Albinute & bondari de mar-apr '07 (143)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Felicitari Roxanici
Bine ai venit, Horia!

Ioana, bafta la noul job!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Multumesc frumos pentru urari fetelor! Nu am prea mult timp sa citesc... de scris f putin...
Scurt raport: m-am operat de colecist acum o luna si jumatate, merg la scoala in activitate si ma ocup de casa si copii ~ de aici si lipsa cronica de timp. Luca e un dulce care zilnic ma uimeste cu anumite propozitii in care foloseste cuvinte pe care nu stiam ca le stie iar Mara zambeste si gangureste de-ti vine sa o papi.
Revin... ca incerc sa citesc macar seara ce scrieti!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Bravo Razvanel!

Fetele eu as baga un Tusnad in august .... mai vrea cineva?

Poze de la turta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Andra, prea tarziu .Am spus tot.
Brava Razvanelu, cel mai curajos baiet !
Pisikuta, planul e bun asa ca bafta! Mi-am notat si eu partea cu mancatul si cu baia, ca de strans jucarii si de imbracat/ dezbracat singurica se chinuie draga mea copila sa le execute .
Am fost la dr, nu a vrut sa-mi spuna ce avem in burtica deoarece s-a suparat pe mine ca plec in concediu in Bulgaria, si daca mi se intampla ceva el nu poate sa ma ajute, si mi-a zis ca am placenta gr 2( nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu ).In rest e totul ok.

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Daca va ganditi la Tusnad, va recomand sa mergeti la Ane. Spatiul de afara e amenajat cu grija pentru copii (ca doar e amenajat pt Raul) si este si un tovaras de joaca dragut si cumintel. Iar f aproape este "La moara, la fagadau" unde se mananca f bine si se bea o afinata bestiala . F aproape e Oltul, padurea, departe de masini, de poluare.
Acum sper sa-mi dea Ane un discount ca i-am facut reclama. Nu stiu de ce nu pune niste poze sa vedeti ce frumos e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Pisik, am omorat decrepitul!! Nu risc sa ma bati, sper sa ne intalnim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Bai eu citesc des pe aici! Roxanici era insarcinata , declarase ea, era in tabel ceva? Ca nu mai inteleg nimic. Parca sotul ei era la spital nu ea sa faca un fratior lui Raresel. Oricum multa sanatate! Sa fie cu totii fericiti si sa se bucure de micul bebelus!

RESTAURANT- da, ce bine poate fi sa iesi fara copil. Am iesit si noi duminica pentru 3 ore in oras fara copil numai cu niste prieteni, mancare buna, plimbare linistita.... Mai vrem!

ANDRA- imi pare rau ca s-a lovit asa rau Maria ta. Cu ocazia asta profit insa sa te intreb si s aintreb aici daca stiti un neorolog bun pediatru ca saptamana asta face Maria 1 luna de la evenimentul ei si trebuie vazuta de un neurolog.
Maria ta acum cum este? La spital ce teste i-au facut? A facut CT?

SIUTA- deci? Ce asteptati sau mai bine spus ce asteapta Anastasia sa iasa din burta lui mami?

Aseara bomba- Maria: 'mami, ti-a crecut putin burta. Ai un bebelus?Üra, ce bucuroasa sunt!"

RAZVANEL- felicitari pentru curaj!

Da ANE , fa-ti reclama aici ca noi dc vrem venim, daca nu, nu dar macar sa stim ce optiuni avem. Corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kitty

Daca va ganditi la Tusnad, va recomand sa mergeti la Ane. Spatiul de afara e amenajat cu grija pentru copii (ca doar Raul acolo sta jumatate de an) si este si un tovaras de joaca dragut si cumintel. Iar f aproape este "La moara, la fagadau" unde se mananca f bine si se bea o afinata bestiala . F aproape e Oltul, padurea, departe de masini, de poluare.
Acum sper sa-mi dea Ane un discount ca i-am facut reclama. Nu stiu de ce nu pune niste poze sa vedeti ce frumos e!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=76030397" target="_blank">my idea of heaven

Adica are pensiune? Se inchiriaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Mersi de reclama, Kit . Poze explicite nu prea am, ca sunt ocupata sa pozez printul, mai putin imprejurimile. Oricum, 99 % din pozele cu Raul sunt facute la Tusnad. Ceva poze cu casa, aici.

Acum, eu ce sa zic, cine a fost si a vazut stie cum e. Eu personal nu as sta la o pensiune de pe soseaua principala, ca e drum national pe care circula camioane, tiruri si toate utilajele cu motor. Dar, cine vrea sa vina sa vada, e bine primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Felicitari Roxanici! (habar nu aveam de sarcina ta!!) Bun venit pe lume Horia!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput