Alexia vrea sa mearga,la 4 ani are6 operatiiAJUT-O

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabina.p spune:

In sfarsit a venit si ziua programarii.Pentru noi ,maine va fii o zi foarte importanta ,sa vedem ce ne vor spune medicii de aici .
Sa ne tineti pumnii,Alexia deja spune ..ca nu mai vrea la doctor si numai cand aude...urla de nu se poate... ma gandesc cu groaza.. dar incercam sa fim si optimisti.
Va voi tine la curent..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Bafta multa , Sabina! Sa aveti raspunsul care sa va schimbe viata in bine . Sa intrii sa ne spui ce v-a zis.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Azi am fost la medicul ortoped, care ne-a dat o veste relativ buna ... ca nu o mai operam. Doctorita a spus ca ar putea sa ii faca o operatie, dar o face degeaba ... si pe la 10 ani sa faca din nou luxatie de sold.Vom face kinetoterapie foarte multa si masaj.Medicii din Romania au facut o treaba foarte buna, nu au fost in zadar operatiile, numai ca au fost facute una dupa alta, in timp foarte scurt cand ar fi trebuit sa faca mai multa gimnastica, ar fii trebuit pusa in picioare, sa se formeze muschiuletii .Ea stand numai in fundulet s a agravat la soldul stang.

Am vorbit si pentru fizioterapie si au spus sa mai sunam saptamana vitoare ca nu sunt locuri .

Vom reveni la medicul ortoped peste 6 luni.
Deci se pare ca dorinta Alexiei de revelion, cat si a noastra a inceput sa ni se indeplineasca... incepem un nou drum...
Va multumim ca sunteti alaturi de noi si ca ne sustineti.
Alexia are nevoie gandurile si rugaciunile tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Se pare ca primul hop l-ati trecut, de acum trebuie sa munciti sa recuperati. Multa bafta si sa ne tii la curent.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Buna tuturor
Luna februarie s'au strans pentru Alexia 95 lei .
Va multumim celor care ne sustin ,si sper ca in continuare sa ne sustineti .
De cand am fost la medic ,si ne'a spus ca nu trebuieoperata ,in afara faptului ca Alexia spune la toata lumea ca nu o sa mai faca operatie,ne spune ca are voie in picioare ,ca ea vrea sa mearga.. (dar mai trebuie asteptat un pic ,sa ajungem si la vizita medicului fizioterapeut),dar ea lupta si isi doreste lucrul acesta ,inca avem de munca cu toate ca nu mai facem operatii.
Ieri a vazut o fetita in parculet cu bicicleta si imi spunea °mami ,mi'ati promis ca imi cumparati bicicleta daca merg,eu merg acum mami.... °E atat de plina de ea si fericita ,ca poate sta din nou de'abuselea si nu mai trebuie sa ii atrag atentia ca nu are voie....
Inca o data multumiri tuturor ,pentru sprijinul vostru .Va pupam
Mai tarziu am sa revin cu cateva poze cu ea °in picioare°

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Sabina LA MULTI ANI fie ca toate dorintele sa ti se implineasca si sa petreci frumos de 8 Martie alaturi de cei dragi.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Multumim DIana si tu la fel ,sa fii sanatoasa tu in primul rand sa poti avea grija de Alex.
Multe imbratisari si pupicii din partea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Barbie_doll spune:

Pot sa-ti recomsnd o clinica de kinetoterapie. Iti las site-ul clinici www.kinetobebe.ro
Acolo vei afla mai multe detalii, merita sa incerci si aici.

Mergi la inceput

Buna dragi mamici
Imi cer scuze ca nu mai pot intra asa des,dar nu mai am asa mult timp,fac cu Alexia gimnastica, merg si la niste cursuri in fiecare zi .. sa pot invata limba italiana ca sa pot merge cu Alexia la doctori ,ca nu am cum altfel ,depind foarte mult de sotul meu ,si el este tot timpul la servici.
Alexia a inceput sa vrea mai mult ,vrea sa mearga" mai mult" in picioare...(acum ca i-a dat voie medicul sa o punem in picioare),cu toate ca noi inca nu ne-am apucat de kinetoterapie(cauza fiind solicitarile foarte mari,avem programare abia pe 10 mai ).Ieri stateam pe canapea si ea langa mine... s-a tinut cu o manuta de mine si una de bratul canapelei si s-a ridicat in picioare.
Este o fire extrem de ambitioasa si mai ales curajoasa.
In toamna asta cu siguranta o vom da ori la gradinita sau cel mai probabil la scoala (la indrumarile celor din jurul nostru si a medicilor ).
Deja a inceput sa numere pana la 20 in italiana, stie cateva cuvinte ...doctorita neurolog ne-a spus ca este o fetita extrem de desteapta si va merge.
Acum cu ajutorul Bunului Dumnezeu speram sa reusim cat mai repede .
Ea se roaga si spune mereu :"Maica Domnului ,ma rog sa merg repede si bine".
Am pus si cateva pozute pe blog
Va pupam si va dorim sanatate tuturor.
http://alexiamariapintea.blogspot.com/2011/04/ma-rog-la-maica-domnului-sa-merg-bine.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Sabina, ma gandesc de f multe ori la voi, va doresc numai bine si implinirea marelui vis : Alexia SA MEARGA!!

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput