Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Evyme, imi pare rau ca ai o perioada grea.si sa treceti peste...

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Merci de aprecieri.
Da, Andreas face gimnastica de performanta, cit se poate la 7 ani, dar are ceva concursuri la activ, a luat locul 1 si 2, ceea ce il ambitioneaza tare de tot.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Haircut si Yannis reactioneaza la caldura, il si enerveaza si face si bubitze mai ales la brau in zona pampersului si la incheieturi, eu dupa baie il dau cu lotiune si masez bine pana intra toata lotiunea bine de tot in piele apoi dau cu talc la brau, torn mai mult apudra acolo apoi dau cu degetele sa asez bine un strat de talc peste tot acolo la partea de burtica ce intra in pampers plus iau din pudra aia de talc de acolo si mai dau sub gusa si pe la subsori si in spatele genunchilor, plus ca sta in casa si si afara in niste costumase de plaja (nu au maneci sunt stil maieu si gaura aia pe care iese mana e larga si ii intra aer sa il aeriseasca si jos se termine in pantaloni scurti asa. La noi au disparut spuzelile. A plus ca il tin numa in camere racite in prealabil de AC.

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Cristies maine pleci? nu sambata? io parca retinusem sambata, nu stiu de ce . Vacanta placuta, distractie maxima, bebe sanatos, voios si cuminte! Sa dea Domnul sa nu folosesti nimic din medicatiile luate pe lista si sper sa nu-ti trebuiasca nimic din c enu ai luat

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Si eu tot sambata stiam ca pleaca cristies.
Deci cristies....cand plecati? Sa nu cumva sa nu apuc sa va urez toate cele.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

poate in concediu sa ma recuperez, inclusiv la forumeala
seara buna

noi, bagaje, dar pe ema nu am impresionat-o cu "planurile"mele, asa ca azi a fost, dupa cum ma cam asteptam....cand am vazut vremea, maraita. e cam meteo-sensibiloasa, cred. adik a zis "ammm-ammm" mai mereu si nici un loc nu era bun. poate vrea sa zica "maa-maa" si iese invers. cand zic bagaje nu inseamna ca impachetez de dimi pana noaptea, dar spal, calc, le pun la "destinatzie", ceea ce pe bucatzele de timp si pentru 4 oameni cu chestii total diferite e cam...aiuristic

am mai si citit, dar, cum ziceam, nerecuperat clar. M-a shocat IOANA FOTA cu ideile de la dr. incredibil cum se ia la noi licentza de practica. M-au mai shocat si BEA SI CRISM cu gospodariile lor mari, serioase, nu doar gradini, ci si animale. Bravo, fetele.

am notat si eu destinatii de vis prin grecia, de la ALEXUTZZA si alte fete cunoscatoare. bag seama ca tre sa ajung si io pe acolo, macar de romantism, cu sotzu', daca nu si cu fetele. multzam

vad ca si diversificarea merge shnur la pufuletzi, chiar daca unii sunt mai "afectati" de ea (Caius), dar macar nu sunt bebei care refuza papa. eu am "frica" asta un pic, de cand am vazut ca ema nu vrea nik altceva decat san. nu apa, nu LP, nik. mi-e ca sta la tzitzi pana....cresc ale ei, ca ea nu poate sa o schimbe cu alta tzatza, ca JIJI

mai era, sigur, de zis,dar...seara eu sunt cu duracel pe roshu. btw, ma bucur ca nu am nici o "gara" (de cand nu am mai folosit expresia asta, hu-hu) cu superstitiile, ca altfel nu stiu cum sa le numesc pe astea gen" fmeile la ciclu nu pot intra in biserica".

va pup de noapte buna

AMR 1 zi pana la concediu

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Fetele va multumesc pt sfaturi si sustiere cate o si un pt toate.Deci pata roz de pe pampers cica ar fi criza genitala o prima menstra.Daca dupa ce-i dau Vit C care scrie ca e si pt infectii si pt pofta de mincare si calciu nu-i trece in 2-3 zile sa merg iar cu ea ca s-ar putea sa fie din cauza la pipi si e mai naspa.Cris M mi-ar face o mare placere sa ne vedem vezi ca ai PM si poate vb cu Dandana G si poate cu larisel si daca prinzi Week facem si noi intalneala noastra la mare .

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

si noi venim in we cu 25 la 2 mai si putem ajunge la mangalia!!!! asa ca ne bagam si noi la intalneala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Haircut si Yannis reactioneaza la caldura, il si enerveaza si face si bubitze mai ales la brau in zona pampersului si la incheieturi, eu dupa baie il dau cu lotiune si masez bine pana intra toata lotiunea bine de tot in piele apoi dau cu talc la brau, torn mai mult apudra acolo apoi dau cu degetele sa asez bine un strat de talc peste tot acolo la partea de burtica ce intra in pampers plus iau din pudra aia de talc de acolo si mai dau sub gusa si pe la subsori si in spatele genunchilor, plus ca sta in casa si si afara in niste costumase de plaja (nu au maneci sunt stil maieu si gaura aia pe care iese mana e larga si ii intra aer sa il aeriseasca si jos se termine in pantaloni scurti asa. La noi au disparut spuzelile. A plus ca il tin numa in camere racite in prealabil de AC.

de Yannis

Mersi de sfaturi. Cu lotiune o dau si eu si masez cat ma lasa, ca nu prea-i place. Talc de care? O sa merg la farmacie sa intreb...Mersi de idee Si maia sta dezbracata in casa, body cu maneca scurta sau maieut, dar tot face, pe la pliuri, unde vine piele peste piele cand indoaie mainile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Merci de aprecieri.
Da, Andreas face gimnastica de performanta, cit se poate la 7 ani, dar are ceva concursuri la activ, a luat locul 1 si 2, ceea ce il ambitioneaza tare de tot.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Felicitari pentru performantele piticului sunt tare simpatici toti, felicitari, mamico pentru asa copilasi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

poate in concediu sa ma recuperez, inclusiv la forumeala
seara buna

noi, bagaje, dar pe ema nu am impresionat-o cu "planurile"mele, asa ca azi a fost, dupa cum ma cam asteptam....cand am vazut vremea, maraita. e cam meteo-sensibiloasa, cred. adik a zis "ammm-ammm" mai mereu si nici un loc nu era bun. poate vrea sa zica "maa-maa" si iese invers. cand zic bagaje nu inseamna ca impachetez de dimi pana noaptea, dar spal, calc, le pun la "destinatzie", ceea ce pe bucatzele de timp si pentru 4 oameni cu chestii total diferite e cam...aiuristic

am mai si citit, dar, cum ziceam, nerecuperat clar. M-a shocat IOANA FOTA cu ideile de la dr. incredibil cum se ia la noi licentza de practica. M-au mai shocat si BEA SI CRISM cu gospodariile lor mari, serioase, nu doar gradini, ci si animale. Bravo, fetele.

am notat si eu destinatii de vis prin grecia, de la ALEXUTZZA si alte fete cunoscatoare. bag seama ca tre sa ajung si io pe acolo, macar de romantism, cu sotzu', daca nu si cu fetele. multzam

vad ca si diversificarea merge shnur la pufuletzi, chiar daca unii sunt mai "afectati" de ea (Caius), dar macar nu sunt bebei care refuza papa. eu am "frica" asta un pic, de cand am vazut ca ema nu vrea nik altceva decat san. nu apa, nu LP, nik. mi-e ca sta la tzitzi pana....cresc ale ei, ca ea nu poate sa o schimbe cu alta tzatza, ca JIJI

mai era, sigur, de zis,dar...seara eu sunt cu duracel pe roshu. btw, ma bucur ca nu am nici o "gara" (de cand nu am mai folosit expresia asta, hu-hu) cu superstitiile, ca altfel nu stiu cum sa le numesc pe astea gen" fmeile la ciclu nu pot intra in biserica".

va pup de noapte buna

AMR 1 zi pana la concediu

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Spor la pregatiri!!!
Sa aveti drum bun, vreme frumoasa, copii linistiti si sanatosi, sa va distrati si sa ne incantati si pe noi cu pozici la intoarcere

Mergi la inceput