Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 7
mi_bebelina spune:
Cu intarziere,
Leeloo, sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de puisorii tai!
De azi suntem singurele, tati e plecat cel putin 5 zile in delegatie, daca ar fi asa poate reusim sambata sa plecam la mare...de-abia astept!
Acum o astept pe mama sa vina sa stea cu fata sa pot ajunge la serviciu, i-am transmis prin tata ca daca nu apare pana la 6.45 o trezesc pe Delia si o iau cu mine. Sper totusi sa nu fie nevoie!
Va pup, o saptamana frumoasa va doresc!
Multe imbratisari pentru Victoria si mami si daddy!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
YLARI spune:
Buna dimineata fetelor, eu azi am zi de teren vine un coleg sa ma ia pe la ora 9, asa ca mai bantui si eu pe aici, va pup pe toate! Ce liniste a fost pe aici weekendul asta
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
simonacip spune:
Neata.
cu o rugaciune pentru fetele noastre. Ma bucur ca isi pastreaza optimismul si puterea.
Fecian, imi pare rau ca n-ai ramas. Daca te consoleaza si la mine a iesit tot negativ...Si c. intirziat...dar la mine asta e o regula. Poate intirzia si 2 luni si sa nu fiu insarcinata.
Mi_bebelina, super ar fi sa reusiti sa plecati la mare in weekend!!! Sper ca mama ta a venit si n-ai fost nevoita s-o trezesti pe Delia. Cu andreeap te-ai mai vazut? Mi-e dor de ea si de buzatele alea mici oare ce mai fac?
Ylari, zi buna azi pe teren!
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Neata. Cu andreeap te-ai mai vazut? Mi-e dor de ea si de buzatele alea mici oare ce mai fac? Ylari, zi buna azi pe teren! Simona, mami de baieti "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Auzi tu, buzatele alea mici, m-ai facut sa raaaad!
Merci frumos!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
chinabulina spune:
buna dimineata!
am aflat vestile bune despre victoria. ma bucur tare mult, sa dea Dumnezeu sa treaca cu bine prin incercarea asta
luminel, ma bucur ca-ti place gogo a mea
am vazut-o pe Julia frumoasa chiar si cu bubite, draga de ea. am vazut-o si pe fluturasa lui ylari. o scumpete!!! mi se par tare emotionante serbarile, atunci parca realizezi cat au crescut piticii nostri
azi-noapte pe la 2 se auzea ceva din camera gogoasei. m-am trezit si am ascultat, ca nu-mi dadeam seama ce se aude, buimaca de somn fiind. ce era? fiica-mea recita "cutu-cutu, na, grivei, mamaliga daca vrei, etc". am bagat nasul in perna si am ras, sa nu ma auda si sa o starnesc
mai urez concediu placut tutror care au planuri de mare si vreme buna. noi anul asta cred ca "pas"
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Cu Victoria in gand si-n suflet
DanaH spune:
salutare, fetelor!
Ma bucur tare de vestile bune de la Dessiree. Si ma bucur tare ca Desireee este asa de optimista. conteaza foarte mult.
parca ma intreba Simona unde mergem in vacantza? noi mergem in sud de Monpellier, mai exact aici . E al patrulea an cand emrgem prin compania asta de campinguri si suntem tare incantati. apoi ne deplasam vreo 200km si mergem www.camping-chataigneraie.com/" target="_blank">aici , de data asta la cort. am mari emotii cu odo cum o sa reactioneze. am incercat si cu alexandru cadn avea cam 1,5 ani, si a fost minunat ziua, dar noapte a fost un chin, pt ca nu vroia sa stea in sac de dormit, si era destul de frgigutz sa il lasam dezvelit. dar am zis ca o sa o imbrac mai gros si asta este. daca avem noroc, o sa il vedem si pe amstrong in turul frantzei. cica trece in perioada aceea pe al poarta campingului. sa ii dau o palma peste fund?
in alta ordine de idei, s-au cam stricat vremurile si vremea si pe aici. vremea: weekend-ul trecut am avut 15 grade, si asta in miezul zilei. aseara am dat drumu la centrala. frig, domne, frig. am stat in casa si am dereticat una alta. copiii s-au plictisit tare si ne-au tocat noua nervii. dar cica weekend-ul viitor o sa fie 30 grade. plaja scrie pe noi.
