Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 15
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Neatza! Micky Chicco polly pe 4 roti are decenuela. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Merci!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
cris_mario spune:
miremia
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
am reusit si eu sa fac 'lipia' si sa o pun la semnatura
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
varsta Alexandrei
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catalutza81
Nu i-au lipsit ca saraca se chinuia sa adoarma dupa ce se balanganea, ca ala nu mai era leganat . Si ce filme mai vedeti? si noi tot asa cu datul jos, doar ca sotul e in sesiune acum asa ca le vad doar eu in timpul zilei . Eu incerc sa dau jos si the expendables, si am mai vazut si extraordinary measures, fff tare si asta. aaa si the princess and teh frog, da, deci any sugestions? Catalutza mami de Irina |
Noi asa in ultima vreme tot broscutza si printzesa (eu solo), Clash of the Titans, The Blond side (f misto), Case 39 (misto, interesant)...si Shutter Island si...am vaz unu vechi car enu-l vazusem (Duplicity)...in rest pana in mai am fost f ocupati cu LOST ca eram mari fani am mai vazut ceva prostioare Dorian Gray, Have u heard about Morgans? Up in the Air...
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
xela_07 spune:
Pauza de cafea dupa cum bine ne-am obisnuit .
M-am intalnit ieri cu Haircut, din intamplare desigur ca la cat sunt de prinsa cu ai mei nici macar o intalnire nu sunt in stare sa imi fixez. So, Dumnezeu a avut grija sa ne vedem in sfarsit . Am vazut 2 fete frumoase foc. Maia e o scumpa si f f vesela. Haircut e o mamica f dragutza, f calma si f optimista. Imi place si sunt super incantata ca stam in acelasi bloc. Astept cu nerabdare urmatoarea tura.
Cris.d,Cristies - Concediu placut! Asteptam vesti bune si poze frumoase
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Decenuela i eu am incercat odata morcov ras. Si in afara faptului ca am facut scurta la mana, de atata frecat de razatoarea de sticla, se tocea fff greu. Asa ca am renuntat definitiv la morcov ras. Va fi doar suc. In schimb ii fac marunt mar, nectarina. Si astea le amestec cu branzica (ca tot am introdus-o de curand). La care adaug sucul de morcov. Nu stiu cata branzica trebuie sa ii fac. Dar eu ii fac din LP, din 240 ml apa si 8 masuri. Si imi iese cat 2 nuci. Pentru 2 zile. Asa ca eu combin 1/2 mar, 1/2 nectarina (o sa incerc si caisa cand s-or face ale noastre) si suc de la un morcov. Daca mai vrea, nu mereu, ii mai dau si jumatatea de mar maruntita. Iese ceva gustos. Pe bune si pe incercate. Si vroiam sa te intreb ce scaun i-ai luat. Si ce parere ai despre el. Ca noi inca nu am luat si mi-ar prinde bine o parere-doua. Ca eu as vrea un OZN, care sa il stearga la gura daca se poate, dar probabil costa cat o naveta spatiala. Merci anticipat! Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului AMR 10 pan'la nunta |
scurta n-am fc ca...l-am dat prin razatoarea mare apoi la blender dar oricum...si eu zic tot ca tine....morcovul si prb toate radacinoasele doar suc....
scaunul e un chicco...polly cu 4 roti ( acu se fac doar cu 2)...am dat 350 ron ( ele noi costa vreo 570 la reduceri) ...de pe net...e aproape nou, are picioare din aluminiu f solide...se lasa spatarul in 3 poz, precum cel la carutz, si se regleaza pe inaltime in 7 ...se manevreaza f usor......si jiji e innebunit..mai ales ca mai ramne in scaun..ii pun jucarioare pe tavsa si io k piciorul il legan si adoarme....mi l-a recomandat vecina de sus....l-a vz si andre-lina si i s-a parut si ei super....sincer...ma felicit pt achizitie...daca vrei dau poze...
a...au aparut caisele noastre..k altfel nu-i dadeam...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
alexutzzza spune:
Miremia spune ora si locul si-s out acum ca e mai respirabil chiar am pofta
Morcov ras mai fetele io numa il tai felii si il pun impreuna cu patratzele de mar la blender, probabil ia din sucul de la mar nu stiu dar e pasat terci, e un piure, azi a fost a doua zis de mar cu morcov piure....a mancat 20 de linguritze pline cu varf...adica tot ce aveam ...si ar mai fi vrut da nu mai aveam mere, ii pasasem la blender 3/4 dintr-un mar maricel bine si 1/2 dintrun morccov...chiar vroiam sa va intreb ei cat trebe sa manance? cum masuram cantitatea la piure?
Offf puiu de grec imi mananca si urechile....
de Yannis
dandanaG spune:
LML sarbatoritilor de azi!!!!
micki_mica eu am ales deuceur, are aceleasi "functii" ca si polly si l-am gasit cu 280 nou pe net( tot 4 roti)
mie imi place tare mult, are pernuta dintr-un material panzat, acum voi vedea, am zis ca o sa-l bag la masina cand se murdareste
sotului i-a placut mai mult asa ca nu se incinge copilu' in el
probabil ca cel stil musama e mai practic, se sterge mai usor
Cris.d,Cristies sa aveti o vacanta asa cum v-o doriti
XELA_07 buna pauza asta
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
alexutzzza spune:
micki_mica aveau la un magazin pe Decebal scaun d-ala Douceur, bine la 340 RON sau ceva de genu, dar macar sa il vezi in "care si oase" vorba ceea. e chiar la inceputul bvd, cum vii dinspre Muncii pe stanga, nu blocul de pe colts, parca la al doilea bloc, la parter e un mag cu chestii de copii. E destul de multifunctional, mie mi-a placut
de Yannis
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza micki_mica aveau la un magazin pe Decebal scaun d-ala Douceur, bine la 340 RON sau ceva de genu, dar macar sa il vezi in "care si oase" vorba ceea. e chiar la inceputul bvd, cum vii dinspre Muncii pe stanga, nu blocul de pe colts, parca la al doilea bloc, la parter e un mag cu chestii de copii. E destul de multifunctional, mie mi-a placut de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Da, da...la Stokke-ul din vitrina magazinului respectiv salivez eu de fiecare data cand ma plimb pe Decebal.
Pai, dupa 4 oriunde vrei tu.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg