Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
alinushali spune:
Neata fetele, vreau sa ma alatur si eu voua. Avem aproape 5 s si inca nu am fost la eco, se pare ca se vorbeste de acelasi lucru care ma intereseaza si pe mine. Si pe mine ma doare burta, aseara insa m-a durut ovarul drept ceva mai tare(cred ca de la efort)am luat no-spa dar mi-a trecut cam greu durerea, ar fi motiv sa ma ingrijorez?eu am mai pierdut o sarcina la 8s din cauza unui hematom (din cauza efortului)si nu vreau in ruptul capului sa repet experienta.
A si am uneori stari de greata dar care nu se finalizeaza .....in schimb ma deranjez la stomac , e normal......stiu prea multe intrebari, oricum o sa stam mai mult la discutii dupa ce auzim inimioara, pana atunci va 
si sa aveti o sarcina fara stres si probleme
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
4+
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
bebelu86 spune:
Alinus bine ai venit printre noi.
sarcina usoara si la termen.
te asteptam cu vesti bune si stai linistita ca va fi bine.

Lili sunt superbe fetele tale. sa-ti traiasca si sa va bucurati de ele 

fetele stai linistite k sunt normale durerile de burtica. atata timp cat sunt suportabile. puteti lua linistite no=spa si incercati sa stai cat mai linistite la pat. dc e ceva suspect, fuguta la doctor.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 11+
lcazangiu spune:
Buna dimineata,
Rezultatul: "valori normale pentru HCG total, sarcina 6 saptamani":)
Ma duc sa citesc din urma, ca ati scris deja nu gluma 
Lori mami de David-Andrei (24.06.2008) si
+6
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lcazangiu Buna dimineata, Rezultatul: "valori normale pentru HCG total, sarcina 6 saptamani":) ![]() Ma duc sa citesc din urma, ca ati scris deja nu gluma ![]() Lori mami de David-Andrei (24.06.2008) si +6 |
Felicitari!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 si acum
4+Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bebelu86 spune:
super ..felicitari pt rezultat 

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb 11+
tierry spune:
'Neatza.. Ii raspund si eu Irinukai..si pe mine m-a intepat intr-o vreme prin ovare, dar mi-a trecut... din ce-am citit si eu, sunt normale, atat timp cat nu sunt foarte dureroase si nu tin/se repeta timp indelungat. De exemplu mai patesc sa ma intepe prin burtica cand ma ridic brusc, cica si asta ar fi normal...
In rest, pe 23 merg si eu la doctor, asa ca.. Luna stam cu emotii amandoua pana atunci
Greturile m-au mai lasat de vreo saptamana, sunt f. rare, insa pofta de mancare tot nu prea am. Aaa, cu ce ma confrunt de ceva vreme..cu constipatia
, ma fortez de numa-numa si prin unele locuri am citit ca nu ar fi bine.. Daca stiti ceva remedii, le-as aprecia tare mult, ca eu nu mai stiu ce sa mai incerc 
Bebelu tie pana cand ti-a dat sa iei Utrogestan? Mie pana la 12s, insa o sa ajung la medic la 12s si 3z si nu stiu daca sa le iau pana atunci sau sa le opresc fix la 12s, fara sa o anunt... Ma gandesc ca totusi 3z in plus nu are nimic...

O zi cat mai usoara, racoroasa si fara stari de rau!!![]()
bebelu86 spune:
tierry cand l-am intrebat pana cand sa iau mi-a zis s36 si a inceput sa zambeasca. dar nu a mai zis nimic dupa
dar eu am vreo 2 sapt de cand nu am mai luat
k nu mi-a fost bine de la el desi luam vaginal,
legat de constipatie acu nu e probl k te chinui sa iesi. am inteles k dupa 3-4 luni nu e bine. dar poti sa pui supozitoare cu glicerina sau la plafar e un ceai special ptgravide pt constipatie.
vezi k de la supozitoare dc pui zilnic pe per lunga, da dependenta.
cu pofta de mancare stai lin k asa sunt si eu, cred k e si de la caldura asta. va veni si pofta stai lin. incearca sa nu stai nemancata mult. rontaie ceva sa nu fie stomacu gol

Albumele noastre
bb 11+
blue_night spune:
Draga Tierry, si eu am probleme cu constipatia (aveam si inainte, nu-i vorba, dar acum s-au mai agravat) si mi-a zis dr. sa incerc sa reglez din alimentatie (fructe multe, iaurturi, fibre - si se vede diferenta cand sunt atenta ce mananc, dar nu pot tot timpul) si daca nu se rezolva mi-a recomandat Lactuloza 5ml la 2 zile. N-am luat pana acum (nici nu am cumparat de fapt medicamnetul respectiv inca), ca m-am descurcat, dar poate te ajuta pe tine.
Bebelusi, multa sanatate sotului, sa-si revina cat mai repede!
Intepaturi mai am si eu, tot cam in zona ovarelor, de obicei la miscari bruste sau cand imi suflu nasul (am fost racita), dar am inteles ca nu e nimic alarmant. Dureri dintr-alea ca la ciclu nu mai am, dar am avut mai pe la inceputul sarcinii.
Scuze daca nu am raspuns tuturor, ieri nu am avut timp sa intru si s-a scris aproape un capitol
, mi-a luat ceva si sa citesc, daramite sa raspund...
11+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
bebelana_34 spune:
Fetele pt contipatie mancati pere, prune.Aveti grija cu ceaiurile ca unele sunt contraindicate in sarcina. Nu tot ce ste plante este bun in sarcina informati-va Aveti grija si cu fortatul ca si in luna mica e periculos
10+
sherbi spune:
neata!
pt. constipatie e de preferat ceva natural, gen prune, pere. eu am avut un sirop natural de prune luat de la un plafar.
si eu am mici dureri de ovar drept, ceva intepaturi, mai ales cand stranut.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
4+
poftiti la poze noi