Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 7
plateea spune:
vai, mie... ce dor imi e de voi!
am furat juma de zi de la invatat, dar nu mai repet curand experienta!
vreau doar sa va dau un brat de , sa va sarut si sa va multumesc ca existati!
cristies, concediu placut. daca mai pleaca careva in concediu... la fel, va doresc... sa aveti parte numai de vreme frumoasa si de copii cuminti!
MP, cris.m...
nikole... io zic sa sezi mumos, iar intrecerea sa o eliminam, ma iei la numarul de mesaje! ajungi la 3 stelute inaintea mea! vezi, nu le putem avea pe toate!
saru-mana de aprecieri pt pastaia mea draga! acum incep sa o cred pe decenuela, cand zicea ca o rupe spatele. nu vrea decat in brate, iar pe mine ma dor toate cele, de zici ca am 80 de ani! batranetile astea!
ruxita... misto conversatie cu frumoasa ta... blog? ce blog??
ayanna... am ratat cel mai mare mesaj??? sa-mi fie rusine! promit sa recuperez! pana la craciun!...
ce-as mai vrea sa zic una alta... dar ma striga cursurile! nu am nici un chef sa ajung un dr din ala de care poveseste ioanafota...
va pup pe obrajori, nu va uit si astept sa mai fluturim impreuna!
pana atunci... fluturiti ostenii mei, fluturiti cu spor!
I will survive...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem RUXITA…legat de concurs. Eu m-am inscris mai mult de curiozitate, nici nu stiam care e exact premiul ca sincer nu pentru premiu m-am inscris. N-am castigat niciodata nimic asa gratuit, am muncit pentru tot ce am si am obtinut pana acum si nu ma bucura in mod expres lucrurile astea obtinute fara effort. Am impresia ca ce castig pe-o parte, pierd pe alta. Si nici nu mi-am facut sincer prea multe procese de constiinta privind implicatiile participarii la concurs, v-am zis ca m-am lasat in ultima vreme de facut analize si interpretari… mai las lucrurile sa se intample si dupa voia lor. Numarul mare de voturi nu ma incanta cu nimic pentru ca nu-mi face copilul mai deosebit decat altii…voturile nu-s de la straini care vezi doamne apreciaza frumusetea lui fii-mea, ci tot de pe la cunoscuti. Am scris intr-un mesaj mai de inainte ca frate-meu cel mic si cu nepotica mea se distreaza si se amuza promovand fotografia printre prietenii si colegii lor, prin listele de mess, ma rog…copilarii. De aia nici n-am acordat prea mare importanta subiectului. Altele sunt lucrurile care prezinta interes pentru mine…sa fie zgubilicea sanatoasa, sa se simta iubita si in siguranta, sa se dezvolte frumos din toate punctele de vedere, sa fiu o mama buna sis a-I fiu un exemplu model cat se poate de pozitiv…ma rog, de astea…restul sunt detalii. Imi cer scuze daca v-a ofensat in vreun fel numarul de voturi al Dariei…sunt rezultatul unor ambitii de adolescenti, carora le-am lasat libertatea sa se desfasoare, nu are legatura cu termenii de comparatii intre bebelusii participanti. Toti sunt dulci si merita aceeasi apreciere, sper ca asta se intelege implicit. Chiar vorbeam acum cu Lorex si am constatat ca exista o fetita cu 3000 de voturi accumulate in 24 de ore…deci e un concurs foaaaarte serios dupa cum se vede……nu mai pot retrage poza ca nu este nici o optiune in acest sens, dar m-am lecuit!!! mami de strumfita scumpa Daria-Ioana Un vot pentru o strumfita cu codite! |
si eu imi cer scuze de severitatea argumentatiei contra-concurs... mai intai fac, dupa aia ma iau de cap vazand ce urmari pot avea faptele mele (unele), desi intentiile mele au fost cu totul altele, nicidecum de a penaliza numarul mare de voturi ale Dariei in cazul de fata... dimpotriva felicitari! pentru invingatori... dar vad ca aveti o concurenta serioasa... anyway, azi am dat cu bata in balta cam peste tot... cireasa de e tort a fost ca m-am dus la secretariat dupa o fisa de optiuni si mi-au zis ca mai intai tre sa le adus anexa cu rezultatul examenului de limba si cum eu n-am stiut, nu le-a placut abordarea si cum n-am stiut nici ce sa fac in continuare, am cutezat sa intreb si am primit o stanga peste bot ca scrie totul in brosura si am mai indraznit sa zic ca nimeni nu le citeste brosura si m-am ales cu suturi in fund ca sunt un parintele iresponsabil... da, daca m-a mancat in cur sa intreb...
