Dr. Who (2)
Raspunsuri - Pagina 9

beren spune:
Oi, oi, oi! (I've always wanted to say that :) )
Ce-ati pus in vraja aceea, ca nici cu dilatarea temporala nu se explica efectul?
Sunt inca in faza de reset: remind me again, in ce an suntem?
OK, pana mi se termina secventa de reboot, intreb si eu: daca ar fi fost udati cu apa (vie :), 'the heavenly host' s-ar fi defectat?
Si ... ati remarcat ca Doc a incercat si numarul 42?
I'll be back dar de data asta cu raspunsul la intrebarea ce e universul s.a.m.d. (adica Tolkianu).

denizel spune:
Cred ca o sa-mi faceti vant de pe topicul asta, L&M a ramas ultimul episod vazut :(.
Citat: |
Sinteti in stare? |
eu, cel mai putin din voi toti

adica Tolkianu |
Tolkianu? :D Cred ca vremea a devenit cam fulgeroasa pe Taramul Zanelor

Desigur, as putea face o mica vraja, "de schimbare a directiei fulgerelor" sa-i zicem

In fine, om trai si-om vedea. I mean, eu voi trai sigur. Nu stiu altii ce-or face :)))))).
Ingrid, nici eu nu m-am intalnit cu jumate de DC, iti dai seama... :) Doar ca, la cat de iubita

Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul"

iileana spune:
citat din mesajul lui beren daca ar fi fost udati cu apa (vie :), 'the heavenly host' s-ar fi defectat? ![]() |
Astia inclin sa cred ca nu, ca au pene, dar despre astialalti, nu bag mina in foc. Ne spune Ingrid, cind ii intilneste, nu mai are mult.
Oricum nu-i bai, vad ca www.bbc.co.uk/doctorwho/advent07/host/1.html" target="_blank">se inlocuiesc usor.

P.S. In ceea ce ma priveste, eu distribui numai apa vie autorizata, care corespunde normelor UE in domeniu.
Ca dovada, a si functionat

I'll be back soon, de asemenea, (with another cartoon - www.educatiecopii.ro/portal-educatie-copii/televiziunea-copiilor/imagini/woody-woodpecker.jpg" target="_blank">va amintiti?

iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Tolkianu? :D Cred ca vremea a devenit cam fulgeroasa pe Taramul Zanelor ![]() |
Precum vezi, m-am prefacut, cu delicatetea-mi caracteristica :)))), [] ca nu observ formularea

Stai sa vedem rezultatul final, facem dupa aceea bilantul victimelor

Denizelule, nu te-ai mai fi foit atita pe scaun daca intreprindeai operatiunea de salvare alaturi de pustiul tau. Al meu n-a gresit decit la un singur pas, al cu un' se ascunde aratarea.
Ce-i drept, nici eu nu o observasem...
A fost foarte incintat. Si eu, alaturi de el.

Ingrid S spune:
Eu sunt intr-o somnolenta prelungita. Afara e toamna, sigur ca am nimerit intr-un "ghem temporal, cu ite rasucite" si imi lipesc nasul pe geam sa vad cand se termina burnita.
Ieri l-am bifat pe Blink. Ca sa zic asa, Moffat a devenit prietenul meu. Hello, mon ami etc etc. Ca o pasionata de filme scary, cu pretentii (exclus monstri, ok psiho), episodul m-a tinut sub tensiune (de cand cu cablul vorbesc ca electricienii, o sa-mi treaca).
Cu toate ca e al doilea film in care Doctorul si Rose/Martha nu se nimeresc decat rareori prin peisaj, a fost placut ochilor mei. Asocierea ingeri-malefic nu e noua, am experimentat-o si in Supernatural (va amintiti de a doua mea mare pasiune in domeniu?) asa ca am putut rezista socului.
Si cand sa ma delectez cu Utopia, s-a trezit fetita ca vrea sa doarma cu mine. Pe la 12 noaptea. Dragutz, nu? 10 min am prins din film, offfffffff.
Binee.
Beren, se zice: oi, oi, oi vai! Suna bine, nu?
Deoarece nu ti-a raspuns nimeni la intrebare, te informez cu placere maxima ca suntem in 2010. For the moment. Pentru alte intrebari, gen luna, ziua etc, adreseaza-te altor useri, unde stabilitatea anotimpurilor garanteaza un raspuns corect. Ca aici ma astept sa ninga acusi.
I'll be back dar de data asta cu raspunsul la intrebarea ce e universul s.a.m.d. (adica Tolkianu). |
Cu cat se scurge nisipul in clepsidra, cu atat banui ca vom avea parte de un raspuns mega-elaborat. Ei, sa nu ne dezamagesti.

Pauza, sunt tot in pijama. Revin, cu o tinuta adecvata subiectului.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Ingrid S spune:
Wow, ce tare sunt! Am descoperit tot: si unde se ascundeau Urechi-Lungi si secventele de cifre si forme, mai sa fie, am devenit o pasionata. E de rau?
P.S. In ceea ce ma priveste, eu distribui numai apa vie autorizata, care corespunde normelor UE in domeniu. Ca dovada, a si functionat . |

" Fat-Frumos a intrat in grajd ca sa-si aleaga bidiviul. Si s-a infuriat pe baba ca grajdul nu corespundea normelor de igiena sanitar veterinare, astfel ca a iesit si i-a dat babei amenda, apoi a atentionat-o ca i se va inchide afacerea daca in decurs de 60 de zile nu va proceda conform legislatiei UE in vigoare."
Cred ca o sa-mi faceti vant de pe topicul asta, L&M a ramas ultimul episod vazut :(. |
Aide, nu spune asta. Iti mai dam timp. Suntem prietenosi, nu ca Daaalek.

eu, cel mai putin din voi toti . Pariez ca sunt singura care s-a foit in scaun |
Se poate. Eu am stat mai cuminte ca niciodata. M-a distrat testarea.

Mah, am fugit. Sotul a facut de mancare si m-a pus sa pazesc friptura. Copilul vrea sa jucam carti, iar eu bantui pe forum.

Pe deseara, have a nice sunday (ori sunny day

Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

iileana spune:
citat din mesajul lui beren Si ... ati remarcat ca Doc a incercat si numarul 42? ![]() |
Eu una, nu.

Denizel, sper ca ai rezistat la misiunea de salvare macar pina la min. 4.05, sa vezi indeaproape bordul Tardisului.

Si se explica astfel si de ce scirtiie masinaria aia din toate incheieturile. (Hm, poate ca o jignesc ca-i zic masinarie, am retinut ca nu-i "facuta" ci "cultivata".

Nici eu n-am vazut nimica nou, firesc insa in ceea ce ma priveste :/.
Am facut "recapitularea" unor episoade deja vazute.
Noroc cu fiu-miu, mi-a atras atentia asupra unor chestii care-mi scapasera. Voi ati remarcat ca pe unul dintre cyborgi, dupa dezactivarea inhibitorului emotional, il apuca plinsul, cind isi surprinde reflexia intr-un ecran, cind se vede ca-n oglinda?

La intrebarea despre in ce an sintem, nu m-am simtit in masura sa raspund, daca gresesc? Din negurile memoriei imi venise alt gen de raspuns. Va amintiti? "Cit este ceasul?" "Cit doriti dumneavoastra, domnule general!" :)))))))))))
So, Beren, e ce an vrei tu sa fie!

Blink, ah, da,

Ingrid S spune:
Unde e faza cu 42?
Am o intrebare: in seria numerelor, corect nu era 91? daca avem 58 67 78 logic urma 91.
Iileana, are socru-meu intr-o camara (sta la casa) Tardisuri gramada ....plin de piese vechi si fierotanii, mi-e si teama sa intru acolo, raman fara un picior. Cand vii pe aici, iti asamblez unul, micutz, asa.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues

iileana spune:
Da, un Tardis mic, de buzunar. Cit sa ajung cu el pina la job si inapoi. Foarte bun!
Multumesc, Ingrid! :))))
citat din mesajul lui Ingrid S Am o intrebare: in seria numerelor, corect nu era 91? daca avem 58 67 78 logic urma 91. |
Erau 56, 67, 78.
Evident, urma 89.
Si eu, si fiu-miu, si Doctorul, toti sintem de aceeasi parere

Ingrid S spune:
citat din mesajul lui iileana Da, un Tardis mic, de buzunar. Cit sa ajung cu el pina la job si inapoi. Foarte bun! Multumesc, Ingrid! ![]() |
Cu placere. A ramas asa, vii aici, primesti Tardis. Depinde de tine. Nu-ti garantez ca te duce pana la servici, totusi. Nu-ti pot fabrica si Doctorul.

Am o intrebare: in seria numerelor, corect nu era 91? daca avem 58 67 78 logic urma 91. Erau 56, 67, 78. Evident, urma 89. Si eu, si fiu-miu, si Doctorul, toti sintem de aceeasi parere ![]() |
Chiorila ce sunt! Prima oara am zis ca si tine 89, dupa aia m-am uitat inca o data (sa caut 42 lui Beren) si neee, 58 mi s-a parut. Apoi m-am intrebat daca eu am probleme sau Doctorul. Sorry, deci primul instinct a fost corect. Am ochelari, dar nu-i port.

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details
[/quote]
Ingrid S si Diana
Vauvenargues