Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 4
Doloress spune:
U-uuu, fetelor, unde ati disparut? De fapt la voi e dupa-amiaza, la mine e dimineata, abia incepe ziua N-am nici un chef, ma gandesc numai la printesa noastra ce-o mai face. Sa dea Dumnezeu sa nu sufere prea tare la citostaticile astea.
Am experimentat azi dimineata primele greturi. ORIBIL, sper sa fi fost un episod trecator, nici n-am putut munci. Am zacut in pat ca o leguma. Acuma am am de recuperat, dar n-am nici un chef, cum va ziceam.
Lilly79 spune:
Chiar asa unde-ati disparut? Ati inceput weekendul mai repede?
Noi tragem din plin cu varicela: nopti albe, mancarimi groaznice, febra, maraieli, pofta de mancare 0 barat si bube fara numar.
Am observat ca se linisteste dupa ce-i fac un dus scurt si o scot apoi intr-un halat moale si asta e tot stersul.Cred ca mancarimile is provocate mai mult de mixtura mentolata care se usuca pe piele si se faramiteaza.O sa-i dau cu alta solutie pe care o va cumpara tati in seara asta de la farmacie.
Pt ca i-am spus de sute de ori sa nu se scarpine cu mainile a gasit alta solutie, se freaca cu spatele de scaun sau se pune pe jos si se trage asa pe spate pe covor.Imi vine in acelasi timp sa plang si sa rad cand o vad facand asa.S-au spart cateva bube de pe spate si burta, si mi-e groaza sa nu se sparga si de pe fata unde are cu zecile.
Cam atat despre noi.
Victoria sa te faci bine repede si sa vedem curand poze zambitoare cu ochii aia mari si albastri.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
Doloress spune:
Of, Lily ce groaznic! Avea vaccin? Eu stau cu inima cat un purice sa nu faca si Patrick, ca eu n-am facut si sigur iau de la el.
Lilly79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Of, Lily ce groaznic! Avea vaccin? Eu stau cu inima cat un purice sa nu faca si Patrick, ca eu n-am facut si sigur iau de la el. Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 5+ |
Nu avea vaccin si nu e chiar asa groaznic ca ma gandesc ca in maxim 3-4 zile va fi mult mai bine.
Pt voi ar fi periculos acum pt bb2 si sper sa nu faca Patrick inca.Am citit pe net ca cel mai des apare la copii intre 5-9 ani.La noi este epidemie in tot orasul.Mi-a zis doctorita ca a avut f multe cazuri in ultima perioada.
Weekend placut tuturor.
Edit: Mi-am amintit ca voi n-ati vazut-o pe Julia cu cercei.Aici e cu cercei si cu bubite.
gabitzam spune:
Doloress, vezi ca ti-am scris pe privat un mesaj de la Nadia, iti da numarul de telefon.
Maine dimineata plecam la Constanta, vom sta doua saptamani. Vom sta la sora mea, asa ca o sa am net si de acolo. Daca ajunge cineva prin zona si vrea sa ne vedem cu copiii, sa-mi dati un mesaj pe privat sa va dau numarul de telefon.
Va pup si va imbratisez pe toate fara deosebire
Lilly79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Doloress, vezi ca ti-am scris pe privat un mesaj de la Nadia, iti da numarul de telefon. Maine dimineata plecam la Constanta, vom sta doua saptamani. Vom sta la sora mea, asa ca o sa am net si de acolo. Daca ajunge cineva prin zona si vrea sa ne vedem cu copiii, sa-mi dati un mesaj pe privat sa va dau numarul de telefon. Va pup si va imbratisez pe toate fara deosebire Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Vacanta placuta!
YLARI spune:
Fetelor, cateva mesaje de la Desiree.
Sorry, eu ieri n-am avut net iar azi acum am ajuns acasa...
Deci:
Mesajul 1: simona si cleo au dat request sa le adaug si nu stiu ce e dar nu pot. Roaga_le sa mai dea o data. Te pup. Suntem inca ppe steroizi sambata si duminica incepem citostaticele.
Mesajul 2: sambata incepem citostaticele. Acum doar steroizi si antibiotice. Simona si cleo sa mai trimita o data sa le adaug. Nu am reusit prima data. Te pup. Nadia.
Mesajul 3: am crezut ca nu a postat prima data. Scuze. Pup
Eu va pup pe toate, va tin la curent!
Sper sa am timp sa intru maine.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Doloress spune:
Am vorbit cu Nadia, m-am bucurat sa gasesc o mamica puternica si increzatoare, optimista, asa cum trebuie sa fim noi mereu pentru puii nostri, sa le dam puterea de a merge mai departe si de a lupta cu tot ce ii incearca.
A zis ca a inceput o runda de citostatice si a fost OK, a reactionat bine, ceea ce e semn bun, insa in doua zile o sa stie mai multe. Daca va reactiona bine in continuare atunci le vor lasa acasa, si vor veni numai la spital in fiecare zi pentru tratament. Pe 17 iulie ii vor face din nou punctie sa vada daca mai sunt celule canceroase in coloana, insa tratamentul tot va continua in jur de doi ani, cum zicea, abia dupa 2 ani va sti sigur daca a disparut de tot sau nu.
Mai greu e ca Victoria nu prea papa, desi de la steroizi ar trebui, insa probabil ca e si totul nou in jur, daca nu papa, atunci peste doua saptamani ar trebui sa ramana in spital sa o alimenteze prin tub sau prin perfuzii.
A zis ca e tare cuminte, sta cumintica in pat toata ziua, se uita la TV, se joaca cu jucarii, nu plange deloc, deloc.
Deci pe 27 duminica ar trebui sa se intoarca acasa, daca totul decurge bine.
A mai zis ca a fost un mare soc, e si normal, insa a trecut peste toate sentimentele ei, a zis ca o sa isi permita sa faca fata sentimentelor peste 2 ani cand se va termina tratamentul, deocamdata nu vrea decat sa fie puternica pentru Victoria.
Ne multumeste tuturor pentru gandurile bune, ea tot se scuza ca nu ne poate adauga pe Facebook, ca intra de pe telefon si e mai complicat, i-am zis ca nu e nici o problema, ca suntem alaturi de ea cu toatele si ne gandim la ele si ne rugam sa fie bine.
A zis sa nu ne facem griji ca sunt tare bine ingrijiti, e unul din cele mai bune spitale de copii, i-au trimis cica teste la un laborator din Boston care e cel mai performant, sa testeze si aia inca o data, acuma rezultatele vor veni insa in doua saptamani.
Sper ca am transmis cam tot ce mi-a zis, eu am sa o mai sun zilele urmatoare, si va mai tin la curent.
simonacip spune:
Doloress,Ylari multumim mult de tot de vesti. Parca sunt si eu mai optimista acum daca stiu ca si Desiree este si probabil are toate motivele sa fie. DOamne AJuta!!!!! CUm ne intareste DUmnezeu in clipele in care avem mai mare nevoie! Rugaciuni si pupici pentru frumoasa si cumintica Victoria si pt mamica ei puternica.
Gabitzam, vacanta placuta, sa va intoarceti bronzati si relaxati.
Ma imbrac sa plecam in COra. Vreau sa va mai spun ca Matei s-a dezobisnuit de pampers ziua, a inceput sa ceara la olita chiar si dimineata la trezire (chiar dc e cu pampersul de seara)...Ma bucur mult. Scapam si de o cheltuiala in plus
Va pup pe toate
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"