Albinute & bondari de mar-apr '07 (143)
Raspunsuri - Pagina 5
Siuta spune:
Sa-ti traiasca feciorul Roxanici! Sa-i dea Doamne, Doamne sanatate si noroc !
Gaia, sarmana de cafea, e nevoie ! Azi ma duc la dr , poate imi spune ce am in burtica .Am niste emoti...
stupul
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
pisikuta spune:
eu pana nu vad cu ochii mei, nu cred! cum adica, a mai facut unu' si noo nu ne a zis nimeni nimic?!
roxis, sa ti traiasca si sa creasca sanatos langa raresoiu cumintel! iar tu sa te refaci rapid!
siuta: bafta la doc, sa vii cu vesti bune!
responsabilizare: a plecat de la lenea ce o patrunde. eu o imbrac, dezbrac, hranesc, spal. de draga ce mi e! si ptr rapiditate. dar ptr mai tarziu nu e sanatos asa. m am trezit, in sfarsit, si am decis:
- nu i mai bag in gura cu japca; poa' sa stea si nemancata, ca n o tine o vesnicie
- o stimulez sa se mbrace singura(ii placea atat de mult!), chiar daca va lua prea mult timp
- la fel cu dezbracatul
- o lasam sa se bureteasca singura la baie(noi inca i mai facem zilnic baia impreuna: ea, eu, tata) si sa se clateasca; chiar daca va fi apa si n tavan
- o ajut, in continuare, sa adune jucariile imprastiate
deocamdata, singura, nu face dact sa se spele pe dinti(ca urla prea tare ca sa i smulg periuta din dejte), sa adune jucariile/cartile, sa se incalte/descalte-uneori
la nora merge, inca, placa cu mama se grabeste, trebuie sa plece, vrei sa ramai tu aici, singurica, ca nu i problema ptr mine? nuuuuu!! nu vrea.
la orice aplic asta, pe ton calm si sigur, ca si cum n am incotro, dar e optiunea ei sa fim impreuna sau sa ramana singura. asa ca, te speli, imbraci, mananci, iesi pe usi, pleci din parc catre casa etc, altfel ramai aici fara mama.
asa ca, responsabilizarea, nu va fi prea grea.
dimi a mancat singura!!!!!
carii: eu am fobie de injectii, am transmis din nefericire starea mea si nanei, asa ca i e groaza de medic. noroc ac are dintii sanatosi si nu dau semne de oboseala.
pup, o zi faina!
ioanaradu spune:
buna fetele!
Horia bine ai venit pe lume. sa fii sanatos si voios! n-ai tu nici o vina ca mamica ta e ... zuza!
fetelor va multumesc de urari. de ce sa va spun eu ca voi fi sefa sefilor, ca nu sunt. programul e mai nashpa. voi lucra in ture, voi lucra 1 sambata pe luna (cu compensare zi libera) si voi pleca in tara, 1 saptamana pe luna. dar ... am eliminat riscul de a fi restructurat postul pe care eram si raman cu salariul meu in conditiile in care la vechiul departament se taie in carne vie. cu Dumnezeu inainte!
recunosc ca aici am posibilitatea sa invat mult mai multe lucruri si imi place ce fac. colegii (2 fete si 1 baiat+sefa noastra) sunt suspect de draguti. sper sa ramana asa. aaa ... si imi canta zilnic si non stop magic fm (pe sufletul meu).
va pup si sa aveti o zi buna!
ralualexandrei spune:
De socata ce am fost am si omis sa-i urez lui Horia bun venit pe lume,o viata plina de bucurii si multa sanatate!!!
Siuta tu sa nu ti secret
Ioana bafta multa si la mai mare!!!
Pisi tot inainte.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
madybulancea spune:
gataaaaaaaaaaaaaaaaaa.....am fost la doc,ne-a reparat,a durat 20 min, a fost cel mai cuminte copil,dar si doc a fost f dragut si amabil,i-am promis si eu ca ii cumpar o masina si evident ca a fost tare cumintel...SUNT TARE MANDRA DE EL!!!!!VA MULTUMESC!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Varsta Razvanel
rein spune:
Eu gandesc ca Roxanes nu credea ma, nu credea, ca o ajuta majoretele noastre.
Ei bine, se pot da si retroactiv, poftiti Domnu' Horia:
traiasca bebe!!!
si mama lui!
fara numar!!
pisikuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rein Eu gandesc ca Roxanes nu credea ma, nu credea, ca o ajuta majoretele noastre. Ei bine, se pot da si retroactiv, poftiti Domnu' Horia: traiasca bebe!!! si mama lui! fara numar!! rein |
cooorrect!!
pisikuta spune:
bravo, ravanila! beeey, ce baietandu curajos ai, eu cand am auzit ca l duci la stoma mi s a strans inima n mine. brava, brava!
jo, felicitari ptr mutarea la job! daca te plimbi asa des, poa' ajungi si la noi in oras? mmm?miauuu?? ca sa dau si eu o cafea o data n viata macar, ca de la tine am baut la virtuale de nu pot sa le acopar valoarea vreodata!
prafuita dupe usha, cum stai cu pasapoartele si ochiu' fetii? (care va s' zica, ma sari anul asta, pana la urma te duce capca dupa granita...; da ti rup picioarele daca nu ti bifezi agenda cu stii tu ce, in vara asta!!!)