Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***219***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pai Bianca, asta cu adormitul la sin e problema maxima, ca asa peste zi ma mai trage de tricou, da mai mult cind se plictiseste:). In schimb, la somnul/somnurile de peste zi...e jale. Seara a adormit uneori fara tzitzi din propie initiativa, cind a vrut sa adoarma la verticala, nu la orizontala. Dar ziua cind am incercat, ne-am luptat si cite un ceas, si refuzul meu de a prezenta tzitzi s-a lasat cu adevarate crize. Curios (cumva) e ca la mama sau la sora-mea adoarme peste zi bine merci, fara sa ceara tzitzi... Si desigur, mi-e fff greu sa imi imaginez cum ar fi la foielile de peste noapte sa nu ii dau tzitzi. La fel, cind a mai avut cite o noapte in care nu se mai termina de invirtit intre noi in pat, m-am mai intors cu spatele la ea; simplul gest stirneste proteste vehemente, nu pierde fata timpul sa se gindeasca ca ar vrea tzitzi si n-o gaseste... Pe de alta parte, in cele citeva dati cind am iesit seara si a ramas cu mama, a acceptat sa bea putina apa din cana cu cioc de silicon si s-a lasat culcata la loc fara proteste. Deci prezenta mea e "buba"...

Ma gindesc cu groaza la agitatia de la restul maselelor care trebuie sa mai iasa, si la absenta tzitzi. Dar de data asta s-a stirnit tare si sotul, si nu prea mai am loc de razgindit. Bine ca la noi pina acum nu au fost belele mari la dinti, doar mai multa miriiala si foiala. Daca ar fi facut vreodata ca muztu, cred ca o alaptam pina i se schimbau si dintii de lapte :))

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Eu pot sa zic ca am avut noroc ca a facut Vladimir primul pas. Pentru ca ce spui tu, PISIGRI, acolo cu foitul noaptea si adormitul la san se potriveste/ potrivea perfect si la noi.

Cred ca e o chestie de miros. Nu stiu ce sa zic. Acum insa am grija sa ii dau lui Vladimir sa manance ca lumea. Adica nu astept sa i se faca foarte foame ca devine marait si nu ii mai intru cu nimic in voie.

E grea treaba asta cu alaptatul. Si la noi e o gongie umflata rau. Mai are si mucii astia. E naspa.

In seara asta cred ca a baut vreo 30 ml de lapte. I-am pus in biberon- fiind ceva nou pentru el a pus gura pe tetina. In fiecare zi ii schimb canuta din care ii dau lapte ca sa bea cat de cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetele!

Nu ma dati disparuta, de citit am citit, dar nu am avut putere sa scriu nimic, iar acum nu prea mai stiu. Am avut niste stari super naspa ieri si azi, care au culminat cu un accident. Am intrat in fundul unuia, evident din vina mea. Noroc ca eram fara Ana, nimeni nu a patit nimic, decat masina mea de serviciu, care a iesit f sifonata, la un pas sa imi sara airbag-ul. Sper sa nu am probleme cu astia, sa ma puna sa platesc ceva.

Am retinut doar:
BIANCA, bravo pt progresele pe care le faceti. Eu zic ca nu rezisti 12 zile fara Vladimir, asa ca multumeste-te cu un week-end, dar DU-TE clar!
ANCA, imi plac punctele tale de vedere, inca o data iti spun
SABY, spor la pregatiri
JOANNA, clar suntem vorbite. Si eu tot genul crescut in puf, printesa familiei, care se dadea cu c---l de pamant si obtinea orice. Si eu tot tematoare, timida, introvertita, frustrata (desi nu par, stiu). Bine, e adevarat ca ai mei au avut amandoi accese de "violenta", pe care mama le regreta, tata nu stiu, asa ca poate si-au pus amprenta, alaturi de alte cele. Dar eu zic ca nici crescutul asta ca pe buricul pamantului nu e lipsit de urmari, tocmai de asta incerc sa evit asta cu Ana, desi cu mama si Buni prin preajma imi e f f greu

Nu mai stiu ce vroiam sa zic, ca v-am zis ca functionez pe alte frecvente zilele astea, desi asta seara sunt un pic mai bine. Poate conteaza ca am fost la terasa si am baut un frappe

Va pup si va doresc week-end placut!

A, sa va las niste poze adunate toata luna asta, pe care nu apucasem sa le descarc
http://picasaweb.google.ro/Ioana.sima/215IunieDiverse#

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Bine ca la noi pina acum nu au fost belele mari la dinti, doar mai multa miriiala si foiala.
Daca ar fi facut vreodata ca muztu, cred ca o alaptam pina i se schimbau si dintii de lapte :))

ca bine zici; sincer nu stiu cum as fi trecut peste ultimele 2 saptamani daca nu aveam titi; mai mult ca sigur cu perfuzii, pentru ca la halul in care a refuzat complet orice mancare si la cate zile de kkutza apa curata a avut.... la spital ajungeam; sincera sa fiu dupa ultima saptamana de trezit la 5.30 maxim, dormit cu intreruperi , culcat atrziu si in chinuri.... ma batea un gand sa-l intarc; dar dupa o noapte zdravana de somn ca purceii.. mi-am revenit la sentimente mai bune; si mie-mi e foarte frica de somnul de zi, pentru ca refuza sa adoarma fara titi (si al meu face crize maaaaaari daca nu-i dau, eu mai mult de 20 de minute nu am rezistat in urlete si zbatut...deci nu stiu cat ar dura pana sa adoarma singur); seara cred ca l-as culca mai repede in leagan, ca am mai facut asa; oricum nu ma mai gandesc o perioada la intarcat; probabil dupa ce ies caninii o sa ma indur si de titile mele..... poate

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

pisik e suuuper scumpica ; pozele ale cand papa fructe imi plac rau de tot; a, si filmuletul pe trotineta aia... sau cum ii zice.... cat de fain se tine dreapta pe ea;
cu starile naspa.... stai tu linistita, toate avem, si toate le intelegem

MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Da...asta este, TREBUIE sa inteleg o data pt todeauna, eu sunt fermecatoare si modesta[//i] DOAR la chestii unexpected si dinamice. Planificarea/schedularea sunt doar asa, sa mai variez un pic. SO, votarea s-a incheiat subit si dintr-o data, la deparazitare, unde vet-ul ne-a zis ca e baiat, si atunci, v+t au zis ca din tina+kim iese TOMI pt baiat. Dar e adevarat, un Tomi griutz :)! Aaaa, si cand ne-a auzit vet-ul cum ne gandeam la tina si kim, vet-ul zise: pai dc e baiat puteti sa-i puneti numele Malboro!!! Si apoi adauga: Malboro Lights, ca aveti copii sub 18 ani ;) Ma si vedeam plimbandu-ma pe la Cutitul de argint cu "bestiutza" in lesa: Ce face mumosul lu' mama? Sa=l pupe mama pe Malboro Lights?" Normaaaal, lesa din piele tzintata cu svaroski, ce credeati?

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

pai bine mai anca si n-ai vazut si tu ca are "fudulii" mitzocul tau?????? ; sora'mea cand a gasit mitzu meu mi-a dat telefon incantata ca e baiat, ca are "ditamai coa..le" si l-a botezat TOMITZA; evident cand am ajuns acasa nu mai avea baiatul nici urma de coitze, era ditamai fetita ... asa ca s-a transformat in MITZI; eu am facut misto la greu atunci de surioara ca a spalat pisoiul si i-au cazut coitele in chiuveta pe scurgere .... cred ca au ajuns la tine (la TINA de fapt)

MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai Anca, m-am tinut eu sa te intreb daca esti sigura-sigura ca e mitza si nu motanoi, da' dup-aia am zis sa nu intru in discutii, ca nu stiu sa povestesc cum se deosebesc la mitzii mici, este intr-adevar "delicata" operatiunea. Exista la un moment dat o schema, un desen, sugestiv si clar. Adevarul e ca la pisicii sub 2 luni chiar seamana mult zona . Da' Kim mergea si la motan (asta asa, ca sa mai tulbur o data apele:))). Inca o data, sa va bucurati de el !

Diana, chiar e cosmar ce patiti voi la dintii astia...eu urasc vaccinurile, desi nu am avut niciodata probleme asa de mari dupa...imi imaginez ce drag ti-e tie cind vine vorba de inca un dinte.

Pisiko, imi pare rau de necazul cu masina, dar fiind de job banuiesc ca are casco, deci... Cu gindurile negre si starile naspa...m-as "lauda" si eu oleaca, da ma abtin. URASC din inima campionatul asta mondial, sotu dupa ce ca se uita la meciuri (macar la reluari...) acu casca gura la comentarii...ca ce-ar fi la gura mea...da ma gindesc ca mai dau moderatorii un ochi aici si imi inchid contul. Ca sa nu mai spun ca am iesit afara impreuna dupa-masa, eu cu copilu de mina, eu cu el in parc, eu cu el la magazin, el statea pe banca si se uita la noi. Io-s lata, el nush la ce mai iese cu noi din casa. Si se oftica, Pisilinca nu vrea sa ma schimbe pe tas-su, si-i e ciuda ca protesteaza cind vrea sa o ia el...da ea protesteaza oricum daca e sa o preia cineva de la mine...da daca o iei cu joaca uita si se distreaza...da deh, e mai simplu sa te oftici si sa iti plingi de mila...

Ma opresc ca altfel...dau tot din casa:P

Nu am nici o tragere sa plec nicaieri we viitor, desi int moarta de oboseala si nu mai am pic de rabdare si de resurse...si nu stiu, parca-s si superstitioasa, ca pina acum, e cite ori am ajuns intr-un punct de-asta de "nu mai pot" Pisilinca mi-a tras cite o febra, o raceala ceva, ca sa vad ce usor e de fapt sa ai copil sanatos.... O iau pe dealuri, ma duc sa ma culc.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pisikule sa treaca supararea si sa alunge gandurile negre. Hai, zau, priveste lung in fata poate asa treci mai usor peste "bolovanii" de prin jur.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Diana, spune-mi, te rog, scaunul puiului tau miroase rau? Asta de zici ca-i apos...Din pacate si Eva are ceva probleme cu scaunul (iarasi!!!) si am o banuiala ca ar fi de la dinti, gingia la canini se vede ft alba, plus ca si noaptea incepe sa planga brusc si greu o linistesc.Pisigri, pai te plangi? Nu e mai rau sa nu vina deloc la plimbare, asa ca la noi? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput