Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Prag, Doloress are toate informatiile
cred ca discutiile recente nu se refereau la oameni activi pe forum, cum esti tu, chiar daca nu esti la sezatoare, ci la cei care nu au nici nick pe forum, dar citesc ca si cum ar urmari o telenovela. Nu ma suparam daca ma abordai, cum nu m-am suparat nici de Doloress. Am mai ajutat cand am fost solicitata, dar acum chiar nu am cum, confidentialitatea aici stii si tu cat e de importanta, si risc sa imi pierd jobul. Alta e daca stiu unde e, salonul si clinica, ca ma duc direct la reception desk si ma indruma. Sa intreb, nici vorba sa imi zica....

Multumesc mult, maru. It makes sense....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ylari, da, inca incercam...am zis acuma ce-o fi si cum o vrea DUmnezeu..
Bafta si tie!!!!
Tu la ce dr mergi ca nu mai retin...si pe unde are cabinetul?

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

I-am cautat si pe internet insa nu i-am gasit, adica la numele lui Daddy, mi-au aparut o gramada de variante, nu stiu care o fi el, si nu stiu daca sta in Toronto sau intr-un orasel apropiat.
I-am mai scris lui Daddy pe FB, i-am cerut nr de telefon, sau numarul camerei si spitalul, sa vedem daca mai intra.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

Victoria, te iubim si ne rugam pentru tine, sa-ti dea Dumnezeu toata puterea de care ai nevoie sa treci cu bine peste incercarea asta. Multa sanatate, fetita scumpa ! Te imbratisam cu mult drag.

Desiree si Daddy, suntem cu gandul la voi, sa va ajute Dumnezeu ! Va imbratisam.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele din Canada, mi-a raspuns Nadia la ce spital sunt, dar din pacate nimic altceva despre starea lor. Stiu ca intra de pe telefon si probabil n-are loc de intins. Deci:

"Pe scurt: suntem la mcmaster children hospital in hamilton. Avem tot ce e nevoie. Multumiri tuturor. Pup."

Sper sa va ajute informatia asta sa dati de ele. Pe daddy il cheama numele de familie Ingram, probabil pe Victoria tot asa o cheama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetelor!

Vorbeati de mare....si noi aveam programat sa mergem la sfarsitul lunii, dar tati pleaca de luni intr-o delegatie si nu se stie cand se intoarce....dupa cum scrie ar trebui sa se intoarca pe 10 iulie, sper sa nu ca altfel imi iau campii sa stau numai eu cu fata 3 saptamani in Bucuresti, in plus ar trebui sa fiu si in comisie la bac'...

Sa ma mai plang putin si de mama...nu inceteaza sa ma uimeasca in fiecare zi.....a fost plecat la tara, a venit marti si am rugat-o sa stea ea cu Delia acasa....nu va zic cum sunt intr-o continua alergatura pentru ca dumneaei nu poate fi niciodata punctuala....ieri ii spun sa vina la 11.30 la mine ca ies cu fata prin parculet si sa am timp sa fac un dus, sa ma schimb ca la 12 sa pot pleca.......ea ma suna la 11.50 ca vine imediat....eu eram aproape de blocul ei...s-o fi vazut cum a coborat din bloc ca o floare, pentru ea timpul statea in loc, n-avea absolut niciun stres ca eu intarzii la munca din cauza ei. Azi am aranjat sa stau acasa...era in culmea fericirii. Duminica ar fi trebuit sa plece la tratament la Lacu Sarat, dar s-a amanat si mai sta o saptamana in Bucuresti, iar daca nu reuseste sa faca rost nici atunci de bilet, cica pleaca la tara.....in conditiile in care i-am spus ca vreau sa stea 2 sapt cu Delia....nu stiu zau ce-o fi in capul ei....de altfel se supara cand Delia o respinge.....uf, hai ca iar m-am plans...

Victoria, te pupam, sa dea DD sa treci cu bine de acest hop. Mami Desiree, mai da-ne vesti cand mai poti! Te pupam!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Diana, nu stiu ce sa zic, dar eu tare n-as mai apela la mama ta, sa fiu in locul tau. Te-ar feri asta de asa multe neplaceri si dezamagiri. Macar stii o treaba. Stiu ca e greu de zis asa de la distanta, dar uite ca nici cu "ajutorul" ei nu ti-e bine si nu te poti baza pe ea la nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Offf..intru mereu sa aflu ceva despre printesa noastra mica. Iubita Victoria, sper sa faci fata cu bine, si eu ma gandeam la durerea fizicaa micutei, of. Doamne ajuta!

Maru multumim!

Simona asa mi-a zis si mie dr. cica alea de seara sa le pun intravaginal, dar sincer dupa faza cu sangerarea m-am temut sa mai fac asta. Oricum fiind vorba de seara, oricum nu ma afecteaza amelelile+somnolenta ca eu nu dorm dusa, ci cred ca intru in coma seara.

Doloress tu cum esti cu samburelul?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Diana, nu stiu ce sa zic, dar eu tare n-as mai apela la mama ta, sa fiu in locul tau. Te-ar feri asta de asa multe neplaceri si dezamagiri. Macar stii o treaba. Stiu ca e greu de zis asa de la distanta, dar uite ca nici cu "ajutorul" ei nu ti-e bine si nu te poti baza pe ea la nevoie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Asa e, ai dreptate....insa uneori chiar am nevoie de ajutor. Nu-mi permit o bona, la cresa n-as da-o pentru ca ma gandesc ca m-am intors la gradi tocmai pentru a o lua cu mine. Perioada asta am nevoie sa stea cu ea pentru ca am copii de toate varstele pe vara, unora nici numele nu il cunosc, in plus sunt si multi acum pe perioada concediilor colegelor...in jur de 30-35. Cu Delia agatata de mine acum si pe caldura ar fi groaznic.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Gabita mutlumim! Deci nu era la spitalul unde lucreaza Maru. Nici la asta nu cred ca ii va zice cineva lui Prag la ce salon e, aici ti se zice numai daca esti ruda apropiata. Probabil sunt si ei acum bulversati cu totul, poate mai incolo o sa ne dea mai multe date, eu oricum le-am cerut pe FB sa ne zica daca vor.

Mi_bebelina wow 30-35 de copii, nu ajungi capiata de cap? Aici n-ai voie sa ai mai mult de 7. Imi pare rau cu mama ta, stiu ca ai mai scris, de aceea si Delia o respinge.

Lorich ce ma bucur ca suntem amadnoua odata insarcinate! Sunt curioasa daca de data asta ti-o iau iar inainte. Eu sper din tot sufletul sa nu. Samburelul e bine probabil, deodcamdata e sarcina mica, insa burta mi se umfla pe zi ce trece, deja arat de 3 luni.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 5+

Mergi la inceput