Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 16
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Da, da...la Stokke-ul din vitrina magazinului respectiv salivez eu de fiecare data cand ma plimb pe Decebal. Pai, dupa 4 oriunde vrei tu. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Si mie-mi place ala
Sa fie la 4 la coltz la tine si vedem apoi ce facem?
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
oani_2002 spune:
Salutare!
Ne-am intors si noi de cateva zile si o tinem tot intr-o agitatie. Intai a fost curatenia, spalarea si aranjarea celor 2 geamantane de haine :), acum febra lui Luc. A facut ieri Infanrix-ul si a facut febra dupa el. Si azi noapte si acum. E tare marait.
Am inceput, mai mult de distractie recunosc, sa-i dau cereale. E tare haios cand le papa. Nu a papat mai mult decat o lingurita, cred, la nici una din cele 2 dati cand am incercat. In rest nu vrea nimic, nici apa, nici lapte. Teoretic eu ar trebui sa reincep serviciul in 7 iulie, dar imi iau concediul de odihna si o lungesc pana in august. Va trebui sa se obisnuiasca cu biberonul pana atunci.
In rest am tot mai putin timp sa va citesc. Imi pare tare rau, dar o sa intru mai rar, ca incep pregatirile de serviciu si mai am chestii restante de facut.
Mi-era tare dor de voi si o sa-mi mai fie, dar ...ziua are numai 24 de ore si, din pacate, nu am ajutoar la nimic.
Pup toate fatele, nediferentiat. Si concedii placute tuturor, fie pe acasa, fie in deplasare.
Ne mai "auzim" noi, chiar daca mai rarut
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Si mie-mi place ala Sa fie la 4 la coltz la tine si vedem apoi ce facem? de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Atunci asa ramane. Se mai baga acreva?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
Ruxita spune:
buna, fetele!
Eu am revenit din universul meu paralel - admiterea la liceu - acum back to ... morcov ras, scaun pentru bebe, supa de legume (cica sa-i dau avocado, de unde il iau pe d-l avocado, ce, se gaseste pe toate gardurile?) ... Mai nou am inceput sa-i zicem beb, deci bebul nu mi-a ridicat intre timp nicio problema, acum smotoceste un balon... si nici macar dintisorii nu ne-au mai dat batai de cap...
alexutza ma distrezi de fiecare data cand povestesti cum manipulezi bebele, cum il dai cu talc, cum il pregatesti pentru papa... iti sugerez chiar sa le aduni intr-un manunchi de povestioare scurte, sunt de comedie...
si nu mai tin minte ce si cui am mai vrut sa zic, nu sunt genul care da replica la orice, majoritatea replicilor le dau in mintea mea atunci cand va citesc, in rest reactionez doar atunci cand am de spus ceva in mod special...
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oani_2002 Salutare! Ne-am intors si noi de cateva zile si o tinem tot intr-o agitatie. Intai a fost curatenia, spalarea si aranjarea celor 2 geamantane de haine :), acum febra lui Luc. A facut ieri Infanrix-ul si a facut febra dupa el. Si azi noapte si acum. E tare marait. Am inceput, mai mult de distractie recunosc, sa-i dau cereale. E tare haios cand le papa. Nu a papat mai mult decat o lingurita, cred, la nici una din cele 2 dati cand am incercat. In rest nu vrea nimic, nici apa, nici lapte. Teoretic eu ar trebui sa reincep serviciul in 7 iulie, dar imi iau concediul de odihna si o lungesc pana in august. Va trebui sa se obisnuiasca cu biberonul pana atunci. In rest am tot mai putin timp sa va citesc. Imi pare tare rau, dar o sa intru mai rar, ca incep pregatirile de serviciu si mai am chestii restante de facut. Mi-era tare dor de voi si o sa-mi mai fie, dar ...ziua are numai 24 de ore si, din pacate, nu am ajutoar la nimic. Pup toate fatele, nediferentiat. Si concedii placute tuturor, fie pe acasa, fie in deplasare. Ne mai "auzim" noi, chiar daca mai rarut Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
bafta cu toate...treaba,diversificare,srviciu....sanatate multa .. sa-i treaca febra repede
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Atunci asa ramane. Se mai baga acreva? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
Ruxita spune:
aaa, si mai vroiam sa zic ca bebul a inceput sa bombane, daca pana acum a chiuit de ne spargea timpanele, acum bombane, maraie, si din maraiala asta lui ii iese si de un mom-mam-mum-mmmmmm-ammmmm-bmmmm (parca s-ar jelui indelung) ... era mai interesant cand chiuea...
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
cris_mario spune:
am facut baitza cu spuma .... ce relaxareeeeee
plec pana la cimitir la tati si apoi vine sotul sa mergem la cumparaturi....va pup si ne citim dimineata
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris_mario
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... aici puteti vota o printesa varsta Alexandrei |
Pai da si tu o strigare, un loc, o ora, nu stii niciodata cine-ti raspunde
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
mariucasara spune:
Sebica al meu urlaaaaaa. Nu stiu ce are, cred ca vine Zana Maselutza si la noi ca altfel nu imi explic. Gingiuta de jos e cam umflata dar nu vad altceva ca nu ma lasa sa studiez problema.
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 6.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......