Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***219***
Raspunsuri - Pagina 14
joanna27 spune:
Anca voi in Bucuresti intre 21-26 iunie.Si eu votasem Tina..si numa ca nu m-am stricat de ras la descoperirea sexului ...
Monnvas sper sa te odihnesti si Injineru sa fie tot mai bine.
Denisa Ana a tintit exact ce vrusem eu sa spun si iesi cu totu altfel legat de "celule"![]()
Magdy felicitari pentru fetita , sarcina cat mai usoara.
Bianca te felicit pentru ambitie, sa o ti tot asa.De acum incolo va fi tot mai usor cu adormitu.Si plecarea zic eu va fi bine venita atat pt psihicul tau cat si pt Vladimir.Iar cand nu mai poti fi repede acasa.
Uali
a, uiata sa urez bine venit.Sunteti niste frumosi ,de Medeea nu mai zic.
joanna27 spune:
Saby distractie faina in club.Si vrem sa vedem tinuta celebra.
Cativ spor la mutat!
Pisik imi pare rau de accident.Pai masina de aia are casco sa nu platesti tu.Cat despre gargauni, alunga-i repede ca vin eu daca nu si ti scot.
Da??..sa fi fresh pana sosesc.
Pisigri nu m-ai invitat matale sa imi dau drumu la gargauni aici.Pai fa si matale la fel.Ca daca nu aici ..atunci unde?!!
Floric la berbec a durat aprox 2 luni sa isi de-a drumu singur ca lumea( bine ca el s-a si speriat si a mai stat atarnat de mine 3 saptamani) deci relax.
SI E OFICIAL DE IERI MERGE SINGUR.
in sfarsit i-au trecut piticii.
joanna27 spune:
Sper ca Mutunelul si Vitamina sunt mai bine .
pe ei si mamale din dotare.
Parca si Stefan avea ceva bai, sper ca e mai bine.
Aprops de Simona mai stie cineva ceva?
Novus rogu-te parca tu aveai nr ei, da si mie un pm.
Olga e plecata in R Moldovia ca vazusi poze de acolo?
joanna27 spune:
Vai Chatonel se apropie ziua X si eu uiatese-si sa iti urez bafta.Sa treaca repede si anastezia sa fie ok.Eu dupa o generala m-am trezit foarte greu si in plus mi-a fost atat de rau de nu am cuvinte.
In rest am uitat..
all
joanna27 spune:
Tufete nu m-ai raspuns la intrebare se mai poate sa te reintorci in CIC dupa ce te-ai intors la munci?? Cine stie rog un raspuns ca pana acum nu am gasit nimic concret.
PS SCUZATI GRESELILE DA NU MAI DAU EDIT.
dyana27 spune:
neatza fetele
; serviti o 

cu mult drag

a dormit mutzu iarasi destul de bine, cu o singura trezire
; din pacate ama dormit langa el si am incercat sa-l pun la el in patut pe la 6 si evident ca l-am trezit
... si n-a mai fost chip sa-l culc la loc; acum trebuie sa-l tin treaz pana la 12 obligatoriu, ca vad ca-i prieste tare bine programul asta, doarme de rupe, adoarme super usor seara (2 gurite de titi si e lat, gelatina![]()
![]()
, nici nu simte cand il transfer la el in patut![]()
), si mai doarme si toata noaptea cu o singura trezire
; e adevrat ca e greu sa-l tii treaz cand el nu vrea si pica de somn.... dar o sa mai maraie cateva ore/zile si se obisnuieste el; eu nu am fost niciodata de acord cu impusul unui program la bebe, dar vad ca mutzu are nevoie si-i e mult mai bine asa; deocamdata am arma secreta- titi, si-l rapun la ora la care vreau eu; ![]()
![]()
![]()
![]()
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Bianca2503 spune:
Buenas dimineata,
Sa va povestesc de azi-noapte:
- la 21 s-a culcat Vladimir
- la 23 s-a trezit-urla!!!! Pana la urma a baut apa. Destula! Si a adormit pe la 00.00
- la 2 iar s-a trezit, de sete/foame nu stiu de ce.
- a adormit mai usor decat la trezirea precedenta. I-am dat tot apa. S-a culcat
- la 6 s-a trezit maraind. Soarele era deja sus pe cer. I-am pus niste Zuzu albastru. A baut pe nerasuflate 80 ml. Record!
- pe la 7 si ceva a mancat niste cascaval, iar acum suntem la fructe.
Sper sa adoarma sa pot termina spanacul inceput acum o ora.
Oricum am facut un proges si anume ca nu i-am mai dat tzatza noaptea. Insa cu greu am rezistat la cum urla. Dar sper ca noaptea urmatoare va fi mai bine.
Bianca2503 spune:
JOANNA, eu stiam ca se poate intrerupe CIC dar in acelasi timp ar trebui sa intre tatal. Pentru ca CIC este pana cand implineste copilul 2 ani. Tui daca intrerupi acum si vrei sa intri din nou cu o luna inaiinte sa faca 2 ani nu o sa stai perioada pe care in mod normal "teoretic" ar trebui sa stai, ci doar o luna!
Sper ca am fost coerenta. Dar o sa mai intreb pe tanti de la HR de la noi ca stie si te anunt cum aflu.
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Diana, spune-mi, te rog, scaunul puiului tau miroase rau? Asta de zici ca-i apos... Din pacate si Eva are ceva probleme cu scaunul (iarasi!!!) si am o banuiala ca ar fi de la dinti, gingia la canini se vede ft alba, plus ca si noaptea incepe sa planga brusc si greu o linistesc. Pisigri, pai te plangi? Nu e mai rau sa nu vina deloc la plimbare, asa ca la noi? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
da iubita mea, mirosea ingrozitor uneori; eu intotdeauna i-am dus kk la analiza, la fiecare chestie din asta, ca sa fiu eu sigura ca nu e nimic in neregula, tocmai pentru ca mirosea si urat; dar nu a fost niciuodata, e doar mancarica care nu se digera bine, plus sucuri gastrice care nu apuca sa-si faca efectul; eu oricum am recomandat la toata lumea sa faca si o coprocultura, ca nu e mare lucru, si macar ai siguranta ca sunt maselutele de vina;
PS: nu ne luati pe noi etalon, ca probabil mutzu e dintre cei care au manifestari extreme la iesit de masele, tocmai de aia trebuie sa exclud orice alta varianta de boala (ca nimeni nu crede ca 10 zile de febra si kk apos sunt numai de la dinti

... dar noi le demonstram ca se poate

)aaaaa,ca uitam sa va zic: azi dimineatza a venit Moshu' in vizita la mine

; chiar nu ma asteptam sa vina asa fara tratament, deci sunt happyyyyyyyy!!!!!!!!!

(nu si pentru durerile de burta naspa.... dar tot happyyyyyyyyy!!
)Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
bianca lasa ca o sa fie in fiecare zi mai bine; nu mai da inapoi acum, chiar nu mai e cazul; si e super daca incepe sa accepte laptic de vaca, macar ai ce sa-i dai noaptea daca-i e fomica

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Eva Maria (23 aprilie 2009)