Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 5
piggy spune:
Salutari fete dragi,
In primul rand vreauy sa ii transmit si eu multa putere si sanatate Victoriei si mamicii ei curajoase! Doamne ajuta sa fie totul bine!
In al doilea rand va multumesc mult pentru mesajele de ziua Ilincai. Mai avem un chef astazi seara si terminam, ca de o saptamana tot dam de baut
Sanatate multa copiilor bolnaviori! Am vazut-o pe micutza Julia pictata si cu cercei E frumusica foc si asa cu bubitze
Va pup, ma duc la pregatirile de chef...am comandat un tort cu forma de ursuletz...sper sa fie si gustos (e ceva cu vanilie si cioco)
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 30+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
Luminel spune:
Buna dimineata!
Ma bucura mult vestile bune despre Victoria si Desiree. Doamne ajuta sa fie bine!
Iar Desiree e de admirat pentru cum gandeste! De altfel, cum zicea Simona, in momente de-astea cumplite, te intareste D-zeu ca altfel ai lua-o razna.
La multi ani puiutilor sarbatoriti zilele astea!
Gabi, concediu placut!
Simona, felicitari lui Matei pentru renuntarea la pampers! cum ati facut?! eu cu Cris n-am reusit nimic! dar nici nu m-am strofocat, spre rusinea mea. N-am rabdare
Lilly, sanatate Juliei! am vazut pozele cu ea "imbrobonata"...mititica
I-am mai vazut pe Teo gogoshica, nemaipomenit de frumoasa si pe Robert cozonacel dulce, dulce! Sa va traiasca, Lorich si Chinabulina!
Ylari, ma bucur ca a devenit mai cooperanta Eva...
Cris dupa ce venea de la gradi seara, nu ma mai intelegeam cu ea, urla ca apucata, era plina de nervi, nimic nu-i convenea. Pana mi-am dat seama ca-i era foame...de cand ii dau sa manance imediat cum ajungem acasa, s-a linistit. Voi ati patit asa?
Doamne, ajut-o pe Victoria!
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
mihaser spune:
Neata!
sunt cu gandul la vicky......si eu m-am gandit sa-i cumpar ceva sa ii aduc un zambet pe buze...cum facem? am incercat sa vb cu diana, dar nu-mi raspunde
doloress ai grija sa nu iei varicela cel putin pana la 12 sapt de sarcina...freste-te cat poti...masti pe gura, daca are bubite nu le atingi......ce aiurea ca nu am avut cat eram mici!
cleo astept vesti de la tine!
Va pup!
Alex@Sara spune:
In sfarsit vesti despre micuta Victoria,si sunt buneeeee,ca altfel nu aveau cum sa fie.DOamne ajuta sa suporte bine tot tratamentul si sa mearga acasica cat mai repede!Nadia,Victoria si daddy,va pupam cu mare drag si toate gandurile noastre de bine zboara in fiecare clipa peste Ocean .
am o gramada de treaba azi,dar o sa mai intrru sa vad daca mai vin vesti despre printesa VICTORIA .UN we frumos tuturor
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
mi_bebelina spune:
Bogdan, sa ai parte numai de fericire!
Ce ma bucura vestile de la Desiree. Multumim tare Doloress!
Noi am fost azi prin Moghioros si ne-am plimbat cu hidrobicicleta, ne-am dat in buburuza , carusel si lanturi......acum Delia si tati sunt la nani si eu parca n-aveam stare....voiam sa termin treaba sa vin pe DC sa vad daca aveti vesti de la Desiree....si ce bine am facut.
O sambata frumoasa va urez!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
YLARI spune:
Fetelor ptr cine vrea sa vada poze de la serbare
http://community.webshots.com/album/577979060wTPIvi
La multi ani, Bogdanel de Magnetism!!!! Sanatate si fericire multa, copilarie frumoasa!!!!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Lilly79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Fetelor ptr cine vrea sa vada poze de la serbare http://community.webshots.com/album/577979060wTPIvi La multi ani, Bogdanel de Magnetism!!!! Sanatate si fericire multa, copilarie frumoasa!!!!!! YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE |
Ce fluturasa frumoasa!!!...
Si rochita e de la Vianne, asa-i?
Si eu is intr-o mare dilema cu rochita pt serbare, desi avem o costumatie simpla: floare.Initial ma gandisem sa-i prind niste floricele pe-o rochita alba, o cordeluta cu floare pe cap si gata, dar nu stiu unde sa gasesc floricele pt rochita Acum tot caut pe net si alte idei, dar nici nu as da o avere pe rochita costum pe care o va imbraca o singura data.
Ce ma bucur pt vestile bune despre Victoria.Si ma bucur Desiree ca esti asa de optimista .Astept in continuare vesti tot mai bune despre voi.
La multi ani! Bogdan
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
YLARI spune:
Da, Lily, rochita e de la Vianne Multumim Vianne!
Ca niciodata, Eva a adormit azi la pranz in scaunul de masa, imi era o mila de ea... era obosita, nici ieri nu dormise la pranz calumea, nici aseara... cred ca era obosita rau, asa ca azi la ora 13 era gata... A dormit pana la 5. S-a trezit cam alintata, asta e, i-am facut pe plac ... apoi am iesit pe afara, a fost tare cuminte si intelegatoare iar cand am intrat in casa s-a pus pe furtuna...
Multumesc fetelor care mi-au vizionat fluturasha
Sa va povestesc despre serbare, eu am fost impresionata, au avut o multime de cantecele in engleza, unul in romana si unul in franceza, au avut si 2 scenete (una cu animalele din jungla si a doua cu Motanul Incaltat - ambele in engleza) Vorbeau copilashii aia engleza mai bine ca mine Super a fost... bine, au mai uitat replicile dar era educatoarea ascunsa pe post de sufleur, Eva s-a impiedicat, aeriana lu' mama si a cazut la hora dar s-au repezit doua fetite sa o ridice, in rest Eva era pe acolo la prezenta, va dati seama ca nu prea au avut cu ce sa o implice dar am fost (si sunt, de fapt) tare mandra de ea, cuminte si rabdatoare a stat acolo toata serbarea... a mai alergat ea pe scena cu un baietel tot de vreo 2 ani, care facea numai boacane, dar una peste alta ma asteptam la mai rau... sa planga, sa vrea la mine... dar nu s-a intamplat asa. O astept cu nerabdare pe cea de anul viitor, sper sa zica si ea macar catelus cu parul cretz atunci
S-a vazut cat s-au pregatit copilasii. Eu aplaudam ca nebuna, tzipam acolo "bravooo" alea-alea... mi s-a parut ciudat ca ceilalti parinti nu erau asa entuziasti Ah, si bineinteles ca atunci cand a inceput serbarea si s-a ridicat cortina si am vazut-o acolo langa totzi copilashii aia, m-a bushit un plaaans, fetelor... nu-mi venea sa cred... In fine, sa revenim, au avut toti costume (ptr ambele scenete) foarte foarte frumos pregatita serbarea. Luni o sa o sun pe directoare sa le felicit, m-am simtit minunat, se vede cat lucreaza cu copiii. Iar la sfarsit au dat si o masa (nu am mai stat ca ne grabeam) cu sucuri si ceva patiserie. Frumos, per total.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Doloress spune:
Ylari frumoasa tare motata ta! Si cuminte, am vazut! Am observat ca peste tot la noi se fac serbari, aici nu prea se fac deloc. Cel mult o petrecere. Dar aici e o intreaga filosofie cu stilul asta de a pune presiune pe copii, de a face concurenta, etc. Cel mult canta toti in cor si atata, nu exista sa aiba unul rol de printesa si unul de baba cloanta, cel putin nu la varstele astea mici, nu e politically correct. Drept sa zic, mie imi plac serbarile astea, mereu imi placeau cand eram mica, eu aveam voce buna, mereu obtineam roluri principale. Am fost intr-un an si Mos Craciun Dar imi parea rau de prietena mea, tin minte ca ea era mai saraca si mai emotiva, nu prea avea voce buna, si mereu o puneau in spate si sueferea saraca... Stiu ca era tare discriminata ca nu avea tata, si educatoarele alea mereu o umileau, eu ii luam mereu apararea, eu mereu m-am inteles cel mai bine cu cei discriminati. E uimitor ce bine tin minte, si eram doar la gradinita! La scoala am pierdut contactul cu ea din pacate, o chema Liliana.
La multi ani
Bogdanici Pogonici!
Doloress spune:
Hei, si la noi ploua! Ati trimis ploaia incoace? Ce repede a venit!
Eu colind netul ca amandoi baietii dorm de rup. Patrick are acusi 3 ore. Dar dimineata cine ma trezeste la 5.30?