Alexia vrea sa mearga,la 4 ani are6 operatiiAJUT-O
Raspunsuri - Pagina 16
sabina.p spune:
CRACIUN FERICIT ! Tuturor, si fie ca Noul An sa va aduca sanatate si impliniri .Va mutumim din inima tuturor pentru ajutorul vostru ,fara el nu am fii facut atatea recuperari si progrese .Imi cer scuze ,dar cum v-am spus suntem plecate si nu avem acces la net .Am petrecut Craciunull foarte frumos ,a venit mosul la Alexia ,a intrat pe balcon (era super fericita,si foarte emotionata cand l-a vazut),incercam sa ii oferim ce e mai bun ,din cat avem .Stim prin cate suferinte a trecut si inca mai are de indurat .Ea oricum cu timpul va uita (asta ne dorim).
Inca o data milioane de multumiri pentru sprijinul vostru .Dumnezeu sa va dea multa sanatate copilasilor si familiilor .
Va pupam si va imbratisam cu mare drag !
Eliza spune:
Sabina, Sarbatori Fericite si Un An Nou excelent cu multe vise implinite. fetita curajoasa si mamica ei.
Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
diannaalex spune:
Sabina Alexia va dorim La Multi Ani un an nou fericit cu multe bucrii multa sanatate si impliniri iar Alexiei recuperare cat mai usoar si cat mai rapida. Multe imbratisari tie si multi Alexiei
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Dodo-pui spune:
Sabina La multi ani!
Multa sanatate ,impliniri si realizari in anul 2011!Recuperare cat mai usoara!
all
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
claudia.andrici spune:
Va doresc tot ce e mai bun pe lume dar inainte de toate sanatate ca daca e sanatate le poti face pe toate ,sper ca anul care vina sa fie cel mai generos an de pana acum si pentru copii nostri si toti copii din lumea asta sa nu stie ce inseamna boala ,tristetea,esec,sa aibe parte numai de bucuri si inpliniri si mai ales sanatate .
Dumnezeu sa fie cu ei si cu noi sa ne calauzeasca pretutindeni .
LA MULTI ANI FRUMOSI SI FERICITI .
sabina.p spune:
LA MULTI ANI tuturor! Fie ca Noul An sa va aduca sanatate multa si tot ce v-ati pus in gand sa vi se implineasca.
Ne–am petrecut sarbatorile in familie...Alexia s-a simtit cum nu se poate mai bine, i-a placut mult de tot .Am gasit si o “portita” - rudele la care am stat ne-au recomandat si ne trimit in Italia la o clinica sa o vada pe Alexia.S-au crucit cand au vazut cata suferinta pe capul nostru si mai ales pe al Alexutei. Amanam un pic operatia (nu ii spunem nimic medicului normal,in cazul in care Doamne Fereste nu vom rezolva nimic...dar noi suntem foarte optimisti si speram ca vom rezolva acolo mai multe) si vom merge la un consult sa vedem ce este de facut.Pentru ca aici .. deja medicii ne “amana “ si nu am avut nici o explicatie de ce nu mai pot pune copilul in picioare (am inteles si am fost obisnuiti cu ideea de INTERZIS ) dar mai ales de-a buselea
Am zis sa incercam sa vedem …. Poate Dumnezeu ne arata Calea cea mai buna .
Va multumim din suflet ca ati fost atat de primitoare si bune cu noi si mai ales ca ne-ati ajutat si ne-ati sarit in ajutor de fiecare data.
Nu am facut inca public (pe blog ca vrem sa mergem la un control, sa nu vada medicul Alexiei...nu poti sa stii ….)
In luna decembrie am strans 382 lei ,din care am mai platit din recuperarile Alexiei .Si ii strangem pentru recuperarile care vor urma .
Va imbratisam cu mare drag si va pupam.
Eliza spune:
Sabina, cum sunteti? Ce face Alexia? Nu ai mai scris demult nici pe forum nici pe blog. Sper ca sunteti bine.
Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
sabina.p spune:
Buna tuturor si bine v-am regasit.
Va multumim pentru tot ,ca sunteti alaturi de noi .
Noi suntem sa spunem... in mare binisor.Inca suntem in Italia,sotul meu si -a gasit de munca aici si si-a facut si acte (ceea ce este un avantaj).Am inceput sa facem investigatii,cel mai rau aici este ca trebuie sa faci programari... altfel nu se uita la tine... si astea dureaza.... din pacate .. inclusiv la radiografii... unde alea le faceai pe loc in Romania,am avut programare dupa o luna de zile...
Astazi merg pentru programare la ortoped,din pacate pediatrul ne-a spus ca ortopedul decide cu operatia ... cand o va face ... inca nu stiu nimic... pana nu vom vorbi cu ortopedul.
Sincer aveam asa o speranta ... ca nu va mai trebui operata ..dar nici nu stiu .... ca ea mititca nu mai sta deloc ,vrea de-a buselea ,vrea sa stea pe genunchi ,ca mereu spune .. "dar de ce nu pot mami sa stau asa,vreau si eu sa stau" ...incerc sa ii explic ,ca se "strica"osul si iar trebuie sa "repare"domnul doctor,si se pune mititca pe burta ,si imi spune ca nu mai sta ...decat pe burtica sau in fundulet,dar normal dupa catea minute ... uita ... si se ridica iar... ca nenea doctorul din Romania nu mi-a spus absolut nimic de ce are interzis sa stea de-a buselea.... s-a intors si a plecat... ca ne vedem la operatie..si cam atat.....
Cu vorbitul a inceput sa faca progrese foarte mari ,leaga propozitiile foarte bine, stie anotimpurile,zilele saptamanii ,mai nou stie sa numere si in italiana
Pentru 21 martie avem o alta programare la neuropsihiatrie...
Cert este ca aici medicii s-au purtat exemplar cu ea .
Sunt cat de cat multumita sufleteste ,ca aici copiii sau persoanele cu dizabilitati sunt foarte respectati,si nu sunt tratati cu ... "mila","sila" sau mai stiu eu ...
Va voi tine oricum la curent .
Imi cer scuze tuturor ,pentru raspunsuri ,confirmari ,nu am avut internet a fost tare greu.
Va rog din suflet daca mai am ,sau sunt datoare la cineva ,sa ma "trageti de maneca" cu un pm,sau un email.
Va pup pe toate si inca o data multumiri.
Eliza spune:
Sabina ma bucur sa aud vesti de la voi. Sper sa va ajute cei din Italia mai mult decat cei de aici. Sa ne tii la curent cu ce va zice ortopedul. Chiar daca e nevoie de operatie poate de data asta o sa fie ultima si o sa o vezi pe Alexia mergand curand.
Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
sabina.p spune:
Iti multumesc din inima ELiza pentru urarile de bine.DOamne Ajuta!
Am facut programare azi ..ne-a programat pe 4 martie.Am niste emotii groaznice
Va pupam