Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***219***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Eu cred ca am ramas printre ultimele fara MOsh. Dar avand in vedere ca inchei perioada "lactee" si termin si cu Cerazette, o sa ii pregatesc bradutul sa vina si la mine.

Il astept sa vina de vreo 2 ori si apoi ma hotarasc ce fac...adica protectie sau antrenament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Halooou,
io cred ca daca au trecut mai bine de 3 saptamani de la ROR, am scapat de reactii, nu? Mai pot avea surprize?! Singura chestie a fost rosheatza aia cam in a 8a sau a 9 a zi, atat.
Dyana, a venit Moshu'? Asa cuminte ai fost?
Anca_Nicolae, hihi, iar intram in zona "toboganului": tzigarile alea sunt MaRlboro, stiu sigur, ca cu Marlboro roshu am inceput sa fumez si m-a tinut 5 ani, pana le-am schimbat pe Lucky Strike ca nu ma mai tzineau plamanii la Marlboro;)).
Bianca, da' e bun Zuzu ala albastru la un copil asa mic? Mie nu-mi inspira nicio incredere...mai ales albastru...apa chioara.
Saby, musai sa vedem tzinuta!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Pai, ILINCA, dar Dorna, Milli, Fulga crezi ca sunt mai grozave? Toate sunt apa chioara, si alea de 3.5%.

Inca nu indraznesc sa ii dau lapte praf pentru ca are un gust gretos fata de laptele normal iar alea gata preparate gen HUmana Junior Drink si Parmalat de Crestere au gust usor vanilat si nu ii plac.

Eu nu i-am dat ca sa ii tina de foame ci pur si simplu sa isi faca necesarul de lichide dintr-o zi. Avand in vedere ca nu mai suge ar trebui sa ii dau Ca (cred ca i-l ascund prin mancare).

Dar tu cand ai zis "daca-i bun" la ce te-ai referit? Daca e bun in sensul daca e sanataos pentru un copil de 1 an si 3 luni? Sau daca are suficiente vitamine/proteine si alte elemente necesare unui copil de varsta asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

bianca piteste-i calciul in iaurt; la noi merge de minune (ii dau asa.... din cand in cand, cam 3 fiole/luna); in iaurt nu-l simte deloc, mai ales daca-i pun si o lingurita de cereale; ba chiar il mananca mai cu pofta, cred ca-i place gustul ala (si mie imi place, facem jumi-juma' fiola)

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aaa, pai nu ma refeream strict la Zuzu, Bianca, ziceam in general de lapte de-asta la cutie (ca toate-s o apa si-un pamant); io ma gandisem ca ar fi bun Parmalatu' ala de crestere (cat l-am vazut si eu pe raft) dar daca tu zici ca e vanilat, e clar! Numa porcarii pe rafturi. Ziceam fiindca mie mi-a ramas in cap din mai multe articole ca nu se da lapte de vaca la copil inainte de 2 ani, sau chiar 3, nu mai tin minte exact (decat in orez cu lapte etc.). Io, dupa cum a remarcat Anca (Anca- ai legatura) is cu cititu' si din cate citesc, ce-mi suna mie corect, bag la cap. Atata ca retin doar ideea (de ex. NU lapte inainte de 2 ani) dar uit argumentele!
Bine, e clar ca sunt multi copii care beau lapte "la cutie" sau altfel, nu-i vorba, stiu ca eu, in unele privintze sunt mai catolica decat Papa, sunt constienta ca am fixurile mele enervante.
Acum sunt la faza in care incerc sa refuz oamenii care vor sa-i dea pufuleti/napolitane etc. fetei, fara sa-i jignesc, ca stiu ca ei vor sa faca un gest dragutz, chiar mi-ar fi mila sa zic:"eu nu-i dau porcarii!". Asa ca zic ceva de gen:"vaaai, azi toata ziua numai de-astea a mancat, a exagerat, acum nu-i mai dau ca apoi refuza mancarica!".
Cel mai tare am fost shocata (si mi s-a intamplat de 2 ori!!!) cand niste persoane total necunoscute m-au oprit sa-i ofere fetei...paine sfintita!! Adica un terci imbibat in apa, poate chiar si vin, nu stiu exact ce, dintr-o punga...Doamne, m-am oripilat, imi pare rau, eu asa ceva nu-i dau, terci de la necunoscuti.Ei or fi zis ca ce onoare mare-mi fac, ce gest suprem, sa-i ofere unui copil "sfintzit"; ei, sa ma lase cu de-astea, eu oricum n-am treaba cu cele sfinte asa ca gestul mi se pare deplasat.
Pana la urma e cu peripetii si cronica ta a intarcatului, Bianca, uof, parca e mai greu ca la Boss...Pana la urma cred ca niciodata nu-s pregatiti copilasii (adica da, pe la 3-4 ani, dar chiar atat nici macar eu n-am de gand sa astept)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Am o fetita de 1 an si 3 luni, de vreo 2-3spatamani i-au tot aparut bubute in zona genitala care s-au raspandit repejor. Tot ceea ce am folosit a fost fara succes : baie de aer, bai cu apa si sapun, Bepanthen, crema de galbenele, Cutaden, Rivanol . Am citit ca Nidoflor crema ar fi mai buna, totusi citind prospectul am ramas putin dezorientata, deoarece aceasta este contraindicata copiilor sub 2 ani (datorita pobibilitatii absorbtiei cutanate a neomicine ? ).

Ea este o fetita tare curata si pana acum nu am avut niciodata asa problema. A urmat un tratament cu Klacid pt. gat si dupa tratament am observat aceste bubite si in zona genitala- acolo au trecut dar intre pliuri si pe pulpita inca nu. O fi de la Klacid sau de la elasticul de la pampersi sau chiar de la pampersi, nu mai stiu.
Totusi pe prospect scrie ca aceasta crema nu poate fi folosita pentru termen indelungat, dar nu inteleg la cat anume se refera (o saptamana, o luna ?). Prin urmare, poate fi folosita pentru un copil de 1 an si 3 luni ? Pentru cat timp anume ? Sigur luni voi merge la dermatologie daca nu se vede nici o ameliorare
Va multumesc mult,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Alexa, din pacate, personal nu tepot ajuta. NU m-am confruntat cu asa ceva. Dar, doar te intreb cu ceai de pelin sau galbenele sau frunze de nuc ai spalat?

Cu ce ma confrunt acum sunt niste mici bubitze, cat vf de ac pe sub barbie, usor pe piept pana in dr tztzelor lui si au fost cateva pe spate. Nu imi dau seama de unde au venit? Prima ideea a fost reactie la vaccin. Dar l-am facut acum aproape 2 luni. Apoi, am zis ca o fi de la caldura dar zilele cu torida s-au dus de ceva vreme. Singura explicatie ar fi ca i-am dat prin casa un tricou cu mult sintetic (de fel eu le urasc si nu pot ca ma irit dar am vrut sa vad daca si el ma mosteneste - nu dati cu rosii ca am testat copchilu) dar...de ce nu a aparut pe toata burta unde a fost tricoul si a aparut sub barbie unde nu a fost tricou. Ei, intrebari existentiale...
Asta ca nu mai aveam ce face si sa stau sa ma gandesc ce si cum. De mancat, a mancat mai nou pepene.
Urmaresc bubitele si vad ce se intampla pana luni.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Aaaa, ILINCA...pai daca le dam iaurt cumparat crezi ca asta e mai bun?
Clar nu!

Stii doar ca dintr-un litru de lapte de la fabrica iese: un litru de lapte, o galeata de smantana, o galeata de iaurt si din ce ramane se face branza topita. Asa ca ce mi-e iaurt ce mi-e lapte. I-am luat si Parmalat. Mie imi place de mor. Numai d-ala as bea. Insa lui nu i-a placut. In plus mi se pare scump. E cam 5 lei o cutie de 450 ml.

Cat despre intarcat nu cred ca e mai greu ca la Boss. Eu doar am sccris fiecare etapa de fiecare data cand s-a intamplat. Olga intra si facea rezumatul, dar si ea tot prin aceleasi lucruri a trecut. Eu oricum ma bucur ca a facut el primul pas. Pentru ca eu eram dezorientat complet la capitolul intarcare.

Mergi la inceput

ALEXA, chiar daca te duci la medic si el s-ar putea sa iti recomande diverse creme pe care scrie ca ar fi interzise pana la 2 ani. Exista multe lucruri interzise pana la 2 ani.

Pana luni incearca sa o tii cat mai aerisita si vezi luni ce tratament primesti ca nu cumva sa te apuci tu sa dai cu cine stie ce si sa faci mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Intram la raport asa scurt pana doarme sefa casei si sa vad daca am retinut tot ce aveam de zis/scris :

Bianca, si eu as zice sa pleci cu Robert chiar daca mie mi se pare imposibil acum sa o las pe Alexandra cu mama cateva zile, dar chiar cred ca v-ar prinde bine si cand nu mai poti de dor fugi la Buc !
Si succes in continuare cu intarcatul, mie mi se face pielea de gaina cand ma gandesc cum o sa fie, dar mai e pana atunci... mi-as dori sa fie ca la voi adica sa faca Alexandra primul pas

Joanna, ai PM si felicitari berbecutului umblator !!!
Si da, ai dreptate, Olishka se distreaza in R. Moldova !!

Uali, am vazut pozele, m-ai luat recunosc dar bine ca ai scapat de bagaj asa rapid !! Medeea e superba

Anamariame, cu intarziere sotului !!

Anca, pai cand sa votez si eu ai desconspirat adevarata identitate (Marlboro nu mi-au placut niciodata mi se pareau tari )

Ilinca, tot au uitat sa te felicit pt skinosi sper ca ii vad la Cluj live, nu?
A propos ne vedem in 23 iunie la Cluj fetelor ??? InaPreda, Ilica, Georgiana sunteti pe receptie ?!

Simonapro e mai bine adica nu o mai doare osul si sanii dar o deranjeaza statul exclusiv in pat , spera ca de luni are voie sa se ridice ! I-am transmis toate gandurile voastre bune !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambarici (03.03.09)

Mergi la inceput