Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
ache spune:
Hello!
Am aterizat si eu, a 52-a burtica (momentan
) de la odisee.
Datele mele sunt UM:nu-mi amintesc :), DPN:10.01.2011 (conform eco), DN:18.03.1977. Kg -le nu le declar
, sa nu ma deprim.
Bucuroasa tare si putin stresata...de data asta bb a hotarat el cand vrea sa vina. Asta dupa ce la primul am incercat 2 ani pana sa reusim, cam mult, zic eu
. La spital m-au intrebat acum cica ce metode contraceptive foloseam, daca. Zic prezervativul, dar vad ca nu-i 100% safe. Au inceput sa rada in hohote: cica acum ai aflat :)?
No, sarcina a inceput cu greturi in forta care s-au diminuat rapid, aproape inexistenete deja. Luni avem programare la eco sa masoare translucenta nucala. Sper sa iasa bine, eu cam stau in dubii daca sa fac DD si TT la ce erori dau. Astept sa vad ce recomanda dr..
sa aveti un weekenf fain, fara greturi si somnolenta

bebelu86 spune:
Ache bine ai venit
sarcina usoara si la termen 

week-end placut si tie.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 11+
madutza_bra spune:
blue night, distractie placuta la mare! Sa te gandesti si la noi cand faci baita in mare ![]()
aditza, felicitari pentru eco si analize! Pune si tu sapt de sarcina la semnatura..sa ne dam si noi seama cam cand nu o sa ne mai incapa si pe noi hainele
. Vara asta se pare ca am fost f inspirata si mi-am luat 2 rochite babydoll. o sa mearga de minune. Eu si asa am burta, iar cand o sa inceapa sa creasca putin si de la sarcina cred ca o sa arat direct de 4 luni 
Gustul ala metalic il ai in toata gura? sau doar pe varful limbii?
lili, ar cam tb sa fie baiat bebe ca sa aiba si sotul un aliat !
ache, bine ai venit si felicitari pentru sarcina!
eu azi am reusit sa mananc un iaurt, niste omleta si niste salata. Bine ca iau elevit, ca altfel chiar mi-as face griji pentru bebe, el de unde mananca daca eu nu prea ma hranesc 
pupici la toate fetele ! 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 si acum
4+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Irinukaaa spune:
ache si alinushali bine v-ati alaturat. Sa aveti o sarcina usoara si la termen, un bb sanatos si frumos! 
blue_night vezi ca ne faci pofta de maaaare, de apaaa! Suntem si noi gravidute si poftim
! Sa va distrati si sa aveti o vreme minunata! 
aditzaC imi pare rau ca ai de aface cu nesuferita de candida. Bine ca trece. Din pacate infectiile urinare si candida sunt cele mai raspandite printre gravidute.
Pune si tu poze cu bb-le tau.
Eu constipatia o combat cu vreo 2 guri de cafea. Momentan tine, sa vedem pana cand...
11+
Shhhht! Cresc...
Irinukaaa spune:
Na ca uitasem ce era mai important.
Va sugerez o mica delicatesa pentru weekendul asta. Eu tocmai am terminat de facut si e delicioasa. Mancasem acum cateva saptamani la un restaurant, mi-a placut dar era putin prea dulce pentru gustul meu...
Aici gasiti detaliile! 

11+
Shhhht! Cresc...
bebelu86 spune:
irina arata demential 
cred k o incerc si eu dar dupa ce trece postu
k al meu pofteste si sa nu il ispitesc ![]()

multumim
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb 11+
ana_25 spune:
Buna fetelor! Sunt si eu o gravidutza de la odiseea de sept-oct 2010.
Va urez sarcina usoara, bb-ici sanatosi si la termen! Sa treceti cu bine peste neplacerile primului trimestru de sarcina,si la sfarsitul celor 40s sa va tineti in brate puiutii sanatosi!
Multa sanatate!

Ana
24+
Maia Elena
bebelu86 spune:
Ana multumim mult pt urari
si tie la fel si sa ai o nastere usoara si bb sanatos de care sa va bucurati.

Albumele noastre
bb 11+
Shines spune:
Buna fetele ,
Multumesc Lili
sa va traiasca fetele sa fie fericite...si voi mandri
bebelusi..multa sanatate sotului tau si recuperare grabnica..totusi sa nu uiti sa ai grija de tine 
alinushali..bine ai venit..sarcina usoara si bebe sanatos 
bebeluu..foarte tare pampersul ala mic care dansa..incredibil..am murit de ras ..cred ca si in burtica dansa..de, brazilieni ce sa faci, au in sange
ache..ana ..va urez sanatate voua si la bebei..
bebelu86 spune:
da iti dai seama
k astia au dansu in sange
dar ma uitam la el k e pe muzica.
si miscarile sunt flezibile si bine definite
adica nu sunt asa alandala.
Albumele noastre
bb 11+