Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna ziua si de la noinoi suntem fete plimbarete dim la 8.30 suntem deja pe faleza si este asa bine.....Lorex, Alina Gudy este de la iepurasi cealalat nu stiu .Eu i-am cerut plateei sfaturi privind lactaia si a dat roadeeasa ca iau spirulina pt ca e f buna,ma simt bine de la ea acnd luam Elevitu nu eram asa ca acum dupa spirulina.
Decenuela felicitari pt somnicul lui jiji si nici o problema cu toatele vom regretea unele mom ale puiutilor nostrii pe masura ce vor creste.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Lorex vazut poze cu Iuria mai ales ce-a in care isi papa piciorusele......

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

va salut fetele mele..

duminica ne intoarcem in irl...si o sa am din nou timp ptr voi.De abia astept.

febra e asociata sau nu cu dintisorii? al meu plange in reprize...1 h da....3 ba...

sunt la socrii...ii astept pe ai mei ca sunt la calafat....maine plecam spre cj...eu cu bb febril si plagcios pe aici. e doar de ieri asa.

va mai scriu azi.puuup

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Alexutza eu zic la intrarea aia cum vii de pe Baba Novac, in dreptul unui bloc nou unde sunt locuri de parcare de-a lungul parcului. S-a inteles ceva?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Alexutza eu zic la intrarea aia cum vii de pe Baba Novac, in dreptul unui bloc nou unde sunt locuri de parcare de-a lungul parcului. S-a inteles ceva?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Dap , blocul se numeste Belvedere ceva de genu stiu exact despre ce vorbesti ca vroiam un apt la ei dar sunt mai scumpi decat mi-as fi putut imagina vreodata

Deci la intrare acolo pe bancutze . :a 4 sa fim acolo da? Daca ploua nu vin, in caz ca ma razgandesc dau oricum tel/SMS in timp util

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Decenuela - ce frumos ai scris . Mie mi se intampla sa stau noaptea (in timpul zilei ma distrage Andreea) si sa ma uit la el cum doarme, cum suge cu ochisorii lui inchisi si sa ma minunez cat de mare s-a facut, sa-mi vina sa plang ca nu mai e bebelus si ca timpul trece atat de repede . Spor la invatat si bafta maxima miercuri, sa scapi cu bine!

Nikole - multa sanatate ptr Isa si multa bafta cu Irina sa nu ia nimic de la surioara. Sper sa-ti revii cat mai repede din starea asta. Eu sunt afectata de vreme asta in sens invers, iubesc la maxim conditiile care sunt acum. Poate ptr ca pe undeva imi aduce aminte de UK, unde mi-as fi dorit sa traiasca copii mei ... Bafta maxima saptamana viitoare la neurolog.

Maine seara o sa fac un tort ca nu se mai poate cu ce retete fluturati pe aici

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo
[febra e asociata sau nu cu dintisorii? al meu plange in reprize...1 h da....3 ba...

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

depinde cat, din cate imi amintesc un 39 nu o sa fie niciodata de la dintisori.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

deci nu suntem singurii cu probleme Si Caius a fost bine dupa tratament ? dupa aia ati inceput sa-l diversificati ?
Am citit prospectul la medicament E format din 3 bacterii care le contin Baby Biotics si Enterolul la un loc Eu de astea i-am dat dar nu impreuna Am vazut ca se dizolva in 100 ml apa o capsula Asta e pe toata ziua Caius bea apa aia ?

cea mai fericita mamica :)

eu dizolvam capsula in putin LM stors in lingura, o capsula pe zi timp de 5 zile, da... intre timp s-a reglat, noi am avut disbacterioza de la antibioticele administrate in maternitate si am facut tratament cu ercefloraduo in 2 randuri, de la tratament s-a reglat f. fain zic eu (desi nu imediat), facea kka cu o consistenta moale, dar macar avea consistenta, ceea ce era un progres important, ca am avut si diarei din alea apa tzashnita pe fund ca ma umplea de kaka de sus pana jos (ca stateam la fundul lui sa-l sterg) si aveam de spalat incepend de la scutece, terminand cu tricouri si chiloti de-ai mei de kaka lui...

acum e constipat si m-a sunat nashu ca sa ma balacareasca ca de ce am inceput diversificarea (i-am scris un sms lui nevasta-sa despre avocado si cred ca au discutat si s-a bagat ca musca in lapte) si am intrerupt supele am zis ca nu-i mai dau o saptamana pana nu i se regleaza tranzitul... dar am stat stramb si am gandit asa: ceea ce facea el pana acum nu prea era kaka, era mai mult o apa, si el inca nu si-a format reflexul de a se screme pentru kka si acum cand i s-a facut kaka normal e mai complicat ca tre sa se screama si saracutul inca nu stie... si am mai observat o chestiune - ca face kaka numai cand il tin de-asupra chiuvetei si ne scremem impreuna pana iese o baliguta cat palma, singur in pampers face numai un strop si de aici am dedus ca e mai complicat sa faci kka la orizontala si il ajut daca il tin pozitia sezut... vi se pare rezonabil ce zic eu aicea?

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Ce frumoase sunt weekendurile Am si eu timp sa raspund la ceva mesaje si sa monologhez
Buna dimineata la amiaza !
AM PRIMIT IERI INDEMNIZATIA !Asa ca dam de baut si de papa ficaruia ce-i pofteste inimioara Deja am impartit baniidar lui fiu-mio i-am dat partea lui I-am luat din Auchan,caracatita Lamaze (nu era decat calutul,carticica,un ursulet si caracatita)Si un centru de activitati ca nu aveam :( Era unul de la Lamaze dar sotul bineinteles ca nu m-a lasat sa-l iau ca nu avem bani de astea :(el nu are de lucru si am asteptat indemnizatia cu sufletul la gura+ca in 11 iulie avem nunta la fratele lui si in august la nasii de botez ai lui Andrei Suntem aranjati,vara asta Ce concedii...nu stiu ce sunt alea) Era 275 leiSi daca il luam ala nu mai luam caracatita Asa ca ...Am ales Dar nu-mi pare rau E extaziat Andrei !

cea mai fericita mamica :)

si io am primit indemnizatia si sotul meu nu primeste salariu si indemnizatia e singurul venit al casei... (sad)... si m-am dus cu cardul si am defulat la greu cam de vreo 400 si ceva de lei, dar gata am pus "cep" la bani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Lorex, DN e 27.12.1982

Dulcineea, il insori tu la tzitzi, dar o sa prefere alte tzitzi dupa aia... Sper ca sunteti mai bine.
Of, ma rog numai sa nu nimereasca o soacra ca a mea... Mamicile de baieti sunt mai posesive, cred eu...

Deci, parc, ora, ia ziceti! Miremia, Alexutzza!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Lorex, DN-ul meu e 25.11.1978

Mergi la inceput