vremurile: a intrat si univesitatea in criza. se desfiintzeaza departamente. unul deja s-a dizolvat. urmatorul pe lista cica ar fi al nostru. prin primavara. de aici: mult stres. cercetarea e lasata in plata domnului. ce scris articole, ce conferinte. aveam si eu doua conferinte anul asta, una in america si una in grecia; cica nu mai sunt bani de deplasari. ata ete. acum umblam ca disperatii dupa contracte. parerea mea ca nici alea nu ne mai ajuta. asa ca sunt cam stresata pe tema asta. sefu' zice ca sa nu ne facem probleme, ca o sa fie bine. eu nu sunt asa de optimista. drept pt care i-am dat sotzului frau liber la cautat de job-uri all over the world. daca nu am job aici, ma duc chiar si in america. poate asa i se indeplineste si lui visul :).
in rest, chestii cotidiene. copiii sunt dulci, sarea si pierul vietzii. ne uitam la meciuri ca descreieratzii. face pariuri, calsamente. avem si noi o preocupare.
aaaa, si diseara ma duc cu cumnata, ca fetele, ca concert jack johnson. s-au sacrificat baietii si stau acasa cu copiii sa ne relaxam noi, cica.
eee, cam atat de pe frontul de vest. ma duc sa fac o prezentare pt maine, poate facem rost de un contract sa imi acopar fundul (sau macar o parte din el, ca na... e mare :))) )
va pup pe toatele.
Poze
Poze noi
Reallaura spune:
In primul rand multa sanatate Victoriei si asteptam vesti bune!Draga de ea, ma buucr ca e cuminte si nu plange, de fapt nu ma asteptam la altceva de la o fetitza intelegatoare ca ea1 multi pe okisori!
LilyAm vazut pozele cu Julia imbrobonata si cu cercelusi, e o dulce, in ciuda bubitelor!
Ylari am recunoscut si eu mana lui Vianne, super rochita si papusaEva e pe zi ce trece mai frumoasa!
Bogdan de Magnetism, Leeloo sanatate si fericire!
Ali ce mai faci?
Cleo, piggy ms!
Gabitzule concediu placut!
mi_bebelina spune:
Simonacip, n-a fost nevoie sa o trezesc pe Delia, a venit mama.cred ca i-a facut tata capul calendat ca la 6.40 era deja la mine. Asa-mi place! Cu Andreap nu m-am mai vazut pentru ca de cand am inceput munca mai mult ies prin parculete din astea mici pe langa bloc, nu ma mai duc in Parcul Sebastian. Delia e indragostita de leagan si cum in pacul acela sunt doar 2, prefer un parculet in apropiere care are 6 leagane. Nu e ca alti copii sa stea sa se joace in nisip, sa faca diferite forme....mai mult imi ia sa ii strang jucariile decat se joaca efectiv.
Sa ma laud: e a cincea noapte de cand Delia nu face pipi in pampers...ori se trezeste si spune ca face si eu repede sar cu olita, ori pur si simplu nu face nimic pana dimineata.......nu credeam ca va fi asa usor....totusi seara ii pun pampers orice-ar fi, sa nu cumva sa ma trezesc cu balta langa mine.
DanaH, imi pare rau de vremurile nasoale de la munca. Si de vremea rea.
Victoria, ne gandim la tine, te pupam papusa mica!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
mi_bebelina spune:
Chinabulina, m-ai facut sa rad cu fiica-ta recitatoare in somn!
Ylari, ti-am admirat si eu printesica la serbare.O frumusete de fata!
Reallaura, cum te mai descurci cu piticii? Ai reusit sa te intalnesti cu Alish?
Fug sa fac niste snitele, poate o vrea Delia sa pape cand se trezeste! Va pup!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
gabitzam spune:
Buna fetelor, va scriu de la Constanta!
Nu pot sa nu intru si de aici, ca stau ca pe ace in fiecare zi daca apar vesti noi de la Nadia si Victoria.
Copiii mei sunt extrem de fericiti, alearga toata ziua prin curte aici la sora mea. Raducu sta numai in picioarele goale, nu vrea "papicii". Alearga dupa catelusa, vorbeste cu ea si o pupa
Am fost si la plaja, se joaca prin apa si cu nisip, ar sta tot timpul acolo. Incep deja sa capete o nuanta usor mai inchisa la piele. N-am stat prea mult ca e foarte puternic soarele, n-as vrea sa faca insolatie. Plimbare multa, am fost si cu gondola, avem in plan acvariul si delfinariul.
Va pup pe toate in grup