Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 15
Ruxita spune:
sa ma laud cu progresele mele MOnty (Python)... am devenit dusmanul nr 1 al casei... sotzul m-a avertizat sa nu-l strang prea tare de "oo" ca face urat... ca l-am taiat de la bere, cartofi prajiti, cafea, praji s.a.m.d. azi am aruncat si niste cartofi curatati gata si le-am facut o omleta cu ciuperci, sunca si cascaval ... am cumparat zahar brun si orez integral si paste din faina integrala si sotzul mi-a sarit in cap ca sunt sarita de pe fix, eu abia acum am descoperit astfel de produse pe tejghea, mai inainte habar nu aveam ca exista asa ceva si daca as fi vazut la cineva astfel de produse in cosul de cumparaturi m-ar fi umflat rasul (curcilor) si i-as fi zis in gandul meu ca e o fitzoasa ... na, cum se mai schimba vremurile... sotul vrea dialog pe tema asta, o sa-i dau dialog de n-o sa se vada, tre doar sa-mi fac bine temele... ce ma exaspereaza cel mai mult si imi vine sa-l taxez de sa-i iau aerul e ca el STIA TOT CE TINE DE MANCATUL SANATOS DISOCIAT, stia ca berea, prajiturile, cartofii prajiti, orezul, etc. nu sunt ok pentru silueta si cu toate acestea a continuat sa le consume, nu e asta motiv de divort???
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita sa ma laud cu progresele mele MOnty (Python)... am devenit dusmanul nr 1 al casei... sotzul m-a avertizat sa nu-l strang prea tare de "oo" ca face urat... ca l-am taiat de la bere, cartofi prajiti, cafea, praji s.a.m.d. azi am aruncat si niste cartofi curatati gata si le-am facut o omleta cu ciuperci, sunca si cascaval ... am cumparat zahar brun si orez integral si paste din faina integrala si sotzul mi-a sarit in cap ca sunt sarita de pe fix, eu abia acum am descoperit astfel de produse pe tejghea, mai inainte habar nu aveam ca exista asa ceva si daca as fi vazut la cineva astfel de produse in cosul de cumparaturi m-ar fi umflat rasul (curcilor) si i-as fi zis in gandul meu ca e o fitzoasa ... na, cum se mai schimba vremurile... sotul vrea dialog pe tema asta, o sa-i dau dialog de n-o sa se vada, tre doar sa-mi fac bine temele... ce ma exaspereaza cel mai mult si imi vine sa-l taxez de sa-i iau aerul e ca el STIA TOT CE TINE DE MANCATUL SANATOS DISOCIAT, stia ca berea, prajiturile, cartofii prajiti, orezul, etc. nu sunt ok pentru silueta si cu toate acestea a continuat sa le consume, nu e asta motiv de divort??? Mamica de Bilabong, fericiti amandoi! |
Ce simpatica esti!
Intradevar, motiv de divort, fara discutie!
Cand o citeam pe LOREX ca spunea ca-i place masajul la picioare mi-am amintit ca eu il 'amenintasem' pe barbat-meu ca dau divort daca gasesc un barbat care sa-mi faca masaj la talpi, ca-s innebunita dupa asa ceva, iar el n-are nici o treaba cu subiectul.
Deci nu tre' sa cautam mult motive de divort...una-doua le gasim...saracii barbati, cate trebe sa ne mai suporte!
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui mandruta Lorex, DN e 27.12.1982 Dulcineea, il insori tu la tzitzi, dar o sa prefere alte tzitzi dupa aia... Sper ca sunteti mai bine. Of, ma rog numai sa nu nimereasca o soacra ca a mea... Mamicile de baieti sunt mai posesive, cred eu... Deci, parc, ora, ia ziceti! Miremia, Alexutzza! Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Pai macar dupa ce il insor sa ma lase in pace sa umble dupa tzatza lui nevasta-sa
Cunosc So_acrele asteaA mea pe fata e numai lapte si miere dar cred ca ma uraste de moarte ex.in fiecare zi eu cu Andrei iesim la plimbare de doua ori Ea vrea sa o sun si sa ma duc in fata blocului la ea,de fiecare data cand iesim la plimbare Oare nu se gandeste ca nu am chef in fiecare zi sa o vad ?+ ca daca mergem acolo Andrei sigur nu mai doarme,ca atata il strange de maini,de picioare si vorbeste cu el pane il trezesteInainte sa nasc mi-a zis ca nu imi tund parul scurt(eu il am lungime medie,ondulat si am fata mare si rotunda/ovala,habar nu am dar nu imi sta bine decat cu parul lung sau mediu)ca asa se face cand nasti Alta:ii spun eu ca asa mi-e de dor sa merg la bazin,la care ea:"dar ce-ti trebuie draga bazin?lasa stai acasa cu Andrei si asteapta sa mai creasca"cand imi zicea inainte cu o zi ca sunt nebuna ca nu-mi las copilul cu altcineva (cu cine? ca nu am cu cine )Ca de ce nu-i bag suzeta prima data la mine in gura si dupa aia in gurita luiMai am dar le scriu altadata
cea mai fericita mamica :)
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
fain ca ti-au venit banii distractie placuta lui andrei cu caracatita m-ai facut sa-mi amintesc de freddie ...de elefant ...je ii reclama! gata!ii mai las o sapt,dupa care ma duc la OPC! mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Multumim !
Asa sa faci ! Sunt neseriosi Dar de unde ai comandat?
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui Ruxita
eu dizolvam capsula in putin LM stors in lingura, o capsula pe zi timp de 5 zile, da... intre timp s-a reglat, noi am avut disbacterioza de la antibioticele administrate in maternitate si am facut tratament cu ercefloraduo in 2 randuri, de la tratament s-a reglat f. fain zic eu (desi nu imediat), facea kka cu o consistenta moale, dar macar avea consistenta, ceea ce era un progres important, ca am avut si diarei din alea apa tzashnita pe fund ca ma umplea de kaka de sus pana jos (ca stateam la fundul lui sa-l sterg) si aveam de spalat incepend de la scutece, terminand cu tricouri si chiloti de-ai mei de kaka lui... Mamica de Bilabong, fericiti amandoi! |
Si Andrei facea asa,numai apa dar avea episoade A avut 4 intr-o luna si atunci facea si cu mult mucus si firicele de sange In rest,oricum nu facea normal E prea moale pt varsta lui...si prea de multe ori face Chiar dac e doar un pic,el face Ar trebui sa stea un pic in intestin sa se formezeAm facut teoria kakatului Scuzati expresia
Asa facea si al tau ? a avut episoade cu mucus si sange?DE UNDE STII DE DISBACTERIOZA? Ati facut analize?
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui Ruxita
si io am primit indemnizatia si sotul meu nu primeste salariu si indemnizatia e singurul venit al casei... (sad)... si m-am dus cu cardul si am defulat la greu cam de vreo 400 si ceva de lei, dar gata am pus "cep" la bani. Mamica de Bilabong, fericiti amandoi! |
dulcineea_cj spune:
iar monologhez
Andrei e bine acum E pe Smecta si face kk format Mai greu e cu inghititul Maine merg iar la dr noastra sa vad ce sa mai fac,pe termen lung Si sun sa ne programam si la alt medic Sa mai cer o parere
micki_mica spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Deci cum ziceam, mai e 4 kile, da? Ieri am renuntat oficial la toate hainele de gravi, le donez urmatoarei gravide din clanul meu! Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 4 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
BRAVO!!!!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
micki_mica spune:
citat din mesajul lui miremia Mi-am amintit. Azi am facut tortul www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12831/Retete-Montignac-Tort-pufos-si-cremos/" target="_blank">asta si este delicios. Am descoperit o gramada de retete de dulciuri monti pe link-ul de il daduse cristies odata. Si parca intreba ruxita care au fost rezultatele....eu am slabit vreo 5 kg in 3 saptamani, acum stagnez dar n-am mancat numai monti. Mi-am propus sa nu mai calc stramb asa ca te mai anunt daca am rezultate. Se vede ca mi-a adormit pitica...uit sa ma mai opresc din scris. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
de aratos este. dar gustos? ca ce seamana cu cioco si nu e...mare dezamagire...
AMR 10 pan'la nunta
micki_mica spune:
citat din mesajul lui decenuela cafeaua e gata harinicutzelor.....hai , hai...TREZIREEEEEEEA!!! IRI AM INCEPUT de n ori sa scriu dar n-am mai reusit. bine ca n-am mai scris ca nu aveam o stare de spirit f buna. stiu ca veti zice ca sunt LOCA...asa imi spun si eu...dar ce sa fac? ieri noapte am vrut sa intru ca in sarcina in schimbul 3 dar....faceam pe aici galagie.... jiji ca si acu de 2 zile doarme de la 10-3( CU O SCURTA Ttt de 1 min la 10.30) si apoi se trez la 6 mai papa si doarme( acu inca doarme) DAR EU...m-am dezobisnuit sa dorm....asa ca de la 3 nu mai prea pot sa dorm..in conditiile in care la 11 deja dorm. asa ca..m-am tot gandit....sunt chestii atat de normale de care tre sa ma bucur si euma intristez - jiji incepe sa doarma ( plang ca nu mai sta la tt asa des) - jiji incepe sa faca kk de om ( mi-e dor de ...galbenushul ala) jiji incepe sa stea in carutz ( mi-e dor de stresul ala ca plange in plina strada) si acu ce sa va zic. sa umplu paharul. je sunt o pers f f activa...ziceam ca o sa mor 2 ani acasa. de cand il am pe jiji...lucrurile s-auschimbat, simt ca e fiintza pe care-o iubesc cel mai mult, simt ca nu pot respira fara el, simt ca meseria de mama e cea mai minunata si...nu m-as mai intoarece la serviciu...as sta numai cu el..sa-l cresc pana....mi-l ia o shtoarfa gataaa..mi-am spus OFUL..DAR CE SA FACA DACA IL IUBESC ASA DE MULT????? acu as vrea sa recuperez dar poate mai incolo..mai citesc ceva...miercuri am licentza..o iau sau nu..macar trece stresul...si dupa...voi fi free sa aveti o zi super Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
greu la titi greu fara la titi... asa-i ...dar ce sa faci?!? maine poimaine schimba titi cu una mai tanara...
BAFTA MULTA LA LICENTA!
AMR 10 pan'la nunta