Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Gata distractia in oras, mai scurt asa , ca din pacate maine tre sa mergem la serviciu...Asta e.

gabriela, ma bucur mult ca ai ajuns la dna dr Bohaltea, e imposibil sa nu fii multumita, ti-am spus parerea mea, este o profesionista si foarte apropiata de pacienti. Iti da multa incredere nsi este foarte sigura pe ceea ce face. Sper sa ramai la fel de multumita in continuare. Asteptam vesti de la eco.

Foarte dulci buburuzele voastre, dragelor! ma emotioneaza asa tare ...abia astept sa o vedem si noi pe a noastra...dar mai e ceva pana pe 28!

As vrea sa mai stau cu voi, dar din pacate sunt tare obosita asa ca ma duc la nani, poate recuperez maine!
Pupici

_
BB e deja pe drum
10+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

eu am grupa 0 cu rh pozitiv si sotul b3 si mi-a spus la prima sarcina ca-s grupe incompatibile parca. dar nu mi s-adat nimic de facut

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 4+
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

lili, ai 2 fetite superbe. sa-ti traiasca! ce-a mica este o dulceata, iar cea mare este o domnisoara frumoasa tare.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 4+
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Sherbi am 3 fete, si cea mare e tot a mea (aia cu rochie lunga, la banchetul de la clasa a XII)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata!
Lili_g sa va traiasca fetele (si voi pe langa ele, bineinteles) - sunt foarte dragute. Sunteti o familie numeroasa, dar sotul a cam ramas in inferioritate numerica. Nu ar vrea si el un baietel?

Bebelusi insanatosire grabnica sotului tau si multa putere tie sa-i fi alaturi chiar daca te simti asa rau.

Sherbi o mare parte a produselor cosmetice contin acesti parabieni. De exemplu antiperspirantul. Pe caldurle astea... mie nu mi-ar trece prin cap sa nu-l folosesc . Parfumul probabil ca si el contine, dar pe mine ma face sa ma simt mai feminina, ma binedispune. Asta e lumea in care traim...

Imi RSPUNDE si mie CINEVA? Va doare sau inteapa burtica vreodata? Sau trebuie sa ma ingrijorez eu...

11+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelana_34 spune:

Irinuka
Burta te poate durea asa in limite suportabile atunci cand creste bb si se mai m,areste uterul mici intepaturi nu inseamna nimic grav doar daca persista si sunt puternice tb sa-ti faci probleme. Si eu am avut si mi-a explicat dr, dupa ce am fost la control.Cand ai drum la el spune-i si o sa-ti explice el mai bine.
te pup 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'neata fetele!

De cateva zile ma trzesc cu noapte'n cap.
irinukaaa, pe mine ma si inteapa burta si mai simt si asa o presiune. Cand simt ca nu e ok, iau un no-spa si ma intind putin in pat.
lili, chiar vroiam sa te intreb daca este si fata cea mare in poze sau esti tot tu, semnanati f bine . Sa-ti traiasca printesele!

Azi sper sa fiu ceva mai activa dupa pranz. Dimineata merg la epilat (sper sa rezist) iar pe dupa-amiaza cred ca ma apuc de facut bagaje

Va pup si va doresc o zi minunata!!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 4+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Irinuka, si eu am dureri si intepaturi in burtica. Am inteles ca sunt normale in aceasta perioada deoarece se mareste uterul.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata burticutze,

Tocmai intrasem cu gandul sa va intreb daca pe voi va inteapa burtica. Dar surpriza, vorbeati chiar de acest lucru. Eu ma cam sperii, sunt eu mai panicoasa cumva cred.
Dimineata si seara parca ma inteapa mai rau dar in limite suportabile, nu asta este problema dar ma gandeam sa nu fie ceva rau.

Spunea o burtica ca are un nod in gat, eu de vreo saptamana am senzatia asta de nod in gat si daca reusesc sa mananc ceva imi vine sa scot tot dupa 5 min. Din fericire pentru mine nu am trecut si la fapte pana acum.

Of, m-am mai linistit, deci este oarecum normal sa ma intepe burtica...

O zi usoara sa aveti si un week-end lung si linistit.
Pup fetele si burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineata burtici,

Bebelusi multa sanatate lui Mircea, sa se refaca repede.
Vladut cum e? cu cine l-ai lasat?
Irinuka si pe mine ma mai inteapa burta, dar am inteles ca se intind ligamentele( de doar crestem).

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
10+

Mergi la inceput