scuze de remarcile nepotrivite la adresa concurentilor, recunosc ca si eu m-am inscris prima data si cum poza noastr n-a ajuns nicaieri... m-am bucurat apoi ca inscrierea n-a fost reusita...
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
Nik0le spune:
citat din mesajul lui plateea vai, mie... ce dor imi e de voi! am furat juma de zi de la invatat, dar nu mai repet curand experienta! vreau doar sa va dau un brat de , sa va sarut si sa va multumesc ca existati! cristies, concediu placut. daca mai pleaca careva in concediu... la fel, va doresc... sa aveti parte numai de vreme frumoasa si de copii cuminti! MP, cris.m... nikole... io zic sa sezi mumos, iar intrecerea sa o eliminam, ma iei la numarul de mesaje! ajungi la 3 stelute inaintea mea! vezi, nu le putem avea pe toate! saru-mana de aprecieri pt pastaia mea draga! acum incep sa o cred pe decenuela, cand zicea ca o rupe spatele. nu vrea decat in brate, iar pe mine ma dor toate cele, de zici ca am 80 de ani! batranetile astea! ruxita... misto conversatie cu frumoasa ta... blog? ce blog?? ayanna... am ratat cel mai mare mesaj??? sa-mi fie rusine! promit sa recuperez! pana la craciun!... ce-as mai vrea sa zic una alta... dar ma striga cursurile! nu am nici un chef sa ajung un dr din ala de care poveseste ioanafota... va pup pe obrajori, nu va uit si astept sa mai fluturim impreuna! pana atunci... fluturiti ostenii mei, fluturiti cu spor! I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
plateea, treci inapoi la invatat! Ne e dor de tine pe aici de nu mai putem, dar rezistam, e pentru o cauza nobila! Abia astept sa revii victorioasa si cu forte proaspete! Spor sa ai si sa-l pupi pe bbTo din partea noastra!
de Isabela si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
Asteptam poze cu jiji de decenuela si cu Darius de arwen! Ca-s albumele goale...
evyme spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Nik0le
Multumesc pentru incurajare, evyme! Ce mai faceti? |
Multam de intrebare. Cu pustiu suntem bine, ne umple zilele, mai rau e din alte puncte de vedere... Parca s-au hotarat sa se stranga toate gramada acum pe capul meu, si nici macar butoiul nu e destul de adanc sa ma scufund in el Asta e, sper sa fie doar o faza si sa iasa soarele si pe strada noastra, desi tot la asta sper de vreo 3 ani... Se pare ca Universul nu vrea sa conspire cu mine... De cate ori zic a nu poate fi mai rau de atat, se intampla ceva care-mi demonstreaza contrariul
Din fericire, Sebi este bine, incerc cat pot de mult sa-l feresc de toate, asa ca el e inca fericit, si-a facut si doi prieteni (un soarece fosnaitor si o broasca zornaitoare) cu care vorbeste toata ziua (o sa pun si poze cand o sa fiu intr-o forma mai buna); il deranjeaza caldura, mananca putin si des( vrea cam la o ora- o ora jumate si mananca maxim 100 ml)...
Sper sa revin cand voi fi mai bine-dispusa...
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate
haircut spune:
Buna, fetele!
