Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***220***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Dyana si Ian a trecut din nou pe borcanele la masa de prinz, dupa ce vreo 10 zile a refuzat orice i-am facut; m-am gindit ca o fi de la dinti+canicula; nu mi-am pus problema ca nu gatesc bine

Miine incerc din nou cu mincare de-a mea ca am stat pina acum (minus timpul necesar unei partide de amor ) ca sa gatesc si miine sa fiu free ca pasarea cerului sa facem ce ne toaca bibilica.

Azi i-am luat creioane cerate si bloc de desen (din Kaufland ca akol' era deschis) si e suuuuuuuper incintat; tat' su nu-i de aceeasi parere ca deseneaza si pe masa, pereti, parchet; pe mine, insa, zau ca nu ma deranjeaza!

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

PS: lactate si oo halesc, dar nici alea foarte des (lactatele nu-mi plac in mod deosebit, iar ouale nu le pot manca fara paine si incerc sa elimin painea macar 4-5 zile/ saptamana).
Eu sunt mare fan legume, in primul rand, apoi fructe. Iar acum sunt in extaz ca e sezonul preferatelor mele si anume visinele. Bag macar juma de kil/ zi!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Iti spun eu cum maninc ouale FARA piine: fie iti faci o omleta de aia ca o clatita fie ochiuri mai tarisoare; apoi pui deasupra o portie generoasa de mozzarela (asta e preferata mea) sau cascaval (pe omleta ras da' n strat gros , pe ochiuri cite un felioc imens) si le mai dai un pic la microunde. Linga, mai pun o rosie.

Eu maninc ZILNIC de 10 lei cirese, indiferent cit costa kg ; am acest "protocol" seara/noaptea cind va citesc ca acum; inainte, mincam capsuni.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Bianca da' n peregrinarile voastre pe la Cluj nu faceti ever un okol si sa veniti si la Bistrita?

Eu am...obiceiul sa vin la Cluj in week-end da' simbata asta ne kefuim ca face Jambo 37 de ani.

In alta ordine de idei, Vladimir m-a uimit o data in plus la faza cu intarcatul. Felicitari la amindoi si multi .

PS. Tie cu juma' in plus pt. jumatea de kil dus pe apa simbetei.
PPS. Imi pare sorry pentru problemele de comunicare pe care le aveti. Si noua ni se intimpla dar eu aplic diverse...metode ca sa ma scot si ca sa NE scot, numa' ca-i complikat de pove' aici; ma oftic doar ca obtin rezultate depunind efort si ca nu vine totul natural ca-n...vremurile bune

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Anamariame nu te invidiez Bafta iti doresc si sper sa reusesti

O sa va oripilez din nou EU NU VREAU SA MA LAS DE FUMAT PENTRU CA IMI PLACE SA FUMEZ.

Accept kilele de rosii.

Intr-adevar Pestii sint viciosi si viciati, de aia ma bucur ca Ian e berbec, e drept ca la limita da' i bine si asa. Imi iubesc (ador!) zodia pentru ca mie mi se potriveste nu ma vad altceva dar imi doresc ca macar fiu' meo sa fie, cumva, mai...normal Mie cind imi place ceva, nu-mi place in limite rezonabile ci, intotdeauna, in exces. Idem cind nu-mi place. Nu mai detaliez.

PS. Stiu ca sint muuuuuuuuuuuulti ghiocei Pesti, sper ca nu v-am suparat; nu e chiar asa rau ce-am zis: uitati-va la mine ce mortala si modesta sint

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Simplyana, stii cum se spune: mama prostilor e tot timpul gravida!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

INAPREDA, "nu am permis, nu skiez, nu patinez, nu ma dau cu sania si nu stiu merge cu bicicleta" + nu innot!!! ghici in ce zi sunt nascuta????

http://www.lucamic.blogspot.com/

Intr-o zi cu mult noroc!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Nici eu nu pot vedea pozele cu nora; se pare ca numai Ayla a reusit; da' nu-i bai mare ca ne vedem curind

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Sasha, nu-i corect: vii si tu dupa muuuuuuuuuult timp si nu lasi o poza cu indienii, pai se poate???

Da' te pup oricum, ca mi-esti draga.

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

"Eram precisa" ca vorbesc ca Moise in pustiu, cu toate ca ora-i numa' buna de bu-hu-hu-it.

Va zic si eu noapte buna sau...buna dimineata?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Hello,

Am dormit bine pentru ca Vladimir a dormit de la 23 la 7 dimineata. S-a trezit putin la 00.00 dar s-a culcat la loc. El a dormit mai bine ca eu ma tot trezeam din reflex.

INA, inca nu stiu traseul dar daca ajungem pe langa un. Eu as vrea ca traseul sa fie si prin Maramures, dar a vedem.

Problemele sper a se rezolve. Si eu am metode dar acum sunt cam obosita....

Mergi la inceput