Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Legat de creme si uleiuri, eu mi-am luat un ulei de plante de la o farmacie naturista (plafar), special si pentru gravide si sunt incantata de el - miroase f bine, intra in piele excelent, e ok. A fost insa scumput, vreo 46 de lei si sticluta e tare mica, de 100 ml - mie o sa imi ajunga mai mult timp, ca ma dau cand imi aduc aminte (nu sunt obisnuita si uit) - dar daca folositi regulat si de mai multe ori pe zi, se va duce repede.

11+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Va pup, ma duc sa imi fac bagajele. Poate mai intru mai tarziu. Deja ma gandesc cat o sa am de citit duminica seara , cand ma intorc.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Acum am reusit sa citesc tot ce ati scris, merci mult de incurajari.
Referitor la creme pot sa spun ca ajuta insa cel mai important factor este cel genetic, la prima sarcina m=am dat si eu cu creme, mai ales cand eram in ultimul trim. si ma manca pielea ingrozitor.
Dupa ce am slabit 20kg in 3 luni (nu exagerez) am ramas doar cu 3 dungute firave pe soldul stang si atat, acum chiar sunt curioasa sa vad, bine sper sa nu mai ajung la 70kg:)
Cat despre intepaturi si mici dureri ovariene sunt normale in primul trim. asemenea si scurgerile incolore, nemirositoare provocate de congestia din zona genitala.
Sfaturi despre greturi, chiar nu ma pricep caci nu stiu cum e, sa nu dati cu pietre:)
Din cate imi aduc bine aminte ati discutat si despre baile calde, din trim 3 nu sunt indicate decat dusurile, plus ca o sa vedeti nici nu o sa puteti altfel:) doar daca va ajuta cineva sa va ridicati

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

blue unde plecati?
distractie placuta si vreme frumoasa.

lcazangiu asa e. tine ff mult si dc esti predispusa sa faci sau nu vergeturi
k dc esti, poti sa te dai cu mama cremei k tot apar.
poate nu tot asa de multe si urate, dar nu scapi.
asta e...

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

fetele cand aveti timp intrati www.realitatea.net/un-bebelus-din-brazilia-care-danseaza-samba-face-senzatie-pe-internet-vezi-video_719162.html" target="_blank">aici sa vedeti ceva tare

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Super tare bebeul dansator!!!
La mare plec, bebelu, la Navodari, pana duminica... Acuma imi astept flacaul (adica sotul) de la serviciu, ca desi a zis ca vine mai devreme vad ca nu prea reuseste sa scape...

11+

Mergi la inceput

distractie placuta blue.
cica la mare e singura zona unde va fi frumos si nu va ploua.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Asa am vazut si eu, ca ar fi frumos... Abia astept sa ma balacesc! Dar tare mi-e ca baia din seara asta nu o mai apuc - ca o sa se intunece pana ajungem noi. Dar nu-i nimic, maine dimineata recuperez!
Week-end placut!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello

blue... distractie placuta sa imi spui si mie unde te cazezi la navodari ca am intentii ca prin august asa sa merg si eu acolo , am fost anul trecut si mi-a placut mult era liber , curat plaja si apa f ok . MS take care !

Fetele am vazut ca vb de creme ..etc si eu o sa imi iau tot sanosan , stiu ca sunt f bune produsele.

Bun venit noilor mamici ..sarcina usoara si bb sanatos
Despre mine ...l-am vazut pe bebe acum o sapt si ceva la eco , este totul ok si perfect , statea in fundulet dragul de el . O parte din analizele TORCH au iesit ..sunt bune , mai astept herpesul si listeria ar tb sa iau azi rez dar sa vad daca il afiseaza pe net . Pe 5 iulie merg la 4 D ,abia astept .IN rest ma simt bine , din pacate am facut o candida ...am luat tratament , da semne ca se vindeca , am inteles ca este f frecventa in sarcina din cauza progesteronlui mare , plus alti factori care duk la aparitia ei . Dr mi-a zis sa stau linistita ca este ok .Recunosc ca m-am speriat putin .
Si eu ma lupt cu constipatia ...am reusit sa o combat cu prune uscate dar imi vine sa vomit de la ele cand le mananc .
Burtica mea creste deja schimb garderopa , am incercat niste pantaloni care acum doua sapt ma incapea , ieri abia ii bagam pe mine .

Imi pare rau pt cele cu analize nu tocmai reusite ...sfatul meu repetati-le , se intampla sa fie rez eronat .

madule si eu am gustul ala metalic in gura.

bebelu sherbi buburuzele
pupicei

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Irinuka, sotul e in inferioritate...mai vine si mama in vizita sau soacra suntem numai fete cucuiete.

Acu' ce sa zic ar trebui un baiat dar din pacate nu putem alege...ce ne-o da Dumnezeu, sa fie sanatos, noi sa fim rabdatori si intelepti sa-i putem creste cum se cuvine...ne bucuram ori ca-i fata ori ca-i baiat

Mergi la inceput