Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 6
fecian spune:
Of Doamne nu imi vine sa cred!!!!
Pustoaica dulce si desteapta, Victoria, pe citostatice??? Offf nuuu
Doamne Dumnezeule, Doamne!!! Sa o aiba Dumnezeu inpza, sa aiba grija de ea, sa o faca sanatoasa..Off pui mic
nu imi vine sa cred, mi se pare ca e un vis urat....
Sper sa dea Doamne-Doamne sa se faca bine, iar parintilor multa multa putere sa treaca peste asta!!!
In alta ordine de idei...cred ca...ori sunt ori mi s-au dus hormonii la mama masii, la Cuca'n papusoi; ca de vreo 5 zile stau si imi astept armata rosie sa vina si nici un fel de semne nu-s...ba mai mult, ma simt super obosita, as dormi non-stop, mi-e o greatza de imi vine sa ma urc pe pereti (poate sa fie si de la gat ca ma cam paste o raceala) evit anumite mancaruri...ma pune pe ganduri.
Totusi am facut 2 teste barza si nimic...o singura liniutza clara si nici urma de a doua.
Acum voi ce credeti??
Mai am un singur test, nu as vrea sa il stric si pe asta...dar totusi... sa fie bebe????(desi sincer sunt slabe sperante ca activitate nu prea a fost si atunci cand a fost...a fost cand nu trebuia plus protejat, so...)
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
Magnetism79 spune:
Fetelor va multumim mult de tot de urari tuturor celor care nu ne-u uitat, timpul insa nu imi mai permite mai deloc decat sa va citesc pe spicuite.
Am aflat insa o veste cumplita despre puiul lui Nadia, in astfel de situatii ca mamica trebuie sa fii tare, o admir pe Nadia pt taria de caracter, ne rugam pt voi sa fiti bine si sa va insanatositi cat mai repede.
Multumesc din suflet lui Cleo pt telefon, vb ori azi ori maine Cleo ca sa ne putem intelege.
Piticul va merge la gradinita Olga Gudynn peste 2 sapt, e super ok. Va pupam pe toate
Mami de Bogdanici Pogonici
Lilly79 spune:
fecian si eu am avut luna trecuta intarziere o saptamana si testul mi-a zis ca nu e bb, si nu a fost; nici nu avea cum, ca ne protejam, dar cand intarzie CM-ul, asta e primul gand care ne vine in minte. Eu imi faceam teste de nebuna acum cativa ani cand eram si pe pastile, dar cum intarzia o jumate de zi eu eram la farmacie, si pana ma intorceam acasa cu testul, CM-ul aparea
Eu zic sa mai stai vreo 5 zile, si daca tot nu vine, deabia apoi sa faci testul.
alysh ce mai face Vlad? Bebe Luca e papacios?
Am descoperit ca Julia are iesite inca 2 masele de jos.Am vazut-o acum cateva zile ca isi tot baga degetele in gura, si am incercat sa pipai eu cu degetul meu gingia, dar nu mi-am dat seama de nimic, iar acum is iesite deja pe 3/4 din suprafata.De cand are varicela nu i-am mai studiat maselele ca nu m-au mai interesat
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
YLARI spune:
Mesaj de la Desiree
multumesc mult de tot ptr gandurile bune si ptr rugaciune. Voua tuturor va multumesc. Am inceput tratamentul ieri si nu I,a fost rau deloc. Doloress a sunat. Pupici ptr. Eva si ptr toate fetele si M&M. Victoria, Nadia si Graham
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
mi_bebelina spune:
Ylari, un astfel de mesaj nu poate decat sa ne bucure. Da Doamne sa fie bine pana la capat!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
YLARI spune:
La fel i-am zis si eu si am asigurat-o de gandurile noastre bune, i-am multumit ca isi gaseste timp si putere sa ne tina la curent si am imbratisat-o cu drag!
POZE
fecian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lilly79 fecian si eu am avut luna trecuta intarziere o saptamana si testul mi-a zis ca nu e bb, si nu a fost; nici nu avea cum, ca ne protejam, dar cand intarzie CM-ul, asta e primul gand care ne vine in minte. Eu imi faceam teste de nebuna acum cativa ani cand eram si pe pastile, dar cum intarzia o jumate de zi eu eram la farmacie, si pana ma intorceam acasa cu testul, CM-ul aparea Eu zic sa mai stai vreo 5 zile, si daca tot nu vine, deabia apoi sa faci testul. Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
Ai avut dreptate. Oricum nu m-am mai agitat si a aterizat armata rosie cu toata furia. Hmmm, cred ca imi declar ceasul meu elvetian stricat, bun de dus la reparat...ufff... nu ma pot obisnui cu dereglarile astea (cand cu o saptamana inainte cand cu una dupa)...
Pupp toti M&M si rugaciuni pentru sanatatea Victoriei! Sa se faca bine cat mai repede
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
YLARI spune:
LA MULTI ANI LEELOO!!!! Sa fii sanatoasa, bucuroasa si implinita!!!!
POZE
bobitamica spune:
Sunt o mamica de pepenasa dragalasa si am intrat sa va scriu ca sunt cu toata inima si sufletul alaturi de VICTORIA. Sa rezisti pui mic si sa dea bunul Dumnezeu tratamentul sa nu fie dureros pentru tine.
Off...scumpa mica!!!
Iar tie DESIREE....si multa putere. Nici nu stiu ce sa scriu.
Nu vreau sa para ca vine pe fondul unei povesti triste,dar si noi putem ajuta copiii din Romania cu un SMS la 858.
va atasez un link.
Si ma iertati Revin cu o rugaminte MARE... Multi dintre voi stiti deja ca sunt membru in Asociatia MAME. Vreau sa va asigur ca acest mail nu e un spam, sau un fw la a zecea mana.
Un mic efort din partea voastra (un SMS la 858 de numai 2Euro) poate reprezenta un gest MARE pentru multe sufletele ...poate reda sansa la viata copiilor bolnavi de leucemie.
Proiectul Asociatiei MAME - 'Atinge o stea' continua!
http://www.asociatiamame.com/index.php?option=com_content&view=article&id=140%3Aachizitionarea-unui-ecograf&catid=56%3Aproiecte-actuale&Itemid=172&lang=ro
In ciuda zbaterilor sociale, a crizei, actiunea pt achizitionarea ecografului pentru sectia de pediatrie a spitalului Fundeni trebuie sa continue!!!
Copiii bolnavi de leucemie au nevoie de AJUTOR! ...poate chiar copilul de langa tine...
Micutii bolnavi de cancer din Sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni au nevoie in lupta lor pentru viata, de evaluari ecografice periodice. Uneori o viata depinde de un aparat.
Arata-le ca TIE ITI PASA! De viitorul tau, de viitorul copiilor tai, de viitorul acestei tari.
Trimite un sms la numarul* - 858 - pentru achizitionarea aparatului echograf necesar!
Haideti sa transformam in realitate visul unei copilarii frante!
* 2 Euro/sms / Numar valabil intre 10 iunie si 10 iulie 2010 in reteaua Orange, Vodafone, Cosmote; acest serviciu este gratuit, nu se percepe TVA
Garantez personal pentru veridicitatea campaniei si nevoia din spital.
Videoclipul de mai jos surprinde ft bine motivatia pe care o am atunci cand militez pentru astfel de cauze:
http://www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation
('Nu poti sa fii tu in locul lui. / Nu poti sa ii iei locul pe patul de spital...Dar poti sa il ajuti.')
Asadar, TE ROG luati si VOI telefonul, dati un SMS la 858 si donati 2 Euro pentru ecograful care poate reda sansa la viata copiilor bolnavi de leucemie.
spuneti si altor prieteni despre asta
VA MULTUMESC DIN SUFLET
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
aelita spune:
DOLORES,nici nu am apucat sa te felicit,de cand cu shocul despre Victoria ! tu cum esti?
multumim pt vesti,transmite-i toate gandurile mele bune,o mare imbratisare pt ea si pt Victoria,cu toata dragostea ,si ca le astept sa se intoarca repede acasa !!!ma gandesc in fiecare zi la ele.
multumim,YLARI,si tie pt vesti !
nici nu ma mai pot gandi la altceva,nici nu mai pot scrie mare lucru,va citesc,dar nu sunt in stare de nimic ...
Astept sa se intoarca Victoria acasa !
FECIAN eu te-as felicita deja...dar totusi daca zici ca testul nu iese,posibil sa fie doar o intarziere..
oricum,tine-ne la curent
31+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)