Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 16
micki_mica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yasmine
Scaunul de la Stokke e extraordinar, eu am doua, la cei mari, un minus ar fi ca nu se pliaza, dar in schimb marele PLUS e, ca NU se rastoarna. Mie mi s-a rasturnat Yasmin cu un scaun in concediu, cind avea 1,5 ani si a cazut cu gura de masa, de ma mir ca nu i-au ramas toti dintii acolo. Cind va fi Mara de stat la masa cu noi, il va primi pe a lui Andreas, ca el e destul de mare, cu toate ca, ne gandim sa luam inca unul nou, ca nici Andreas nu ar renunta la al lui. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
merci ptr experienta impartasita
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
Ruxita spune:
pe pro tv e o emisiune despre grasi obezi grav si grele... si ce coincidenta tocmai cand m-am apucat si io de slabit monti...
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
catalutza81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
Lorex, DN-ul meu e 25.11.1978 Mamica de Bilabong, fericiti amandoi! |
N-ai zis bre ca esti scorpion? Io-s pe 24 si sunt sagetator.
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui catalutza81
N-ai zis bre ca esti scorpion? Io-s pe 24 si sunt sagetator. Catalutza mami de Irina |
mii de pardonuri 25.10.1978... ceilalti membrii ai familiei sunt in noiembrie...
Ruxita spune:
astazi Caius a zis 'mama' distinct cumva, nu balmajit printre alte mmomam-uri, evident am fost happy cu gura pana la urechi... doar ca a fost prea somnoros si marait in rest, azi noaptea o bucata de vreme ne-am chinuit sa adormim ca ne tot sforaia taticu si cu chiu si vai am reusit sa adormim si noi la un moment dat si de asta cred ca a fost somnoros peste zi, a incercat sa recupereze vreo 2 ore de somn, sper sa nu se repete in noaptea asta, ar fi si culmea, cand si cei mai mari mozolici de tzatze in sfarsit dorm, noi sa ne trezim zgubi noaptea...
eu azi am mancat varza, pentru prima data dupa 5 luni, o avea ceva piciu de la varza mea innabusita? 2 farfurii una dupa alta... voi mai aveti restrictii alimentare legate de alaptat?
miremia spune:
Ne-am intors de la plimabrea din IOR. Tare frumos parcul si tare frumoasa compania.
Vorbeam cu alexutza sa stabilim o intalnire mai mare. Aveti sugestii?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
arwen92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Ne-am intors de la plimabrea din IOR. Tare frumos parcul si tare frumoasa compania. Vorbeam cu alexutza sa stabilim o intalnire mai mare. Aveti sugestii? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
ma bag si eu
noi nu am mai iesit in national tot din cauza tantarilor
azi am avut foarte multa treaba si nu am putut sa vin si eu
nici nu am mai reusit sa citesc chiar tot-tot pe forum ca am avut baiatul marait
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
lorex spune:
Decenuelaaaaaaa...oferta blg, pls!!!
Miremiaaa..mai ai colacei?
Ayannaaaa...si eu am amenintat ca divortez daca nu invata masaj si mi-a zis sa-mi caut unu car eface masaj bine ca el n-are chef sa invete
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui arwen92
ma bag si eu noi nu am mai iesit in national tot din cauza tantarilor azi am avut foarte multa treaba si nu am putut sa vin si eu nici nu am mai reusit sa citesc chiar tot-tot pe forum ca am avut baiatul marait arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
nickul tau imi zice ca esti din 92, corect? si esti numai cu 3 ani mai mare decat fiica-mea??? esti inca la liceu?
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Miremiaaa..mai ai colacei? [_ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Da, da...1 albastru, 1 galben si 2 roz.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg