Albinute & bondari de mar-apr '07 (143)
Raspunsuri - Pagina 7
stefimic spune:
salutare fetelor, incerc sa va citesc cat e des pot si acum incerc sa mai si scriu.
in primul rand vreau sa o felicit pe ROXANA sa va traiasca puiul mic si sa aveti parte numai de bucurii!
GABY si tie vreau sa-ti spun LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI PT BIANCA.
sa creasca mare si sa va bucurati din plin de cei doi nazdravani ai vostri.
ALINA ce fetita frumoasa ascunzi tu acolo si ce serbare draguta.
burtica ce face?
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
stefimic spune:
MADY ma bucur ca ati rezolvat problema si un RAZVANEL curajos.
felicit si eu noile noastre gravidute, sa aveti sarcini fara probleme si bebelusi sanatosi SHERBI si SIUTA.
gata mai intru si maine ca raman repetenta la somn si acum se trezeste mandra mea.
va pup si sa aveti o noapte linistita.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
arissa spune:
Felicitari, Roxana! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 36+
AMR 25
diana_jors spune:
ddana, eu am facut-o acum 2 saptamani.
V-am spus si eu subtil de Ane, asteptam sa spuna si ea ceva, nu stiam cat e de publica treaba Am stat si noi acolo si e frumos, liniste...
si Razvanel curajos.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
Kitty spune:
Ddana te baat!!! De ce nu spui, ti-am spus ca vreau!! Plus ca drumul si asteptarea ar fi fost foarte placute!!
Gabi mi-au placut tare pozele voastre, mai ales cele in care copiii erau intinsi pe jos. Bianca a fost ca o micuta printesa!
Bravo Razvanelu, foarte cumintel esti, poate mama ta sa se relaxeze putin ! Mady!
Scriu in "pauza de tigara" ... ce, eu daca nu fumez n-am dreptul la pauza? Shmotruiesc din greu, praful asta e ceva de groaza, inca n-am nimic la loc (am facut si niste modificari, nu doar am pus centrala.).
Ma bucur ca Horica al Roxanei, asa secretos cum a fost tinut, a adunat prezente rare in stup. Inseamna ca nu ne-au parasit de tot. Va pup absentelor!!
Siuta spune:
Stefimic, multam de urari .
Tzuna, nu stim inca, pentru ca domn' doctor nu a vrut sa ne spuna, tine secret . Oricum Anastasia isi doreste un bebe baiat ca sa nu ii dea din fustitele ei .
m-am saturat de ploaie
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
ddana spune:
off, kitty, n-am vrut sa te iau de la shmotru. Sau asteptai pretextul asta, nu?:)
Oricand vrei tu, vin cu tine si-ti fac asteptarea placuta. Ma si intep daca e cazul :))
roxanici spune:
am ajuns acas.
sar'na de felicitatiuni. n-am poze...mai stati in suspans putin:D
sa nu va mai puna careva sa nu mai vb un we intreg ca io alt bb nu mai fac sa scot stupul din amorteala