Alexia vrea sa mearga,la 4 ani are6 operatiiAJUT-O
Raspunsuri - Pagina 15
alex_andra spune:
Sirop pentru Imunitate, imunobaby, la noi a avut efect foarte bun, din timpul racelii.
Sanatate multa
Edit: am uitat ca Alexia e mai mare
Imuno mix e pentru copii mai maricei
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
sabina.p spune:
Va multumesc mult fetelor
Eliza astea se gasesc in farmacii speciale sau si in cele normale?
Andra ii dau deja de cand s-a racit vremea VIUSID,este foarte bun, dar na.. si cu schimbarea asta de vreme... la noi nu prea a tinut imunobaby.Va multumesc mult .
Azi e sa zic la fel sau poate ii curge nasul mai rau
OOOFF imi vine sa ma arunc in cap... de la etajul 4
Eliza spune:
Stiu ca Helpnet le are, dar poti intreba si la o farmacie normala.
Alexia e copil si ca orice copil mai si raceste iarna, asta e. Acu vrei sa te arunci pentru niste muci? Hmm...ia revino-ti mami. Daca nu are si febra inseamna ca e ceva usor si o sa treaca in cateva zile. Colargol in nas o mai auta daca ii curge nasul tare, sinupret daca e infundata, stat la caldurica cu supa de pui. Incearca sa-i scoti produsele lactate pentru ca intretin mucii. Vitamina C , D si echinaceea sa o mai intareasca. In rest nu ai ce sa faci astepti sa-si revina.
Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
sabina.p spune:
Multumim ELiza ,i-am luat ieri pastilutele alea Corzalya sper sa fii spus corect ,dimineata a facut un 37.6
Lactate ?glumesti .. ea nu mananca .. ,decat lapte bea .. atat ... fructe nu ... "nu sunt pentru copii mami" spune ea...
O sa iau sinupret ,sau mai astept pana maine ca am facut programare la dna doctor ..
sabina.p spune:
Aseara am pus-o pe Alexia pentru cateva minutzele in picioruse dupa 1-2 ani poate ... i-a placut enorm ..o tinea toi si venea spre mine ... cand a ajuns la mine .. m-a strans de gat si m-a pupat apasat si nu-mi mai dadea drumul .. si -mi spunea "veziiii mami ?pot!",mi s-a oprit inima ,asa am simtit .... in secunda aia .. :(( ( Am pus-o in picioruse deoarece medicul a spus ca o pot pune usor usor ... ,am avut interzis la stat /calcat pe picioruse)
Astazi am fost la control ,am stat foarte mult acolo ,mai ales la radiografie (nu a iesit cum trebuie ,poza fiind foarte intunecata ,ea plange foarte rau pe acea masa (mare cum ii spune ea ) si s-o fii miscat ,asta vreau sa cred ..... ca nu e ceva mai rau ... ),domnul doctor cand a vazut-o a spus ca sa nu o mai pun deloc sa calce pe picior si nici in 4 labute :( si ca ne vom vedea pe 10 ianuarie la operatie ....
Deci avem din nou INTERZIS sa o mai punem in picioruse ... :(((
Am pus un filmulet pe blog ... cu ea "mergand"
sabina.p spune:
In luna noiembrie am reusit sa strangem 930 lei ,din ei am platit recuperarile Alexiei (kinetoterapia, logopedia si bazinul).
Va multumim din suflet pentru ajutorul vostru ,ca ne cumparati hainutele si multumim ,tuturor care au donat pentru cazul Alexiei.
In continuare mai avem de facut 2 operatii (speram ultimele...),si dupa va incepe GREUL pentru noi... din ce in ce mai multa recuperare... fizica.
Inca o data va multumim ca sunteti alaturi de noi .
Va dorim SARBATORI FERICITE si linstite si mai ales sanatate multa !
Va imbratisam cu mare drag
Leditia spune:
Fie ca sarbatoarea sfanta a Craciunului sa va umple casa de dragoste, lumina, fericire si liniste sufleteasca.Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri de acum incolo.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
mikaeela spune:
- Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie ..incredere ,speranta si iubire.Sa aveti parte numai de impliniri,bucurii si multa,multa sanatate.
CRACIUN FERICIT
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
diannaalex spune:
Cu ocazia mult asteptatei sarbatori a Craciunului iti urez ca pacea si calda speranta a Pruncului Iisus sa iti lumineze sufleul, sa iti aduca fericire si liniste interioara tie si celor dragi! Craciun fericit!!!!!
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Dodo-pui spune:
Craciun fericit multa putere tie iar puiutei tau viata usoara!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!