Multumesc tare mult de sustinere si incurajari si eu sper sa fie totul bine intr-un final
N-am asa mult talent la pictura, ideile nu-s originale, m-am inspirat din niste poze de pe DC, dar imi place sa ma mai joc din cand in cand, ma relaxeaza. In sarcina am pictat niste rame foto, de plictiseala...
Am adirat si eu puiutul dormind, Nic0le, ma pregateam sa te trag de maneca, dar Cristies a fost pe fazaCand mergeti la neurolog?Ati gasit pe cineva bun?
Ayanna, spor la treaba. Si bafta la concurs, ai o fetita tare frumusica, au admirat-o si altii si daca asta iti aduce si castig, de ce nu?
MS, sunt foarte simpatici pustii tai buna ideea cu lingurita si castronelul date bb-lui. Dar cred ca si Maia le-ar papa cu totul...poate mai tarziu.
Alexuzzza, puiul de grec te pune la treaba tare cu diversificarea asta...partea buna e ca voi o sa fiti ca cutit si furculita cand noi o sa ne moscolim am salvat postarea ta despre insulele grecesti, cine stie, poate om ajunge si noi candva...
Cristies, spor la pregatiri si bafta la noua runda de vizite
Bea, foarte frumos e la tine. Un brat de si de la mine ca intretii asa ceva, stiu ca e tare mult de munca
de Maia Ilinca (29.01.10)
Nik0le spune:
citat din mesajul lui haircut Buna, fetele! Multumesc tare mult de sustinere si incurajari si eu sper sa fie totul bine intr-un final N-am asa mult talent la pictura, ideile nu-s originale, m-am inspirat din niste poze de pe DC, dar imi place sa ma mai joc din cand in cand, ma relaxeaza. In sarcina am pictat niste rame foto, de plictiseala... Am adirat si eu puiutul dormind, Nic0le, ma pregateam sa te trag de maneca, dar Cristies a fost pe fazaCand mergeti la neurolog?Ati gasit pe cineva bun? de Maia Ilinca (29.01.10) |
HAIRCUT, esti modesta, nu oricine ar putea face asa ceva! La neurolog mergem saptamana viitoare, miercuri, am reprogramat ca sa merg la o tanti care e medic primar cu specializare pe neurologie pediatrica. Merg la o policlinica ce tine de Gr. Alexandrescu, pe dr am gasit-o pe net, ca cea la care ne trimisese pediatra nu ne poate vedea decat peste vreo doua saptamani cand noi o sa plecam si tot asa... Multumesc pentru intrebare! Ce mai face Maia?
EVYME, imi pare rau ca nu esti in apele tale, sper sa se rezolve toate si sa te poti linisti! Noi suntem alaturi de tine, pupici lui Sebi!
Va las ca acusi pica nr 1 si mai am niste treburi de terminat.
haircut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
HAIRCUT, esti modesta, nu oricine ar putea face asa ceva! La neurolog mergem saptamana viitoare, miercuri, am reprogramat ca sa merg la o tanti care e medic primar cu specializare pe neurologie pediatrica. Merg la o policlinica ce tine de Gr. Alexandrescu, pe dr am gasit-o pe net, ca cea la care ne trimisese pediatra nu ne poate vedea decat peste vreo doua saptamani cand noi o sa plecam si tot asa... Multumesc pentru intrebare! Ce mai face Maia? EVYME, imi pare rau ca nu esti in apele tale, sper sa se rezolve toate si sa te poti linisti! Noi suntem alaturi de tine, pupici lui Sebi! Va las ca acusi pica nr 1 si mai am niste treburi de terminat. de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Bafta multa! Asteptam vesti bune!
Maia se cam umple de bubite de la caldura, nu stiu ce sa-i fac. Azi mi se pare cel mai rau, desi nu mai e asa cald
Plecam la o plimbare in Moghioros, e cineva dornic????
de Maia Ilinca (29.01.10)