Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

miremia, MS, multumesc pentru solidaritate! Am pus poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Am vazut un Sebi imprietenit cu lingurita .

Mariucasara ii dai si lui una? (Eu am citit ca o modalitate sa-l inveti sa pape singur e sa-l familiarizezi cu lingurita, in timp ce-i dai tu sa pape cu alta). Bineinteles ca al meu e ca si Jiji la faza de inghitit cu totul... Ba chiar am aruncat niste ratuste cam mititele (sa nu ma spuneti, ca si alea erau cadou).

Mergi la inceput

Admirat si printesica dormind. Nik0le ai PM.

Nu maine, sambata plecam, dar maine cred c-o sa avem la treaba... ca listele sunt simplu de facut.

Alexutzzza, eu mai am o intrebare existentiala (tot d-aia de se vede din avion ca sunt cu vaca). Cam cat dureaza masa? Si cred ca Nik0le se referea la faptul ca e prea inclinat in sensul ca ar trebui sa fie la 90de grade, ca si noi cand mancam.

Mergi la inceput

cristies, multumesc mult!

miremia, mariucasara, aveti PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

cristies, multumesc mult!

miremia, mariucasara, aveti PM.

Rezolvat

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Fetele, cum rudele mele inca n-au venit eu imi iau copilul si plec la cumparaturi ca toata ziua am legumit in casa...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Mariucasara ii dai si lui una? (Eu am citit ca o modalitate sa-l inveti sa pape singur e sa-l familiarizezi cu lingurita, in timp ce-i dai tu sa pape cu alta). Bineinteles ca al meu e ca si Jiji la faza de inghitit cu totul... Ba chiar am aruncat niste ratuste cam mititele (sa nu ma spuneti, ca si alea erau cadou).

_
Povestea unei .
Cresc

Da si o lingurita si un castronel ca altfel trage de cel cu mancare si se intampla accidente. Acum vreo 2 zile mi-a tras un picior la castron si a zburat piureul meu pe mine din cap pana in picioare, pe lenjeria de pat, pe carucior si pe el....

Mamica de Sara si Sebi

Mergi la inceput

cristies, esti o draguta, promit sa ne prezentam cand ne cunoastem! Plimbare placuta si spor la cumparaturi!

mariucasara, miremia, va multumesc mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:

_
Povestea unei .
Cresc

Da si o lingurita si un castronel ca altfel trage de cel cu mancare si se intampla accidente. Acum vreo 2 zile mi-a tras un picior la castron si a zburat piureul meu pe mine din cap pana in picioare, pe lenjeria de pat, pe carucior si pe el....

Mamica de Sara si Sebi

Buna treaba cu lingurita, eu iau notite din mesajele tale ca la mine s-a sters tot, parca n-as mai fi diversificat un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:

_
Povestea unei .
Cresc

Mamica de Sara si Sebi

eu inca nu am castronel

Planuiesc sa ii iau din Grecia, stiu un magazin cu tot felu de lucrusoare ptr copii e cat un mall mai mic si o sa ii iau de acolo ca au multe soiuri si feluri si la preturi accesibile ca la noi ai f putine variante din care sa alegi si mai dai si 30-40 de lei pe un castronel

Ii dau din vasul inalt de la blender care e la mine in mana, oricum e f inalt, nu baga mana in el si avem numai linguritza cu care il hranesc iar Yannis sta asa ca la spectacol cuminte cu ochisorii mari sa vada ce se intampla, mai rade si se mai entuziasmeaza si atunci dand din maini mai da pe langa mancare sau isi baga manuta in guritza si ia si piure pe mana, cam atatea motive de stropeala avem ...deocamdata

CRISTIES cam 15 minute dureaza masa +/- 3 minute

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput