Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Desiree, ma bucur ca ati revenit acasa. Sa ne scrii cat poti! Doamne AJuta sa fie bine pana la capat Pupici printesei scumpe!!! Parca si Belleane gyds, avea la semnatura te iubim printesa Victoria pe Victoria. Ce dragut din partea fetelor!
Simonix, frumoasa cresa intr+adevar.Sanatate piticului.
La fel puiului de Fecian!! Sa va recuperati repede!
Dani, ai niste copilasi superbi!! SI mai sunt si cuminti!
Lorich, ce bine ca sta mami tau cu reobertyel si te si ajuta!
Andrada, ce poze frumoase..si ce danseaza Tiberiu, e tare scump!! Si tu mamico te-ai tuns, iti vine bine!
MsBB, multumim de link, am sa trimit si eu SMSul
Lilly, ma bucur c-ati scapat de varicela...acum vorba lui SImonix, sunteti smecheri, nu?

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mi_bebelina si Adriana, e nasoala vremea in weekend, sambata cica ar mai fi ok, dar deja de seara se strica vremea, eu as amana un picut

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Ufff eu plec maine dimineata la munte cu serviciul. Nu am nici un chef, nu ii suport pe sefii mei deloc. O sa imi fie dor rau pe baiatul meu. Va fi prima oara departe de el, nu am dormit fara el niciodata......abia astept sa vin acasa! In rest sunt suparata cu sora mea pt ca ieri noapte pe la 1.30 a pierdut putin lichid si au apucat-o contractiile dupa care s-a dus la spital si a ajunsese cu contractiile din 2 min in 2 min si dilatatie 3 dupa care i-a facut un calmant si a trimis-o acasa, asta spre seara. Cica ar fi fost contractii false. Acum se duce la doctor sa o vada pt ca la spital cat a stat nu a venit ca era acasa. Saraca era terminata aseara, era atat de obosita. Voua vi s-a intamplat asa ceva? Ea oricum mai are 4 sapt pana la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Piggy, saru’mana pentru urari si cuvintele frumoase.

Lori, te imbratisez, multumesc frumos. Daaaaaaaa, si noi iubim baltile.

Simonix, saru’mana pentru … invidie, te astept in clubul de 2 pitici. Imi pare rau de probleme si te admir pentru modul cum vezi partea buna a lucrurilor. Multa sanatate lui Robertel, va imbratisez.

MsBB, multumim de link.

Micaela, multumim pentru urari.

Adriana, multumim.

Andrada, multumim foarte mult. Sa va fie de bine concediul, foarte frumoase pozele. Multa sanatate surorii tale si bebitului, hai ca mai are putin, Doamne ajuta.

Mi-bebelina, saru’mana pentru cuvintele frumoase.

Fecian, sanatate multa scufundacului dragalas.

Lilly, saru’mana pentru cuvintele frumoase.

Belleane, saru’mana.

Simonita, multumim. Eeeeeeee, la capitolul cumintenie incepem sa scartaim, are Vladuc niste iesiri cateodata … sper sa fie doar o faza.

Fetelor, sa nu ma intelegeti gresit, nu sunt stresata ca nu vorbeste ci pur si simplu imi doresc sa faca asta, sa ne intelegem mai bine, sa nu-l mai vad frustrat si agitat ca nu se poate exprima. Cateodata tipa aparent fara motiv si cred ca din cauza asta, pentru ca nu poate exprima ceea ce il deranjeaza sau ce doreste in momentul acela.

Va imbratisez cu drag, noapte buna.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Seara buna,

Dau dintr-una in alta. Am facut mastita la sanul stang, am plans toata ziua de durere, am trecut pe augmentine.

Cu intarziere si mii de scuze:

La multi ani Vladuc scump si drag, sa fii sanatos si fericit, sa ramai la fel de tandru si apropiat cu surioara ta!

La multi ani , Daria, sa fii fericita fetitza scumpa!

Desiree, ma bucur enorm pt vestile bune, Doamne ajuta, ma rog pt voi sa fie totul bine si sa veniti cu cele mai bune rezultate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Desiree, bine-ati revenit acasa cu vesti bune!!!!
Noi incepem luni gradinita...am emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

DESIREEEEEEEE, BINE ATI VENIT ACASA, dragele mele, ochii mei s-au umplut de lacrimi cand am citit ID-ul tau! Va imbratisez tare si azi am fost la Biserica Icoanei si m-am rugat si ptr Victoria la icoana facatoare de minuni, si iata, cand am deschis forumul am vazut ca sunteti acasa! Dumnezeu e mare!!! Ma rog in continuare pentru voi! Eh... cu semnatura macar atat sa fac si eu...

Ne-au sosit azi verighetele, am fost si le-am luat, sunt superbe! Fetelor dar eu sunt atat de rece, ma intreba doamna de la magazin daca imi plac, ptr ca n-am avut nicio reactie cand le-am vazut Bine, in sufletul meu ma bucur enorm, doar ca nu se vede...

In rest sunt tare ocupata, nu imi mai ajunge timpul, abia reusesc sa citesc...

La multi ani sarbatoritilor dragi David, David Andrei si Larisa, tuturor cate un pupic drag de la noi si o imbratisare calda!

Va pup pe toate dragele mele!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree multa putere, si pupici printesei, sper sa fie numai de la re-acomodare si nimic altceva. Sa dea Dumnezeu sa nu aiba nici o durere mititica!

Simonix multa sanatate! Si la noi se inchide gradi 2 saptamani in august, asa ca mi-am luat concediu, voiam sa mergem la sora-mea insa nu mai stiu, sa vedem cum decurge sarcina. Singura cu Patrick pe avioane... Ca al meu sot, of course, n-are nici macar liber de sarbatoarea nationala care e azi, ce sa-i mai cer concedii.. Of, ca tare m-am saturat de serviciul lui.

Fecian stai ca si al meu e categoria pana, fi pe pace, 12 kg. SI sa stii ca la boala si diaree scad mult. Pai al meu nu mai departe in ianuarie februarie scazuse de la 12 kg la 9, acum in sfarsit a recuperat insa vad ca de 12 nu trece deloc. MUlta sanatate scufundacului!

Danicris ma termina pozicile cu copii tai, ce frumosi sunt si ce atmosfera de calm si liniste degaja ei amandoi! Niste scumpi!

Alysh imi pare rau pentru mastita, ai grija de tine!

Andrada sora ta e tot in State? Ii tinem pumnii. Chiar daca e sa nasca la 36 de saptamani nu e bai zic eu, bebe e bine dezvoltat acum.

Micaela nici eu nu ma stressez cu olita, cred ca mama zice ca sunt denaturata. Il intreb daca vrea, daca nu vrea la revedere. Nici macar sa-l schimb nu mai lupt cu el. Vine singur si imi zice, pipi mult si il schimb, daca il iau eu cand vreau eu e criza. Asa ca daca nu plecam din casa, il las in voia lui. Demult mi-am dat seama ca trebuie sa-l ascult pe el si sa-l las sa aiba un cuvant de spus, merg mult mai bine treburile si e mult mai cooperant, ne salveaza de la multe batai de cap. Eu am incredere in el, e un copil care trece drept foarte cuminte si in parc si la gradi deci nu ma pot plange deloc ca nu are limite. Pur si simplu unele lucruri ii place sa le faca in maniera lui. Asa ca si cu olita, il las sa vina de la el, stiu ca va cere odata si-odata singurel.

MsBB multumesc de intrebare, sunt bine, foarte usoare greturi, oboseala cat cuprinde, foame de lup, deocamdata sarcina asta seamana tare bine cu prima, la simptome, sper sa nu mai semene la nimic altceva. Vad ca am trecut de saptamanile 5-6 cu brio, data trecuta aveam sangerari, deci poate n-o sa mai fie nimic de data asta.

Stefany ai gasit pana la urma gradi? Mare sau in mediu familial? Stai linistita, ca Iusti e baiat mare, a mai fost el la gradinita.

Ylari si cand faceti nunta? sau cununia? Eu am un regret ca nu le am cum mi-as fi dorit, n-am mai avut bani de ele, si ne-a dat mama niste verighete care le avea ea prin casa nu stiu d epe unde, super super simple, din aur galben. Altele nu mai vreau, astea sunt cele sfintite de preot in ziua aia, cu astea am zis ca ramanem toata viata. Gabi deja n-o mai poarta ca-l agata si nu mai stie unde a pus-o, eu in schimb cu ea raman. Si pentru ca nu-mi place sa combin aurul cu argintul, sunt nevoita sa port aur, desi argintul si aurul alb imi plac mai mult. Ei, o intreaga poveste de la o scimpla verigheta.

La noi azi a fost zi libera, si cum a plouat continuu, am stat cu piticul toata ziua in casa (acum doarme), a fost tare fain, am ramas uimita cate mai stie si cat ii poate capul! Toate animalele, cum se cheama, cum fac, sa numere, sa cante, culorile... etc. Mergeam mai mereu in parc si eram ocupati cu activitatile fizice, nu mai stiam ce mai invatase la gradi. Azi m-am pus la punct. Eu una nu l-am stessat cu nimic, a invatat el singurel.
Din pacate a inceput sa prinda prostiile din zbor si repeta, ne ia prin surpridere si radem, normal ca nu-i mai scoti vorba respectiva din gura. Ieri orice ii ziceam facea : Nasol!

La multi ani!
David
David Andrei
Teodora Larisa!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Seara buna!

Desiree, bine ati revenit acasica! Tin pumnii sa plece booboo definitiv de la Ochioasa curajoasa! Multumesc ca m-ai acceptat ca prietena pe fb. Va imbratisez calduros! printesa...

Dani, m-ai dat gata cu pozele...sunt superbe!!! ai doi copii extraordinar de frumosi si scumpi!
Stai linistita, ca nu e Vladuc "cel mai codas" la vorbit...cu riscul de ma repeta a mia oara, cu asta "ma laud" eu...Cris nu spune nici un cuvant in afar de mama si tata...asa ca...te rog sa nu atentezi la locul nostru codas

Insanatosire rapida copiilor cu diaree!

Simonix si Stefany_p, bafta la crese!

Andrada, sa va fie de bine concediul! si incearca sa te simti bine la munte! Numai bine si nastere la termen surorii tale!

Eu sunt racita cobza, imi curg nasul si ochii, Cristiana a inceput sa tuseasca dimineata, i-am dat Stodal, sper sa-si faca efectul repede. E innebunita dupa gradi, dimineata dupa ce o imbrac, isi ia gentuta si se posteaza langa usa sa plecam mai repede...foarte mult ii place! ceea ce le doresc tuturor "gradinarilor"!!!

Noapte buna!

Edit: uitasem: Ylari, ma bucur pentru tine! cand faceti cununia?

Alysh, imi pare rau de problema cu sanul! sanatate multa...tin minte ca si sora mea a facut mastita la prima fata, ce-a mai tras, saraca!!! ma rog sa-ti treaca repede!

Doamne, ajut-o pe Victoria!

Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce bucurie, ce m-am bucurat si am plans cand am citit mesajele de la Nadia, desre Victoria. Copilul asta mic si scump trebuie sa aiba un destin aparte, e absolut adorabila si de admirat, sigur va ajunge un om mare si special. Si cu asa mamica curajoasa linga ea, are toate sansele! Toate gandurile mele bune alaturi de voi!

Aici la Constanta in continuare frig, azi a fost zi de toamna, m-am dus si am cumparat copiilor si noua de imbracat, ca nu am venit pregatiti chiar de asa vreme. Daca mai tine mult vremea urata, ramanem fara bani :) Am fost la Kiabi si am gasit lucrusoare dragute si ieftine.

Mergi la inceput