Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 14
cris_mario spune:
da....nu am mai fost in parc....am bagat la congelator dovlecei si morcovi de la mine din gradina sa am bio knd voi incepe ...cred k nu au nimic nu....o se decongelez kt am nevoie,ptr kam gabat in pungute mici ... maine pun radacina de patrunjel si la urma mai vad...tre' sa merg la tara dupa mere .... mai am de strans
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
varsta Alexandrei
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela neatza fete frumoase... haideti la cafelutza....am facut-o chiar je....( jiji mare e plecat sa sa pescuiasca monstrul )... jijik a fost mai ok asta noapte...s-a trezit pe la 11 si ceva un pic cat sa traga de 10 ori dintr-o tt....si apoi pe la 3 juma..si la 6. dar ..NEBUNA...s-a mai trezit si pe la 1...k de , asa e invatata... acum incerc sa-mi selectez iar pozele pt auchan...sper sa nu le mai pierd... sa aveti o zi superrrrrrrrr miky...mami...esti asa de dulce si calma...iar bb e asa zaMBARETZ..NU POT SA UIT....hai ca tre si ex astea...io am peste o sapt licentza...si sa nu mai aud... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
Neata!
Mutam de coffee, gazela draguta! Pupa pe Jiji?
Si despre aprecieri ! Eu sunt un sagetator f activ si care a invatat sa aiba rabdare . Din experienta proprie. Si cum de obicei am puls 60, ma ajuta si natura sa fiu calma.
Pana ma enervez si atunci ...
Bafta multa la licenta! Sa ne vedem la bauta de dupa licenta!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
cristies spune:
Hello, hello gagici.
Sunt pe aici, doar va citesc.
Danasor, ai pm.
Alexutzzza, . Azi n-o sa va stresez prea tare ca plec sa ma aranjez si eu cat de cat (nu cred ca se poate mare lucru, dar incercam) plus bagajoaiele.
Decenuela, felicitari pentru noaptea buna!
Danyelana, bine ai venit acasa!
Cris.dogarel, felicitari ca ai terminat bagajele. Eu... inca ma mai lupt.
Beatrice n-am reusit sa vad gradina, sa mai lasi pozele si pana vin eu, pls.
Cris.mario, felicitari de vrednicia pentru diversificare. Furnicutzo!
Catalutza, si eu ma trezesc noaptea sa verific gaza...
Mamidepuiuti, si eu zic sa te duci la posta... cine stie de cand stau pe acolo... la mamica nerabdatoare sa se joace cu Freddie.
Haircut .
Evyme, o sa treaca toate. Noi suntem pe aici daca ai nevoie de-un umar.
Ioana, se vede diferenta de varsta dintre noi: tie ti-a placut distractia de pe vapor... mie plaja cu conifere... cand zic eu ca ma ramolesc...
Ce mai vroiam sa zic... nu stiu dar mai vin pe la voi.
cristies spune:
Mi-am amintit... multu' de tratatie Micky si bafta!
La multe lunite sarbatoritilor zilei de azi!
tomaca spune:
Pufuletilor de astazi.
Am incercat sa votez pufuleti inscrisi in concurs. Sper ca am si reusit caci n-am primit niciun mesaj. Greu cu instructiunile acestea !!
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
decenuela spune:
fetili mi-am batut joc de jiji cu micul dejun azi
i-am pasat morcov....VAX...
ce-i drept e un morcov cam sec si mai putin gustos dar na..era bio..
am renuntat si i-am pasat mar....k manca jiji si kk ala...dar...mi-era mila de el...cred ca nu-i mai dau morcov pasat ci doar suc...fructe da.
acu a ramas in scaun ba chiar a dormit nitel....e tsare fain ca-l si legan...se joaca la masutza...il las pe spate daca adoarme...
cris.d + cristies....sa aveti un concediu super....ce-o sa faci cu monti la ultra all...cris? am inteles ca cristies isi ia frigi cu ea...
cris.m....deja s-au facut radacinoasele...sau le pui asa mai tinerele?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cristies Mi-am amintit... multu' de tratatie Micky si bafta! La multe lunite sarbatoritilor zilei de azi! _ Povestea unei . Cresc |
deci nu au nimic congelate......
felicitari ptr buna organizare
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
citat din mesajul lui decenuela [ cris.m....deja s-au facut radacinoasele...sau le pui asa mai tinerele? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
s-au facut de ceva vreme k mami a pus din timp,crezand k vreau sa o diversific la 4 luni ....orikm le caut pe cele tinerele...morcovi mici,dovlecei mici....
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
micki_mica spune:
citat din mesajul lui decenuela fetili mi-am batut joc de jiji cu micul dejun azi i-am pasat morcov....VAX... ce-i drept e un morcov cam sec si mai putin gustos dar na..era bio.. am renuntat si i-am pasat mar....k manca jiji si kk ala...dar...mi-era mila de el...cred ca nu-i mai dau morcov pasat ci doar suc...fructe da. acu a ramas in scaun ba chiar a dormit nitel....e tsare fain ca-l si legan...se joaca la masutza...il las pe spate daca adoarme... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
Decenuela i eu am incercat odata morcov ras. Si in afara faptului ca am facut scurta la mana, de atata frecat de razatoarea de sticla, se tocea fff greu. Asa ca am renuntat definitiv la morcov ras. Va fi doar suc. In schimb ii fac marunt mar, nectarina. Si astea le amestec cu branzica (ca tot am introdus-o de curand). La care adaug sucul de morcov. Nu stiu cata branzica trebuie sa ii fac. Dar eu ii fac din LP, din 240 ml apa si 8 masuri. Si imi iese cat 2 nuci. Pentru 2 zile. Asa ca eu combin 1/2 mar, 1/2 nectarina (o sa incerc si caisa cand s-or face ale noastre) si suc de la un morcov. Daca mai vrea, nu mereu, ii mai dau si jumatatea de mar maruntita.
Iese ceva gustos. Pe bune si pe incercate.
Si vroiam sa te intreb ce scaun i-ai luat. Si ce parere ai despre el. Ca noi inca nu am luat si mi-ar prinde bine o parere-doua. Ca eu as vrea un OZN, care sa il stearga la gura daca se poate, dar probabil costa cat o naveta spatiala. Merci anticipat!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
miremia spune:
Neatza!
In primul rand cristies si cris.d distractie si relaxare maxima!!
Cristies pt baby human, sunt tare interesante.
Cris.m felicitari harnicuto!
danyelana wb home! Ti-a placut vacanta?
Micky Chicco polly pe 4 roti are decenuela.
MP imi pare rau ca ai dat peste neseriosi.
Alexutza cand mai iesi la o plimbareala?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg