Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 9
haircut spune:
Azi s-a produs minunea....la iesirea din bloc m-am intalnit cu Xela si cu familia ei frumoasa. Cu cine sa incep????Cu pufuletele. Cristi e un frumos si jumatate si cuminte, fetelor nici pas n-a zis din carut, a papat o jucarie tot drumul(ce-i drept nici Maia nu m-a mai facut de ras de data asta, a stat linistita, incepe sa invete cum sa se poarte in compania baietilor). Andreea e energie pura, m-a distrat foarte tare. Parintii ei au o conditie fizica de invidiat, e foarte simpatica. Xela si sotul ei sunt niste finuti, comunicativi si zambareti...o familie tare frumoasa A fost o placere sa va cunosc
Si de la plimbare ne-am intors in marsupiu(Lorex, l-am primit marti). Daca Maia avea suzeta in gura, tinea capul sus sa vada in jur tot, lumea zambea la ea...daca scapa suzeta, gurita in marsupiu su dai si suge....una peste alta a fost foarte ok.
Fug la baita si somn
Noapte linistita!
de Maia Ilinca (29.01.10)
decenuela spune:
sunt cu spume....dupa ce am stat o ora sa aleg fotografii sa le fac la auchan....se dusera pe apa sambetei...nu mai am chef...maine
jiji doarme...si ma preg si io...ca de..urmeaza distractia....
o seara placuta la toata lumea
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
Ruxita spune:
io muncesc de-mi sar capacele la lista de optiuni, am listat toate liceele la care ne intereseaza profilul (50), le-am introdus in excel, le-am ordonat in ordinea mediilor (descrescatoare), le-am reperat pe harta pe cele la care avem sanse, le-am acordat la fiecare punctaj in functie de interes, sanse, distanta... treaba serioasa si stiintifica, sau mai bine zis metodica, nu termin nici maine, mai am de asezat toate liceele pe harta si de vazut mijloacele de transport si timpul de deplasare... cum va spuneam treaba serioasa, parca as intra eu la liceu, nu fii-mea care nu se streseaza deloc, a facut ea cu mainuta ei lista mare pe care am introdus-o apoi in excel, apoi si-a vazut de ale ei, de ce copii din ziua de azi sunt atat de relaxati???
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
cristies spune:
Sambata plecam...
Dar multumim de urari si lui Cris.dogarel la fel ii dorim mult soare si ce mi-a urat mie Alexutzzza, ca mi s-a parut foarte inspirata!
Si ca sa vedeti cat sunt de optimista, mi-am luat trei carti la mine... zi si noapte o sa de n-o sa ma pot opri .
App de insulele grecesti, mie mi-a ramas la inima o plaja foarte frumoasa dar nu mai gasesc pozele acum, sper sa nu retin gresit, plaja Kukunaris pe Skyatos. Mie mi s-a parut superba: fasie de nisip si imediat langa - paduri de conifere... . Nu cred ca merita sa stai acolo, ca nu prea ai ce vizita, dar sa te relaxezi merge bine de tot.
Ma bag la somn, va pup pe toate!
micki_mica spune:
Seara buna, harnicutele mele!
Cuscra nora mica si delicata! Nu iti fa probleme mari! O fi o verificare de control. Am admirat pozele!
Cristies concediu placut!
Bea frumoasa gradina aveti!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Cred ca ochii formati (Alexutzzza si Ayanna) s-au cam prins ca psihologia studiata de mine nu prea are legatura cu copiii ci cu oamenii (muncii). Si din ce stiu sprijinirea spiritului competitional nu se refera strict la recompensa ci mai degraba la tema competitiei. Chiar stabilirea recompenselor este adeseori o arta in sine pentru a fi ales un lucru care sa iti foloseasca daca-l ai, dar sa nu te zbati in chinuri daca nu-l ai. Acuma... la copii/adolescenti n-am studiat (dar promit ca ma apuc), dar la oamenii mari o recompensa gresit aleasa se lasa cu sabotaje, cu barfe, cu bete-n roate. Se poate ajunge ca "the best" sa nu fie deloc cine trebuie... Si ca sa sintetizez, eu cred ca toti oamenii sunt la fel de minunati si la fel de mediocri. Nu poti doar sa fii doar extraordinar. Daca esti nr. 10 mondial la tenis de camp cu siguranta ai fost un elev mediocru, nu pentru ca nu ai fi putut invata, dar pentru ca timpul tau era dedicat altei activitati. La noi insa, sa fii "multilateral dezvoltat" sau cuminte/frumoasa/desteapta si devreme acasa sau tenor la cor/capitan la volei/olimpic la matematica a umplut pe vremuri balamucul de elevi de 10 care au ratat admiterea la medicina. Chiar sunt curioasa daca se aplica si la copii toate cate le-am insirat eu, pentru ca dupa mine spiritul competitional este modul in care poti progresa, poti sa-ti depasesti anumite limite... _ Povestea unei . Cresc |
AMR 10 pan'la nunta
micki_mica spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui evyme
Multam de intrebare. Cu pustiu suntem bine, ne umple zilele, mai rau e din alte puncte de vedere... Parca s-au hotarat sa se stranga toate gramada acum pe capul meu, si nici macar butoiul nu e destul de adanc sa ma scufund in el Asta e, sper sa fie doar o faza si sa iasa soarele si pe strada noastra, desi tot la asta sper de vreo 3 ani... Se pare ca Universul nu vrea sa conspire cu mine... De cate ori zic a nu poate fi mai rau de atat, se intampla ceva care-mi demonstreaza contrariul Din fericire, Sebi este bine, incerc cat pot de mult sa-l feresc de toate, asa ca el e inca fericit, si-a facut si doi prieteni (un soarece fosnaitor si o broasca zornaitoare) cu care vorbeste toata ziua (o sa pun si poze cand o sa fiu intr-o forma mai buna); il deranjeaza caldura, mananca putin si des( vrea cam la o ora- o ora jumate si mananca maxim 100 ml)... Sper sa revin cand voi fi mai bine-dispusa... din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate |
Fii tare! Priveste rapidistul mic si frumos si aminteste-ti ce e important in viata!
AMR 10 pan'la nunta
micki_mica spune:
Noi suntem bine, inca inainte de ultimul examen si de licenta (si abia astept sa se termine!!!)
Eu m-am luptat cu un canal-doua infundate si a trebuit sa-l mufez pe Kiti mai mult si mai des. Acum e mai bine, mai doare un pic dar cred ca maine remediem problema definitiv.
M-am uitat la pufuletii nostri si sunt atat de frumosi!
M-au apucat nostalgiile!
Cuscra, fetelor multumim pentru urari! Desi in intarziere, va rugam sa acceptati cinstea din partea noastra, cu intarziere ! Ca uite asa a facut juma de an, piticul!
Vad ca au inceput sa intre banii de la indemnizatii. Ma bucur pentru voi! Sper sa ma bucur si pentru mine, cat mai curand
Eu sunt pocnita de o lene cumplita, nu-mi mai arde de gatit...calcat (si mie imi placea sa mi le bibilesc)...de spalat...nici kilele nu vor sa plece...
Am inceput sa facem si branzica in casa, pentru pitic, si acum fac din lapte praf, ca tocmai am deschis o rezerva de Milupa, de 0-6 luni. Si iese. Si o papa cu pofta. Parca nu mai suge din ligurita. Parca a inceput sa plimbe mancarea prin gura. In rest...haine patate, prosopele...pete ireversivbile.
Nu stiu voi, dar eu am inceput sa trag cu coada ochiului la piticii mici-mici (nou-nascuti) si sa ii admir. Ce vremuri! Ce de colici! Si vad cupluri cu cate 2 copii si sunt asa de frumosi!
Iar o dau in nostalgii.
Asa ca ne retragem la o serie de calcat rufe, cat e racoare in casa.
Va si noapte-buna!
AMR 10 pan'la nunta
decenuela spune:
neatza fete frumoase...
haideti la cafelutza....am facut-o chiar je....( jiji mare e plecat sa sa pescuiasca monstrul )...
jijik a fost mai ok asta noapte...s-a trezit pe la 11 si ceva un pic cat sa traga de 10 ori dintr-o tt....si apoi pe la 3 juma..si la 6. dar ..NEBUNA...s-a mai trezit si pe la 1...k de , asa e invatata...
acum incerc sa-mi selectez iar pozele pt auchan...sper sa nu le mai pierd...
sa aveti o zi superrrrrrrrr
miky...mami...esti asa de dulce si calma...iar bb e asa zaMBARETZ..NU POT SA UIT....hai ca tre si ex astea...io am peste o sapt licentza...si sa nu mai aud...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Irina de cand a descoperit ca se poate intoarce pe burta, a inceput sa-i placa sa doarma asa. Ceea ce sor-sa n-a facut niciodata pana de curand (acum numai asa adoarme). Si io stau cu frica-n san, ca daca se sufoca din cauza ca sta cu nasu-n cearceaf? Desi nu sta asa, mereu isi tine capul intr-o parte si si-l poate intoarce lejer in partea cealalta chiar si in somn. Bine, acum sa nu va imaginati ca ma apuc sa-mi intorc copilul la loc pe spate cand doarme, zic doar asa, ca stau cu frica-n san si cu ochii pe ea. Cred ca trebuie doar sa accept ca fata mea a mai crescut un pic. Nu va mai spun ca de cand doarme pe burta, doarme mai mult peste zi (noaptea e la fel, doar doua treziri, eu zic ca e rezonabil). Dovada ca pot sa stau atat de mult pe forum... |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa