Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***220***
Raspunsuri - Pagina 11
Ilinca_M. spune:
Hmmm, io cand intru pe link de aici, imi intra pozele...Ia sa mai incercam:
http://community.webshots.com/slideshow/577443348JDjHKV?mediaPosition=47
Sper ca merge...
Hehe, parca io as avea mare curaj in cestiuni fizice:))):
- am permis, conduc ca un barbat, daca-mi permiteti sa folosesc expresia
(adica f. bine, relaxata, dar cu injuraturile birjaresti de rigoare fiindca-s muuulti idioti in trafic; nu stiu cum ma voi cenzura cand va mai creste Sophiphi
); in afara orasului la drum lung nu am curaj sa ma aventurez fiindca n-am incredere in masina (Passat din 2000; nu zic, n-am treaba cu ea, dar stiu ca nu-i totul grozav la ea si n-am amu bani sa investesc s-o "tomnesc". Macar de-as avea in dreapta un geniu intr-ale mecanicii, cum era taica-meu, dar husband, saracul...abia vara asta il vom obliga, io si ma-sa, sa faca scoala de soferi!!)
- teoretic stiu sa inot (stil broasca doar:))) dar daca nu simt pamant sub picioare ma panichez, deci io la lac inot de-a lungul malului!!:)))
- in copilarie patinam, banuiesc ca nu se uita, la iarna musai merg la patinoar ca avem vreo 3 deja in oras;
- nu skiez, nu bungee-jumping nu alte sporturi decat abdomene si mers pe jos:))) (am facut cativa ani de gimnastica de performantza in copilarie, nu m-as mira sa fi contribuit si aia la piticenia mea, pe langa genetica
)
- stiu sa merg cu "tzoacla" dar nu m-am dat de prin liceu, nici nu mai am bicicleta;
E destul sa intru la olimpiada mototolilor?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Aaa, inapreda, pai io m-am lasat de fumat de pe o zi pe alta (cam cum am luat eu de-a lungu' vietii toate hotararile:))).
Timp de 11 ani nu m-am lasat de fumat nu fiindca nu puteam sau incercam si esuam sau ceva ci FIINDCA IMI PLACEA A DRACULUI DE MULT, n-aveam nici cel mai mic gand sa ma las, uram sa-mi predice cineva beneficiile lasatului (de aia incerc cat pot sa ma abtin si eu de la predici acum, dar nu prea reusesc:)) si nu prea-mi placea sa am nefumatori in anturaj fiindca mi se pareau cam enervanti/ seci/ plictisitori:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
aris26 spune:
salutare fetele
iar am pierdut sirul paginilor voastre, dar am zis sa bag macar capul pe usa sa va salut si sa va zic ca suntem bine, am tras o fuga la corbu in week-end. piticul nu a vrut la inceput sa intre in apa ca ii era frica de valuri dar a trecut teama si cu greu l-am mai pacalit sa iasa din apa. eu m-am bronzat doar pe spate ca nu am avut rabdare sa stau la plaja asa ca m-a prins stand in fund.
incerc sa recuperez cateva pagini macar sa stiu si eu despre ce s-a discutat azi
25 martie 2009
Bianca2503 spune:
Ptiu, ce sapima am tras. Am crezut ca am pierdut cheia de la masina. I-o dadusem lui Vladimir sa o tina (ca asa face de obicei) si cand am vrut sa cobor iar nu am mai gasit-o. Am coborat de vreo 3 ori sa o caut, au ras toti copiii de la liceul de pe strada de mine dar pana la urma am gasit-o. Are el un sertar unde cara lucruri (am gasit acolo niste pixuri, seringa de nurofen, siropul de tuse si altele).
uali spune:
salut si o saptamana buna tuturor!
am citit in fuga mare tot ce ati scris...noi azi noapte ne-am intors de la tara unde ne-a plouat si racorit bine...atat de bine incat fata are niste muci stravezii..dar e ok, sper sa ramana doar atat.
m-am culcat la 2 si m-am trezit la 6.30...sunt "fresh" pt munca :))
despre "pipe"...cat am fost gravi si cat am alaptat n-am pus fir de tutun pe buze...dupa care am inceput sa cochetez iar cu asta...vorba Inei, imi place, na, ce sa fac:))
si nu fac campanie nici pro nici contra...fiecare cum crede, e democratie :)
despre locuri in grecia: eu am fost in ultimii ani in zeci de locuri de acolo, avand si amici in zona, dar si de capul nostru...noi mergem numai cu masina ca sa avem libertate de miscare si am carat-o dupa noi pe toate feriboturile...
e foarte relativ sa spui ca asta e mai misto decat cealalta...depinde de gust si de ce cauta fiecare (mai turistic, mai traditional...)
in fiecare loc gasesti ceva interesant si recomand sa vedeti cat mai multe ca sa experimentati si sa comparati.
mie zakinthos mi s-a parut mai comerciala...frumoasa ca peisaje, nimic de zis, dar foarte turistica. oricum e de mers!
parca mai "natural" m-am miscat in lefkada si kefalonia.
apoi mikonos e de "gustat"..noi am fost doi ani la rand si sa nu va ganditi la prostii..am gasit niste locuri linistite si placute..nici o legatura cu ce stiti despre apucaturile turistilor traditionali...sunt si aia dar in locuri bine stiute si nu sunt agresivi...e o placere sa stai seara la o terasa in centru si sa admiri (de la ceva distanta:))) diversitatea culturala si sexuala...
serifos, sifnos, milos...superbe, traditionale si romantice...mai putin turistice (dar noua astea ne cam plac)
apoi sudul peninsular si insula kithira sunt zone faine, tot asa mai linistite, relaxate, peisaje frumoase...
corfu mai pentru familisti...f multi englezi si nemti...orase cu influente arhitectonice si culturale franceze, italiene...
nici zona peninsulara nu e de neglijat...de exemplu ce petreceri am prins in lamia....
despre athena nu mai zic ca stie toata lumea...
si zona montana e superba...ce paduri, ce munti...pariez ca n-ati fost niciodata la ski in grecia :)))
un minus totusi pt zona de turism de masa precum Katerini, Chalkidiki...nu-s pe gustul meu deloc, chiar am avut o experienta dezamagitoare in platamonas
...dar, repet, este numai parerea mea...altora li se poate parea mult mai frumos in alte locuri...
si sa nu uit: multumesc de bun-venit fetelor 

aris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Anamariame nu te invidiez ![]() O sa va oripilez din nou Accept kilele de rosii. |
hahhahah va oripilez si eu atunci: SI MIE IMI PLACE! SI NICI EU NU MA LAS! ... deocamdata, ca nu se stie niciodata ce ma apuca asa ca nu zic ca nu o sa ma las niciodata

25 martie 2009
Bianca2503 spune:
Eu am vazut pozele cu Sophiphi ranjita.
Sa zic si eu de "sporturi":
- imi place sa conduc si on road si off road
- imi place sa inot
- am bicicleta si imi place sa ma dau prin padurile de langa Bucuresti dar nu am mai facut asta de ceva timp
- de schita nu stiu si vaca e batrana acum sa mai invete, pe patine stau ca Tom pe gheata
- imi place berea
- imi place sa ma uit la "folbal" daca joaca nationala sau daca sunt meciuri "misto" (la CM din 94 di SUA, m0am trezit la 2 noaptea sa vad meciul Romania-Columbia)
- imi place sa vopsesc gardul de la tara, sa fac castele de nisip la mare, sa gatesc cate ceva nou inventat de mine (dar nu am cand),
- imi place sa beau cafea dimineata, sa mananc pizza
- nu imi place sa pozez, adica sa ranjesc fasolea in obiectiv
Hai ca am scris si pe langa dar immi mergeau degetele
PS: am luat o pastila de Dostinex. Am incheiat cu succes cronica alaptarii/intarcarii. Ma simt altfel acum.
inapreda spune:
Pai se poate sa nu dea nimeni o cafea?
Io m-am culcat la 3.30 si la 6 Ian juca rol de "cucurigu"
Acu' el doarme si eu, in loc sa dorm, tinjesc dupa cafea 
Asa ca...va invit si pe voi la cafea si apa de la robinet cu lamiie ![]()
Uitasem Uali sa-ti urez bun venit; nu stiu cum am putut ca de cind ai intrat prima oara, tot tineam sa-ti fac "ciuda-ciuda" ca io la 38 de saptamini aveam...95 de kg!
Te-am luat, sic! 
Medeea e o titi in toata regula.
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
aris26 spune:
ai avut noroc, al meu a ascuns cheia de la masina mea cand avea 6 luni si am mai gasit-o de ziua lui, pe 25.03
. am mers cheia de rezerva care nu avea telecomanda 6 luni
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Ptiu, ce sapima am tras. Am crezut ca am pierdut cheia de la masina. I-o dadusem lui Vladimir sa o tina (ca asa face de obicei) si cand am vrut sa cobor iar nu am mai gasit-o. Am coborat de vreo 3 ori sa o caut, au ras toti copiii de la liceul de pe strada de mine dar pana la urma am gasit-o. Are el un sertar unde cara lucruri (am gasit acolo niste pixuri, seringa de nurofen, siropul de tuse si altele). |

25 martie 2009
inapreda spune:
Pina mi se deschide pagina sa-mi vad nora, tin sa o felicit din nou pe Bianca pentru curaj dar si pentru reusita 

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +