdata nu sunt finante :((...ca sa nu zic ca e mare fan defender...de vreun an tot cauta pe la nemti vreo "ocazie" dar... au "pret" ca sunt masini bune.
noi visam la aventuri din astea mai serioase dar pana acum n-am avut ocazia....si poate curajul
tabla butii zici....cred ca e fain...poate ne combinam o data sa ne invatati si pe noi trucuri de "trophy" :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

UALI - asa e, conteaza f mult sa te invete unul de-al lor unde sa mergi si ce sa faci. eu ramaneam cu gura cascata cand auzeam prieteni care ziceau ca si-au luat tzeapa la mancare in paliocastritza dar na,... nici greci nu sunt sfinti. nu te fura ei ca altii dar totushi. noi anul asta am zis ca ori tragem o fuga in Evia(pefki)pt ca nu sunt multi turisti straini, ori mergem pana in salonic si de acolo ne urcam pe feribot. ma gandesc ca e mai ushor cu copilul pe feri decat in mashina. avem la dispozitie casa unui prieten in schiathos dar doar cu feribotul ma incumet pana acolo.
dar sa vedem cum merge treaba ca si noi stam prost rau la capitolul timp pt concediu. anul trecut, inainte sa aflu ca sunt insacinata vorbisem sa inchiriem un iaht de 3 familii, dar acum....nu stiu daca mai merge cu asta asa mic. cred ca mai asteptam un an

25 martie 2009

amica mea maritata cu grecul merge acum in Pilion...astept sa-mi zica detalii si-ti zic daca merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Mai, si mie imi place sa fumez, si nici nu fumez mult, cam 2 pachete pe saptamana, stiu ca nu e putin, dar nu am ajuns inca la 1 pachet pe zi cum povestiti voi pe aici.Dar eu vreau sa ma las pentru ca ma mustra groaznic constiinta, eu nu pot sa fumez daca e Eva prin preajma, in primul rand pentru ca ma terorizeaza ideea de fumat pasiv, si in al doilea rand pentru ca simt un soi de rusine. Spuneam aseara ca atunci cand sta cu ea mult, in weekend, de ex, cand suntem impreuna mereu, nu am nici cea mai mica dorinta sa fumez. Eu cred ca sentimentul asta de rusine se trage de undea din copilarie, dar nu am habar de unde.Eu am patinat, imi placea mult, dar cand eram in Franta odata, la patinoar, m-a izbit din spate o d-ra durdulie, de 2 saptamani nu m-am putut intoarce de pe-o parte pe alta prin somn. Si m-a apucat o frica...Imi place sa inot, dar nu suport sa schiez, ma dispera senzatia de claustrofobie cu claparii in picioare.Nici mie nu imi place sa zambesc la aparat, de altfel sunt ft putine pozele in care chiar zambesc, ador cafeaua de dimineata (cine nu o adora?) si conduc foarte bine , tot ca un barbat, insa fara injuraturi Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

hai sa ma laud si eu:
patinez ( am facut patinaj artistic in copilarie vreo 2 ani)
schiez - m-am apucat tarziu dar imi place din ce in ce mai mult...nu ma atrage insa placa (inca:))
inot- nu cu "stiluri" dar ma descurc..mi-e frica insa sa sar in apa
sofez -din 93 si cica bine (aprecieri de la barbati:)) si ma pricep si la mecanica/motoare putin (am stat pe langa tata- inginer, un mare maestru in automobile)
gimnastica artistica...sau cum ii mai zice acum...- am facut de performanta 7 ani...pentru ea am lasat patinajul ca-mi deforma gambele (m-a obligat antrenoarea)

si altele: pian vreo 5 ani (nu mai stiu mai nimic), franceza, engleza, balet, canto, desen(grafica)...

si mai am o calitate: sunt foarte modesta, precum vedeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mai ce chestie, Bianca si Uali, dupa ce ca au freze asemanatoare, au si pasiuni comune si acelasi stil de viatza...poate va-ncuscriti?
Anamariame, dar tu de can fumezi? Eu am inceput in vacantza dinainte de clasa a IX a si cam prin anul I de facultate am ajuns la ziua si pachetu'. De-as face niste calcule cat am cheltuit 11 ani...pfuuu, nici nu vreau sa ma gandesc ce banet aveam acum daca puneam banii "in pushculitza" in loc sa-i dau pe Marlboro si Lucky Strike...
No, deci ne mai "laudam"?
- si mie-mi place berea, direct din sticla, parca-n pahar n-are acelasi gust; imi place la nebunie sa desenez, cica am talent la caricaturi; invatz f. repede limbi straine (am Cambridge-ul si DALF-ul), stiu sa dresez caini la nivel "basic", I can talk to the maidanezi...
Si-acum sa curga ofertele de angajare!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

am pus si eu pozele din Corbu

mah fetelor, eu pasiunea pt motoare si atv-uri nu o impartasesc. sotul aproape ca a murit in accident de motor, cumnata-miu a ramas cu suruburi si placutze metalice in accident de atv. f frumoase, f dragutze chestiile astea motorizate fara caroserie, dar numai off-road, sau in alta tara pe drumuri publice. in Romania mi se pare o nebunie curata.

si hai sa ma laud si eu la capitolul cunostinte ciudate pot sa pun mecanica auto. imbolnavesc toti mecanici si dealari auto cand le explic eu ca nici prin cap sa nu le treaca sa imi arate motoare in 3 pistoane, ca trebuie sa aiba grija la semnele dupa cureaua de distributie, ca mie nu imi place cum se aud tachetii, ca trebuie sa imi schimbe o bujie ca masina mea merge in 3 pistoanesi altele. cred ca trebuie sa fiu f haioasa pt ei, cum apar eu ca o pitzi ca la prima vedere nici nu stie ca injectorul nu are legatura cu medicina.
nu stiu de unde a plecat discutia dar daca tot zice toata lumea zic si eu:
-patinez, schiez, inot, merg pe biciclta, joc tot felul de chestii dar nu excelez la nici una dintre ele...doar asa cat sa ma pot distra si eu cu restul grupului.
- joc bowling si am bilele mele, gaurite special, si pt strik-uri si pt spare-uri, am manushi si tot felul de accesorii si in primul an mi-am bushit incheietura la mana cu sportul asta care de fapt este pasiunea sotului care este profesionist.
dintre tot ce ati enumerat voi, cred ca la condus stau cel mai bine. imi plac masinile puternice cu multi cai putere si acum tocmai cautam sa imi colantez masina, sa o fac mata. ca atunci cand mi-am luat leonul erau doua 2 in tot bucurestiul cu kitul de tunning exeterior si acum e plin orasul de ele si m-am enervat. o fac portocaliu cu gri mata toata si ii scot si emblemele de nervi

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Wow, Aris, ce tare esti...De beleam si eu ochii la taica-meu cand mesterea poate acum stiam si eu mai mult decat sa ridic capota si sa verific daca mai am ulei/lichid de frana etc...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput