Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Desiree, ma bucur ca ati ajuns acasa, cel mai bine e in patutul vostru.
Va tin pumnii, sa iasa analizele bune!

Dani, f frumusei cei doi fratiori. Si daca se si inteleg si bine e minunat

MsBb, drum bun si vreme frumoasa!

Mi_bebelina si noi tot sambata intentionam sa plecam la mare, insa numai daca nu ploua, ca nu are rost altfel, mai avem si alte ocazii sa mergem.
Voi unde mergeti?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Desiree abia astept sa aud rezultatele analizelor, ce sa zic te admir enorm pt cum faci fata acestei situatii iar VICTORIA dovedeste pt a nu stiu cata oara cat de intelept poate fi un copil atat de mic si cat de multe avem si noi de invatat de la ei.

DARIA
GABRIELA
VLAD-ANDREI
DAVID
DAVID ANDREI
TEODORA-LARISA

Simonix ce frumoasa e gradinita asta! Vreau si eu!Sanatate multa!

Danicris mi-a placut tareeee mult poza asta http://picasaweb.google.com
/danicris28/VladucPimpilucSiAndrulinaSorelina#5485965381399222754 Sunt doi scumpi si doi frumosi!

Adriana noi am fost in Bulgaria, in statiunea Sf. Constantin si Elena. A fost fffffrumos si Tiberiu s-a distrat la maximum mai putin cand era de mers pe nisip. Nu a vrut deloc sa mearga decat in brate sau cel muuult in sosete prin nisip! Punem si pozele http://family.webshots.com/album/577977928smdqlq sunt multe ca nu am avut timp sa le si triez. Ce sa zic mi-a placut mult, mai ales la Minidisco Yo Ho Ho Ho!!! Rugaminte.......daca aveti timp si vizionati filmuletele de la final cand danseaza baiatul meu la greu.........daca recunoasteti si aveti vreo melodie mai ales Yuppi Yei Yei Yuppi ....please vreau si eu melodiile astea ca nu le-am gasit pe net decat ca si videoclip filmat de unii si se aude nasol. Numai cand ii fredonez din cantecele si ii rade fata de bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna fetelor!

Desiree, nici nu stii ce veste buna mi-ai dat. Bravo Printesa victorioasa, sa fii cuminte si in curand vei fi sanatoasa tun!
Bravo lui mami si lui daddy ca ati fost si sunteti puternici...in curand va trece totul. Desiree, m-a bucurat vestea asta pana la lacrimi, stau si plang in fata calculatorului.
Sa stii ca de cand am aflat despre Victoria, nu-mi pasa ca Delia se murdareste sau ca are uneori toane sau ca ma pune sa-i cumpar ceva ce in secunda 2 nu mai prezinta interes pentru ea si spun oricui: "Bine ca e ea sanatoasa. Restul nu mai conteaza!"
Sunt sigura ca pe 17 iulie ne vei confirma ca gata, booboo s-a dus.

Danicris, ai niste copii exceptionali....se vede ca se iubesc unul pe altul. in privinta vorbitului, sa stii ca si noi suntem printre codasi....nu leaga propozitii, nu vrea sa repete dupa noi....dar va veni si vremea cand vor turui ei si n-o sa-i mai putem opri.

Lorich, cred ca era bucuros tare Robert in balti. Si eu am fost prin piata azi sa-i cumpar pelerina si cizme Deliei si n-am gasit.

Noi am amanat plecarea la mare pentru 5 iulie....vremea e nasoala acum, tati ar mai avea de lucru si cel mai probabil se intoarce luni din delegatie, asa ca am hotarat....maine dupa-amiaza plecam cu parintii mei la tara la bunici pana duminica.Asa ca fug sa fac bagajul. Va pup, fetelor! Mai intru deseara.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna la toata lumea

Desiree ma bucur sa aud ca sunteti acasa si sunteti bine. Sper pe 17 iulie ca rezultatul sa iasa bine si sa fiti sanatoase tun . ne sa fie bine cu Victoria

Noi avem ceva vesti despre matz, nu prea bune din pacate.

Matzul meu de o saptamana si mai bine are diaree si nu vad nici un fel de improvement la el. Degeaba am fost la pediatra (o cretina, cu mintea-n colturi si directive comuniste) am fost si la medicul de familie. Astia daca nu iti moare copilul in brate nu ai nici o sansa sa ajungi la spital...offffffffffff

Asa ca am aflat si cate kile are matzul: 11,450 kg la 2 ani si o luna si 89 cm. Cu inaltimea e ok, insa mor cand il vad cat de slab e.

Sunt destul de amarata, dar asta e, o sa incerc sa vad cum sa ii opresc diareea asta...
Cam atat avem de spus.

Cred ca matzul e cel mai slab de aici.

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_

Fericirea e o alegere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

desiree bine ati revenit acasa la voi.Ce ma bucur de vestile bune.Si ma impresioneaza cat e de cuminte si intelegatoare Victoria, iar atitudinea ta e extraordinara .
Si de-acum sa auzim doar vesti bune de la voi, iar din 17.07.2010 sa plece booboo de tot de la Victoria.

Danicris ce copii frumosi ai si se vede ca se iubesc mult de tot.Poza unde dorm ei cu suzetele e superba.

simonix f frumoasa cresa.Pot sa-l aduc si eu acolo pe bb2?
Multa sanatate lui Robert si ai grija sa nu se deshidrateze.Da-i saruri de hidratare.Am citit la subiectul clujencelor ca in asemenea conditii doctorii recomanda cate putin suc gatorade ca are multe saruri si minerale si cola din care-a iesit acidul.

msbb, adriana sper sa se indrepte vremea sa puteti pleca sambata la mare.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Felicia sanatate multa puiului, sa treaca afurisita de diaree; e cu febra?
Cu greutatea, incearca sa nu-ti faci griji, cel putin aici pe forum stiu ca sunt copii din toate cateegoriile - pana, superpana, grea si "chetroi" (cum zice mama cand il ia in brate pe Robert). Robert are intre 13-14 kg dar cred ca are peste 90cm si pare slabang asa, desi nu-i.

Cleo ca tot nu mai zici tu nimic, cum s-a acomodat Mara la noua gradi?

Uitasem, mi-a adus Lily aminte, sanatate si la Robercik de Simonix Pediatra mea zicea ca sangele in kk e semn ca a fost o mica infectie pe acolo, sper sa treaca cat mai repede.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

David
David Andrei
Teodora Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Desiree:Bine ati venit acasa. Ma bucur ca Victoria raspunde la tratament si sper sa fie totul bine la urmatoarele analize. Multi pupici pentru tine si pui.

Multa sanatate copilasilor cu enteroviroze dar si celor constipati.

Am vazut poze cu copilasii dragalasi si rasfatei ai lui Danicris. Si mie poza in care dorm ei asa frumos cu suzete in gurita mi-a placut tare mult. Sunt frumosi si se vede ca se indragesc si sper sa nu existe niciodata intre ei invidie sau gelozie.

Incerc sa mai vad poze de Andrada, Ylari, Lily.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Multumim tuturor, am avut o noapte tare grea, s-a trezit plangand de 3 ori, apoi ne-am trezit la 6. Acum doarme, ma duc si eu sa ma intind langa ea, vroiam doar sa va multumesc si sa va

Belleanne, ptr. semnatura.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Desiree, ma bucur ca sunteti la voi acasa, si inca cu vesti asa de bune! Doamne ajuta sa treceti cu bine de saptaminile astea care urmeaza si analizele din iulie sa fie perfecte! O pupam si noi pe Victoria, luptatoare mica! Si multumim de sfat, abia astept sa ii string tare, tare in brate pe ai mei!

Mergi la inceput