Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Buna fetelor, va scriu de la Constanta!
Nu pot sa nu intru si de aici, ca stau ca pe ace in fiecare zi daca apar vesti noi de la Nadia si Victoria.

Copiii mei sunt extrem de fericiti, alearga toata ziua prin curte aici la sora mea. Raducu sta numai in picioarele goale, nu vrea "papicii". Alearga dupa catelusa, vorbeste cu ea si o pupa
Am fost si la plaja, se joaca prin apa si cu nisip, ar sta tot timpul acolo. Incep deja sa capete o nuanta usor mai inchisa la piele. N-am stat prea mult ca e foarte puternic soarele, n-as vrea sa faca insolatie. Plimbare multa, am fost si cu gondola, avem in plan acvariul si delfinariul.

Va pup pe toate in grup

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Sa va fie de bine distractia si sa aveti timp frumos ca sa realizati tot ce v-ati propus! Sa ne lasati si noua putin soare ca poate reusim sa ajungem si noi sambata!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna fetelor,

Multumesc din sufelt Ylari, Doloress pentru vestile despre Victoria . Sunt cam acoperita la munca, dar am intrat special sa aflu vesti. ma bucur enorm ca Victoria a facut fata cu bine tratamentului pana acum (nu pot sa pun in aceeasi propozitie Victoria si cuv. citostatice)... Pui mic si istet te asteptam cu drag acasa pe 27!!!

Mami Nadia foarte bine cum gandesti, lasa ca o sa ai timp dupa ce e Victoria 100% bine, 1000% bine sa te gandesti la trauma prin care treci tu, acum trebuie sa fiti tari, asa cum e si Victoria din cate vad! Ne rugam sa mearga totul bine si poate sa ne dai vestea ca nu a fost bun diagnosticul!

Doloress pupici si tie mamicutule, daaaa/.... sa-ti tii pe bebe la cuptor 9 luni de data asta, da? Sa vezi si tu cum e sa nu te mai poti misca, s amergi ca o rata.. Sa nu ami fugi de senzatiile astea tari!

La multi ani Bogdanici Pogonici Sa cresti mare si frumos si destept si sanatoss si tot ce mai vrei tu!!!!

Fecian sa intelg ca voiai doua liniute? Multa bafta luna aviatoare!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

cLEO, SIMONIX MULTUMIM PENTRU SUPOZITOARE!

lAURA din pacate am uitat sa las cutia pentru tine la gradi asa ca o sa o trimit maine dimineata prin sotzul meu. Daca se intalneste cu bunicul sa i-o dea lui? Sau sa o lase la educatoare?

Fetelor am si eu o rugaminte...vreau sa iau un nou carucior pentru bebe. Am gasit unul aici la mica publicitate - Avanti Moving Light. A avut cineva? E bun? E asta http://www.bebeplanet.ro/categorie/Trusoul-bebelusului/Carucioare-copii/produs/ABC-DesignAvanti---Carucior-Moving-Light/2,16,764,detalii.bebe. Multumesc frumos

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 30+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

buna la toata lumea!
intru doar sa zic ca spitalul de pediatrie de la Hamilton e unul f bun, e universitar. sunt sigura ca vor fi tratate cu toata grija si atentia posibila1
Ma alatur si eu urarilor voastre de sanatate, de cancer free cat de repede se poate, de zile usoare pe citostatice, fara greturi si fara alte evenimente neplacute! Ma rog ca puiul mic sa inceapa sa manance cat de curand, dar sunt sigura ca acolo e cineva care monitorizeaza aspectul asta. De asemenea, sper ca exista cineva care sa acorde sprijin moral parintilor atat de incercati (stiu ca au capela, dar evident nu au chapelain).

fecian, mii de scuze ca nu ti-am raspuns, am zis ca te vad pe yahoo, apoi am fost soarece orb in urma unui control oftalmologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Sunt tare bucuroasa ca a reactionat bine Victoria la primele citostatice, e tare important, din cate imi zicea Nadia. Sa vad daca mai am timp azi sa sun, desi nu cred, de-acum poate maine. Sa vedem daca a inceput sa pape printesa noastra. Eu sunt convinsa ca va fi bine, copii altfel lupta cu boala, si mai ales daca are asa parinti de tari si optimisti, e imposibil sa nu se termine totul cu bine!

