Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Sebica al meu urlaaaaaa. Nu stiu ce are, cred ca vine Zana Maselutza si la noi ca altfel nu imi explic. Gingiuta de jos e cam umflata dar nu vad altceva ca nu ma lasa sa studiez problema.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 6.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Pupam mititelul.
Ce semnatura draguta are mami.

Alexutza.....eu pot oriunde, oricand azi asa ca fa tu strigarea cu ora si locul la/unde iti convine mai mult.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Cristies nu e vb de varsta ci de faptul ca noi am mers acolo in grecia pt a vizita f multe locuri ac de mare eram satui tot grupul cu care am mers din tara ne intrebau dc am mers in ecursia asta ca doar suntem de la mare si le-am spus ca nu pt plaja ci pt peisaj.Am stat in paralia katerini si am fost la Atena la acropole, la meteora unde este splendid, la muntele olimp,in salonic, si la skiatos deci am vazut multe locuri f frumoase, mi-ar place sa vizites si unele insule si partea cu turcii dar cine stie cand.....vrabia malai viseaza ...

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Miremia

Fetele intrebare intrebatoare: Am luat niste cereale de la Milupa, cica sunt din cereale bio, fara coloranti, conservanti, arome artificiale, lactoza, gluten, zahar adaugat. La ingrediente scrie ca sunt facute din faina de orez organic, gris de porumb organic, amidon din tapioca organica si vitamina B1, insa pe fatza cutiei in germana scrie "Terci de ovaz. Gris." (daca dictionarul online nu minte ca nu stiu o boaba de germana) si e recomandat la 6 luni... Eu pe cine cred? Daca intr-adevar nu au ovaz i le-as fi dat shtrumfului peste vreo 2 saptamani adica dupa 5 luni. Daca au ovaz parca as amana pana dupa 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:

Miremia

Fetele intrebare intrebatoare: Am luat niste cereale de la Milupa, cica sunt din cereale bio, fara coloranti, conservanti, arome artificiale, lactoza, gluten, zahar adaugat. La ingrediente scrie ca sunt facute din faina de orez organic, gris de porumb organic, amidon din tapioca organica si vitamina B1, insa pe fatza cutiei in germana scrie "Terci de ovaz. Gris." (daca dictionarul online nu minte ca nu stiu o boaba de germana) si e recomandat la 6 luni... Eu pe cine cred? Daca intr-adevar nu au ovaz i le-as fi dat shtrumfului peste vreo 2 saptamani adica dupa 5 luni. Daca au ovaz parca as amana pana dupa 9 luni.

Eu zic sa crezi ce zic nemtii. La ei e caz penal sa scrie alt ingredient decat s-ar afla in cutie.
La noi am vazut chiar ieri la stiri o emisiune despre legea ambigua a etichetatului si de amezile hilare. Si exact de asta ziceau si ei (pe eticheta originalului erau jde mii de euri si la noi era tradus fara coloranti si conservanti. La o pasta de tomate...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

vreau sa va intreb ce e cu haraitul. Fata mea haraie in piept poate fi de la resturi de mancare? Alte simptome nu are febra, nas infundat, agitatie. Se aude ziua cand o luam in brate, cand doarme nu se aude nimic.
luni mergem la eco de sold sper sa fie bine, o facem ca sa ne linistim.
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

vreau sa va intreb ce e cu haraitul. Fata mea haraie in piept poate fi de la resturi de mancare? Alte simptome nu are febra, nas infundat, agitatie. Se aude ziua cand o luam in brate, cand doarme nu se aude nimic.
va pup.

Nu cred ca e ok haraiala, nici daca e din piept (de la plamani), nici daca ar fi resturi de mancare. Mai bine o duci s-o vada un medic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

va pup.

eu zic sa mergi repede la medic... harait in piept ar putea insemna si raluri la plamani... de unde si pana unde harait in piept de la resturi de mancare? ultima data cand am fost cu Caius la control (4 luni) am amanat vaccinul din cauza acestor harcaieli in piept (l-a ascultat cu stetoscopul) si ne-a dat ambroxol pana ii trece pentru fluidificarea secretiilor bronsice (presupun) si cum zici si tu nu se auzea tot timpul...

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

apropo de CM, s-a facut in capul meu o asociere... CM-ul barbatilor care le vine, spre deosebire de CM-ul nostru lunar, o data la 4 ani...

sotul meu azi s-a dus la crasma sa vada germania-serbia... ca sa aflu cand vine acasa (ca si-a uitat telul) ma uitam pe livescore sa vad minutul meciului... si ni s-a facut o foame... incat am luat o decizie disperata! si anume sa ma apuc eu de gatit... am cautat reteta pe net si m-am apucat de treaba (pastai cu usturoi), inca nu e gata, inca nu stiu daca mi-a reusit... undeva in lista mea de dorinte e si gatitul, dar mult de tot spre final...

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:

Miremia

Eu zic sa crezi ce zic nemtii. La ei e caz penal sa scrie alt ingredient decat s-ar afla in cutie.
La noi am vazut chiar ieri la stiri o emisiune despre legea ambigua a etichetatului si de amezile hilare. Si exact de asta ziceau si ei (pe eticheta originalului erau jde mii de euri si la noi era tradus fara coloranti si conservanti. La o pasta de tomate...).

_
Povestea unei .
Cresc

Pe fata cutiei scrie ca e terci de ovaz-gris si in lateral scrie ca are faina de orez, gris de porumb si amidon din tapioca toate bio, ambele sunt scrise pe cutie in germana. Traducerea in romana e pe spatele cutiei pe un autocolant si cuprinde doar o parte din informatii.
Ai dreptate referitor la etichetarile romanesti. Din pacate si eu am gasit produse "bio" cu corectori de aciditate si sucuri "naturale" din concentrat de fructe...

Mergi la inceput

Cristies gata pregatirile?

Mergi la inceput