Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 5
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le mariucasara, ti-am admirat mancaciosul! Incepe sa nu mai semene asa tare cu surioara lui, oricum sunt foarte frumosi amandoi! Bea, ce gradina mare si frumoasa aveti, felicitari! M-am uitat la poza cu gingia lui Ivan, dar n-am reusit sa vad nimic, nu e prea clara... Sa va traiasca baiatul, e un frumos! |
multumim...................
pai alta mai clara nu am reusit sa fac..........k nu ma lasa....................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
miremia spune:
citat din mesajul lui Nik0le miremia Irina inca doarme, i-am facut o poza si am vrut s-o incarc in album, dar am renuntat ca mi-ati fi putut spune ca n-am cearceaful calcat. Nu le am cu fierul de calcat, ce sa fac... |
Pune-o, pune-o......nu o sa-ti zicem nimic, promit eu.
Nici eu nu calc lenjeriile.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
mariucasara spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 ptui ptiu da frumos ii.................................. si ce plin e de papa, peste tot............... nu i-a facut sara pofta cu inghetata?????? pe mine sau pe oricine daca ivan vede mancand sa vezi ce moflaie si inghite la aer, de doamne feri!!!!!!!!!!! decenuela nu se vede nik la albumul tau............ Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Multumim! Si eu am admirat Ivanelul papacios. Va viziteaza Zana Maseluta?
Imi imaginez ca e f. multa munca dar gradina aia merita, mai ales cea de flori e un colt de rai.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
mariucasara spune:
citat din mesajul lui miremia Alexutza ce va mai distarti voi acolo. Mi-e cam groaza cand ma gandesc cam cat o sa trebuiasca sa spal. pt Yannis si mamica lui. Iudita sper sa ii/va placa! Ayanna si eu tot din curiozitate cu concursul. M-am plictisit repede de el, plus ca vb ruxitei nici n-aveam nevoie de interfon. Eu inca sper sa castige Dariutza sapt asta, apoi alti pufuleti. Nikole Irinuca cea cuminte! MSara sa-ti traiasca puiutii cei frumosi! _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Multumim la fel!
Pentru spalat traiasca masina de spalat si vanish....
Mamica de Sara si Sebi
mariucasara spune:
citat din mesajul lui Nik0le mariucasara, ti-am admirat mancaciosul! Incepe sa nu mai semene asa tare cu surioara lui, oricum sunt foarte frumosi amandoi! Bea, ce gradina mare si frumoasa aveti, felicitari! M-am uitat la poza cu gingia lui Ivan, dar n-am reusit sa vad nimic, nu e prea clara... Sa va traiasca baiatul, e un frumos! |
Si mie mi se pare ca incepe sa semene a ... baietel...Cred ca si daca i-as pune rochita tot si-ar da seama oricine ca e baiat. Si la caracter e diferit de Sara.
Mamica de Sara si Sebi
lorex spune:
Sunt pe aici, am ajuns la zi dar trebuie s aplec la ziua unui nepotel!
Cristies, concediu placut ca am inteles ca pleci maine!
Restul cand ma intorc...
Va pup fete dragi!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
mariucasara spune:
citat din mesajul lui Nik0le miremia Irina inca doarme, i-am facut o poza si am vrut s-o incarc in album, dar am renuntat ca mi-ati fi putut spune ca n-am cearceaful calcat. Nu le am cu fierul de calcat, ce sa fac... |
Nici eu nu calc lenjeriile si nici la haine nu ma omor, mai ales pe caldura asta...Stiu metode de autoflagelare mai eficiente decat sa stau intr-o camera de 2/2 sa calc la 35 de grade la umbra.
Mamica de Sara si Sebi
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Multumim! Si eu am admirat Ivanelul papacios. Va viziteaza Zana Maseluta? Imi imaginez ca e f. multa munca dar gradina aia merita, mai ales cea de flori e un colt de rai. Mamica de Sara si Sebi AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
da, da e de lucru, k cine a pus buruienile sa creasca bine le-a pus, k poti sapa dupa fiecare ploaie, k imediat cresc, dar zarzavaturile nu cresc asa repede.....................
dar, na, stii k e al tau, si e fain atunci cand trebuie cules, si numa te duci si culegi tot proaspat si bio............
multu de aprecieri
lorex distractie placuta!!!!!!!!!!!!!1
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
cristies spune:
Cred ca ochii formati (Alexutzzza si Ayanna) s-au cam prins ca psihologia studiata de mine nu prea are legatura cu copiii ci cu oamenii (muncii).
Si din ce stiu sprijinirea spiritului competitional nu se refera strict la recompensa ci mai degraba la tema competitiei. Chiar stabilirea recompenselor este adeseori o arta in sine pentru a fi ales un lucru care sa iti foloseasca daca-l ai, dar sa nu te zbati in chinuri daca nu-l ai.
Acuma... la copii/adolescenti n-am studiat (dar promit ca ma apuc), dar la oamenii mari o recompensa gresit aleasa se lasa cu sabotaje, cu barfe, cu bete-n roate. Se poate ajunge ca "the best" sa nu fie deloc cine trebuie...
Si ca sa sintetizez, eu cred ca toti oamenii sunt la fel de minunati si la fel de mediocri. Nu poti doar sa fii doar extraordinar. Daca esti nr. 10 mondial la tenis de camp cu siguranta ai fost un elev mediocru, nu pentru ca nu ai fi putut invata, dar pentru ca timpul tau era dedicat altei activitati.
La noi insa, sa fii "multilateral dezvoltat" sau cuminte/frumoasa/desteapta si devreme acasa sau tenor la cor/capitan la volei/olimpic la matematica a umplut pe vremuri balamucul de elevi de 10 care au ratat admiterea la medicina.
Chiar sunt curioasa daca se aplica si la copii toate cate le-am insirat eu, pentru ca dupa mine spiritul competitional este modul in care poti progresa, poti sa-ti depasesti anumite limite...
Nik0le spune:
citat din mesajul lui cristies Cred ca ochii formati (Alexutzzza si Ayanna) s-au cam prins ca psihologia studiata de mine nu prea are legatura cu copiii ci cu oamenii (muncii). Si din ce stiu sprijinirea spiritului competitional nu se refera strict la recompensa ci mai degraba la tema competitiei. Chiar stabilirea recompenselor este adeseori o arta in sine pentru a fi ales un lucru care sa iti foloseasca daca-l ai, dar sa nu te zbati in chinuri daca nu-l ai. Acuma... la copii/adolescenti n-am studiat (dar promit ca ma apuc), dar la oamenii mari o recompensa gresit aleasa se lasa cu sabotaje, cu barfe, cu bete-n roate. Se poate ajunge ca "the best" sa nu fie deloc cine trebuie... Si ca sa sintetizez, eu cred ca toti oamenii sunt la fel de minunati si la fel de mediocri. Nu poti doar sa fii doar extraordinar. Daca esti nr. 10 mondial la tenis de camp cu siguranta ai fost un elev mediocru, nu pentru ca nu ai fi putut invata, dar pentru ca timpul tau era dedicat altei activitati. La noi insa, sa fii "multilateral dezvoltat" sau cuminte/frumoasa/desteapta si devreme acasa sau tenor la cor/capitan la volei/olimpic la matematica a umplut pe vremuri balamucul de elevi de 10 care au ratat admiterea la medicina. Chiar sunt curioasa daca se aplica si la copii toate cate le-am insirat eu, pentru ca dupa mine spiritul competitional este modul in care poti progresa, poti sa-ti depasesti anumite limite... _ Povestea unei . Cresc |
Ba unii s-au mai si sinucis... O pentru mesajul tau! Chiar pleci maine? O sa-ti simtim lipsa! Drum bun, petrecere frumoasa si Alexis cumintel!