Week-endul asta l-am albit de pupaturi pe piticul asta al meu, nu stia ce-am patit.
E un cumintel si jumatate in week-end, cum merge la gradi cum incep crizele acasa. Are adevarul doi copii acolo de groaza, unul din ei are niste iesiri de te sperii, a alergat in mijlocul strazii vineri si cum educatoarea striga dupa el ca-l calca masina el zicea ca abia astepta sa-l calce masina ca ea sa intre la inchisoare!
Azi cica ii da preaviz ca nu mai rezista saraca cu el, e un copil probabil dat afara de la multe gradinite, ca nu venea el la 5 ani (acusi merge la scoala) la gradinita asta, ar fi gasit una mai mare maica-sa in 5 ani. Mama lui zice ca ar fi fost abuzat la prima gradinita la care a mers, una mare unde vreau eu sa-l dau pe Patrick, si despre care am auzit numai lucruri bune, insa eu zic ca problema e undeva la el acasa, nu se poate ca un copil de 5 ani sa strige ca vrea sa-l calce masina, e cam ciudat.
Asa ca Patrick care e la faza de imitat tot, cam il imita pe baiatul asta, seara acasa. Nu vrea imbracat, nu vrea pampers, nu vrea la toilette, nu vrea aia, nu vrea cealalta.
Azi dimineata s-a imbracat imediat, a mancat, a luat antibioticul, a cautat mingea si i-am explicat ca nu ne jucam cu ea in casa si a inteles imediat fara nici un fel de criza, ma cruceam cand il vedeam asa cumintel. Ia sa-l vedeti diseara cum face... ma astept deja.

Lorich ce mai face Robertel, e la gardinita? Eu am fost azi la doctor, sunt multumita, l-am schimbat fata de sarcina cu Patrick. Am abia 6 saptamani, la noi se face numai la 12 saptamani prima eco, stau cuminte si astept, nu vreau nici sa am nevoie mai repede si nici nu sunt asa nerabdatoare ca la Patrick. Burta am insa de 3 luni din pacate Si usoare greturi, mai pronuntate ca la prima.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Seara buna fetelor!
Hai ca tot chinuindu-ma sa o adorm pe Delia mi-a sarit mie somnul...offf. Nu stiu ce-a avut in seara asta ca a tot vrut pe olita, iar o imbracam, stingeam lumina sa ne culcam si iar voia pipi si tot asa....

Dolloress, grava treaba cu baietelul ce se vrea calcat de masina. si mai grav e ca parintii gasesc repede vinovatul ca sa se disculpe...Sa stai cumintica si sa ai grija de samburel! si sa-l pupi pe Patrick...o fi el mirat, dar sigur nu-i displace.Asteptam cu sufletul la gura vesti de la Desiree, sigur sunt bune!Asa trebuie sa fie!

Fecian, voiai bebe? Atunci succes pe viitor!

Shintaro Daniel, da fii sanatos si fericit! Si roag-o pe mami sa mai treaca pe la noi!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna seara buna seara

Sa scriu si eu ceva vorbe rapidos, nu prea mai am timp de nik ...

In primul rand ma bucur tare tare ca Victoria de Desiree supota bine tratamentul Si eu ma gandesc mult la ele, le doresc sa treaca usor peste increcarea asta mare uf ... astept vestile cu sufletul la gura si sincera sa fiu ... parca nici sa scriu despre noi nu prea mai imi vine, ma simt asa, un pic pierduta, mi se pare un pic ciudat sa continui ca inainte... parca tot ce facem noi pe aici este inutil si neimportant acum... In fine, sper din toata inima sa ajunga printzesa acasa cu parintii si sa continue tratamentul asa, macar sa aiba o senzatie de normalitate.

Apoi, fetelor, imi pare rau ca nu prea am mai amintit de celebrele supozitoare Sper sa va fie utile si daca mai aveti nevoie, nu ezitati

Dolores sa stii ca conteaza mult colegii de gradi, de la un copildin asta mai turbulent robert a intrat intr-o perioada de crize la un moment dat, l-am vazut si eu pe respectivul, cum facea ... Robert se speria de el, urla, pana si acasa devenise cam tzacanit, in plus plangea mult la gradi cand il lasam. Apoi s-a mai potolit piticul si si-a revenit si Robert. Din pacate acum al meu iar plange cand il lasa Bobo la tanti, nu stiu de ce, banuiala mea e ca s-a plictisit uf ... noroc ca in cateva zile vine bunica si intra cresa in vacanta :)

Fetelor, ati remarcat cumva o diminuare a crizelor odata cu dezvoltarea vorbirii ?? Eu una da, e enorma diferenta, de cand Robert trancaneste de zor (nu mecanic, ci propozotii normale, cu subect si predicat , atribute si altele). Intelege, se poate exprima, si crizele au cam disparut, acum ii distrag atentia prin cuvinte, in cel mai rau caz. Si eram curioasa daca de la limbaj este imbunatatirea asta... sau e ceva ... trecator

Dana sper sa aveti conced placut acolo ;) Noi mergem pe langa St Tropez. Poate insa mai dam o fuga on Olanda, daca nu vine INGHETZAREA GLOBALA peste noi Deci 12 grade mai ! Incredibil, am facut niste poze in haine de iarna :d radeau astia din tzara de noi cica e vara .....

Fecian - succesuri la bb2, daca asta iti doresti

Fetelor, trebuie sa plec la dodo ... e tarziu, noapte buna

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fecian, nu ma pot abtine sa nu glumesc de ceasul elvetian care are dedublare de personalitate si are comporrament de ceas cu cuc.

edit: citii si eu de baietelul de la gradi lui Doloress. Si eu cred ca undeva eo problema acasa - nu stiu cum e la voi, dar in Ro educatoarea poate face sesizare la protectia copilului - eventual trimite copilul si parintii la psiholog.

supozitoare eucalipt

1 cleo
2 piggy
2 belleane
2 noemi - ma vad intr-o seara
2 gabitzam -ma vad altcandva
1 lilly79 - am adresa de trimis
1 adriana78
1 alysh
2 andrada79
3 alex@sara
2 mi_bebelina
1 Ylari
2 crinaandreea - ma vad peste 2 sapt la gradinita
2 mihaser
_
Total:24 cutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Doloress Robert nu merge inca la gradi, sta mama mea cu el, vreo luna si un pic asa, se comporta foarte bine, nu plange cand plec, se bucura cand vin, de ieri a inceput si sa pape de la ea, ca nu prea voia si se oftica mama si suferea ca un caine toata ziua . Mai, eu ma bucur enorm ca o data cu inceperea scarbiciului de catre mine am totusi o perioada de buffer, cu mama, in care sa ne adaptam cu despartirea, fara sa-i stric mediul lui Robert, fara sa-l bulversez prea mult, asta ma ajuta si pe mine multa, apoi va veni socrela vreo luna, apoi va merge la gradi din toamna, am zis eu ca e mai bine asa, poate va vorbi si mai bine, poate va face la oli (desi astea-s sperante prea mari)... in fine, asta e planul nostru. La acomodare cred ca i-a priit si statul meu acasa cu problemele alea, chiar daca am stat in pat, cred ca a vazut ca mami nu pleaca de tot.

Ma bucur ca poti vb la telefon cu [re]Desiree[/red], poate ii oferi putin suport moral, oricum sa-i transmiti mereu si urarile noastre de sanatate!

Simonix da, am observat o imbunatatire a crizutelor de cand cu vorbitul mai mult. Robert nu vorbeste foarte foarte bine, adica cu atribute , dar de cand stie si se exprima mai bine cu ce vrea...avem viata mai usoara.

va pup, sa auzim numai de bine!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

E o vremeee ... mi se inchid ochii de somn

Ma bucur si eu sa aud ca tratamentul Victoriei merge bine -- ea era oricum o cumintica, ii doresc sa se intoarca repede acasa!

Lorich, mama ta sta acum permanent la voi? ea se ocupa de Robert, nu?

Simonix, la noi nu are leg. vorbitul cu crizele -- Annika vorbeste de mult si tot face crize.
Acum de ex. se enerveaza groaznic, daca nu reuseste sa faca ceva -- de multe ori sunt lucruri prea grele pt. un copilas de 2 ani, da ea nu vrea sa inteleaga si iese un scandal monstru

Doloress, si eu cred ca comportamentul colegilor de gradi il afecteaza pe Patrick.
Copilasul unei prietene vorbeste f urat, desi mama niciodata nu-i spune asa cuvinte, le aude la gradi, la colegi mai mari si le repeta.

Gabi, distractie placuta la mare. Cum e vremea la voi azi?

Mi_bebelina, felicitari pt. progresele cu olita. Daca nu mai face noaptea si se trezeste sa mearga la olita e deja f. avansata

Annika face ziua si pipi si caca fara prob. la olita, insa noaptea umple pampersul, dim. cantareste 2 kg cred

Ylari, f draguta Eva la serbare -- intr-adevar sunt emotionate mom. astea, cand iti vezi puiutul cum a crescut si acum sta pe o scena si spune poezioare

Am facut si eu ieri o reteta cu un tort cu caise (avem o sarbatorita mica in familie) -- si nu stiu ce sa zic, da nu ma pricep deloc la buc. -- crema mi-a iesit moale (cred ca din cauza gelatinei facute prost -- sunt antitalent

Mergi la inceput