Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***219***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

bravo vladimir
astazi se pare ca este una din zilele fara maraiala, sa-ti dovedeasca ce superbebe este

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Neata la pranz !!!

Mai intarm si noi din doi in trei sa nu ne dati disparuti , absentam pe motiv de umblat cu fina mea pt. pregatiri de nunta, asa ca ieri am fost plecata toata ziua dar cu folos , am reusit sa-mi gasesc o rochie de nasa , care m-a terminat din prima. Eu nu ma arunc asa repede sa-mi cumpar ceva, dar asta este intradevar o piesa , abia astept sa o iau sambata de la scurtat sa ma probez cat vreau eu prin casa . Diseara mergem in club ca am cu cine o lasa pe Maia, respectiv socara , cred ca o sa fiu cam salbatica ca nu am mai fost prin cluburi de 3 ani, noi care samabata noaptea nu ne intorceam fara sa batem la picior macar 3, 4.
Uali bine ai venit si de la noi , am admirat-o si eu pe frumoasa Medeea , si te-am vazut si pe tine garvi iar in prima faza nici nu te-am recunoscut, acum arati foarte bine, barvo pt. kg date jos .

Ma duc sa ma intind langa pitica putin sa am chef diseara de dans .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

saby - ma bucur ca ti-ai bagat un pic nasul pe aici ca te dadeam disparuta
vrem poze, vrem poze cu pesa de rezistenta

si legat de club - nu vrei sa ne aduci poze si de pe acolo? pacar asa sa mai luam si noi contact un pic

si distractie maxima

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

UN vot pentru TINA

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!

Succes Bianca cu intarcatul!Si apropo de plecat....eu as opta pentru!Cateodata e nevoie si de putin timp pentru noi parintii.Si cum spuneau si fetele...poti oricand lua trenul si in cateva ore esti langa Vladimir!

Uali ...bine ai venit printre noi!Medeea este o scumpete de fetita,cu niste ochi superbi!

Magdy felicitari pentru fetita!!!Sa fiti sanatoase amandoua si sa ajungeti cu bine la 40 de saptamani!

Noi peste 3 saptamani zburam in tara!Abia astept ..desi cand ma gandesc la bagaje ma apuca groaza!Si sper ca si Giulia sa se adapteze repede la noile schimbari: casa,unchi, matusici, bunici....Anul trecut a fost usor ca era mica dar acum emult mai selectiva si mai sensibila la schimbari!

Aris sanatate multa lui Vitamina,urata treaba cu regimul!sa scapati repede de canini!

Giuliei in 2 saptamani i-au iesit 4 masele,inca mai au coltisori de iesit,asa ca starea de agitatie si "nervisori" persista inca la noi!

Simplyana ...super tare lista cu numele de alint ai ghioceilor!

Gata mandra mea da semne de trezire..mai e vreun ghiocel care doarme o ora-maxim o ora juma...ziua???

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

salut fetele
am tras chiulul azi pe motiv de schimbari de program; ieri m-am ambitionat si nu l-am mai lasat sa doarma dupaamiaza deloc; nu mai rezistam la 5 ore de somn/ noapte...si ala intrerupt de 3-4 ori; mai ales la trezirile la 5-5.30 (astea ma uscau de vie); asa ca l-am culcat mai devreme, adica la 9 fix dormea... si n-a miscat pana la 3; si dupa aia l-am pus la el in patut la 6 (ca de la 3 la 6 am dormit cu el), a avut o tentativa mica de trezire dar s-a culcat la loc, si am dormit amandoi pana la 8.15 ; n-am mai dormit atata de luni de zile; asa ca ma tin de el si chiar daca e marait nu-l mai las decat un somn pe zi, si ala cat mai la pranz; azi a dormit doar o ora, la 1, asa ca pe la 5 adormea in fundulet; l-am imbracat rapid si l-am scos jumate adormit afara unde dupa ce a marait nitel s-a trezit complet si l-am alergat bine 2 ore. si cand am venit acasa a rupt un iaurt de 200 cu cereale (plus 3/4 de banana si 3 biscuiti afara); la 8.30 il arunc in cadita si maxim 9 sa bage somnic de voie.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Bianca, suuupeeeer jobul asta facut cu pasiune. Serios, de data asta ma declar oficial invidioasa. Sper sa nu te superi.
Pt mine, 12 zile ar fi mult cred. O sa aflu saptamina viitoare, cind plecam doar 3 fara Pisilinca. Dar si eu zic ca fetele, du-te, si cind nu se mai poate, vii acasa cu un tren si gata.
Si ar mai exista o varianta, inteleg ca noaptea trupa doarme la pensiuni? Pai pina la ele exista drum de acces; poti pleca tu cu alta masina, cu mama si Vladimir, si va vedeti serile pe la pit-stop-uri. Bine, dupa parerea mea ar fi cam complicat pentru toata lumea, plus ca nici tu nu ai ajunge sa iesi din ale tale. Mai bine 3 zile singura cu Robert decit 12 cu grija la copil, la mama, la catel si purcel.

Imi trimit si eu sotul luni dupa ceai de salvie...daca zici ca e asa bun. O singura teama am, plecind asa deodata de linga "pompitza": niciodata nu am reusit sa ma mulg prea grozav...da bine, nici daca as sta acasa si as decide sa nu-i mai dau tzitzi, n-as mai putea sa ma intorc din drum si sa o mai mufez asa, cind vreau io...ca imi bat joc de ea. La voi a fost beton cu decizia lui Vladimir

Asa, eu imi amintesc dupa 3 zile :))

Uali, bine ai venit. Superba Medeea !

Anca, musai sa imi spui ce a decis trupa cu numele mitzoncului. Chiar am ris de risul tau de gluma mea :))

Floric, nici Pisilinca nu se omoara cu mersul singura. Daca eu sint tinta finala, merge muuult si bine. Daca pleaca de linga mine spre ceva interesant, prefera ca ceva-ul ala sa fie asa, la 10-15 pasi distanta, nu mai departe...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

pai PISIGRI, nici nu ma gandesc sa plec cu masina cu Vladimri pentru ca nu vrea deloc sa stea in scaun si e calalre pe mine la volan. Si chiar nu as intelege nimic din plecarea asta.

Il las acasa cu mama. Tocmai a plecat mama de la mine si Vladimir se agata de gatul ei. Asa ca o sa se intelega bine. O sa ii puna coarne destule.

Nu stiu ce sa zic cu ceaiul de salvie. O fi bun...eu am prezentat ce am constatat. Ideea e sa incerci sa nu o adormi pe Ilinca la san. Ai timp 5 zile ca sa nu fie un soc total pentru ea. Pana la urma va descurcati voi.

Mergi la inceput

E chinuiala destul de mare la somn. Offf, mi-a rupt spatele saptamana asta!

A incercat sa imi ridice tricoul, dar nu il las. Sanii mei nu s-au mai umplut asa ca nu il mai las. Sper sa trecem cu bine peste noaptea asta

Mergi la inceput

A adormit! Destul de repede pentru ca aera treaz de la 14.00.

A adormit in "valurile oceanului".

Sper sa il tina mai mult de 4-5 ore.

Mergi la inceput