Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor in primul rand sa va spun ca azi am stat numai cu Mircea pe la spital ca v-am zis ca se opereaza de hernie inghinala. A fost groaznic, imi era rau, nu ma puteam ocupa de mine dar de el. Acum e binisor, nu se poate ridica din pat ca lesina si ii tot fac perfuzii dar in rest e ok

Madutza eu o sa imi fac analizele dupa 1, ca sa fie fonduri

Luna, donez si eu bani pentru inventarea unui eco casnic, ar fi super

Eu ma dau cu Mustela, si la prima sarcina am fost foarte multumita, e scumpa dar e buna

Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 9 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Despre ce sunet vorbiti, ca eu nu stiu ce e cm. Ciclu menstrual ?

Shines, foarte frumos la munte. Eu chiar daca stau in Brasov, vad diferenta de la cer la pamant de admosfera din oras fata de cea chiar de langa munte. In prima perioada, cand inca nu luam homeopatele pentru tensiune, mi se facea rau, ceva ca un lesin ... si daca mergeam langa munte, langa o apa ceva ... nu aveam nimic. Imi trecea totul instant, si eram foarte energica. Nu am mai mers cu caldurile astea, dar recuperez eu

Deea, mamica de raza de soare Daria si burticutza de 9 saptamani si ceva

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bebelusi, offf.. numai asta nu iti lipsea acum ! Nu gasesti si tu pe cineva care sa te ajute un pic ? Ii doresc lui Mircea multa sanatate, si recuperare rapida, si tie putere ... sa poti sa te ocupi de toate !!

Deea, mamica de raza de soare Daria si burticutza de 9 saptamani si ceva

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

luna ziceam de campionatu modial de fotbal
au aia niste chestii care scot niste sunete zici k sunt muste
si se numesc vuvuzele.
cea mai mare prostie
si cica costa 5-euro.
nu dadeam atatia bani nici sa ma bati.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

bebelusi multa sanatate si putere sa isi revina repede.
si tie sa poti sa ii fi alaturi

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Bebelusi, tot asa rau esti? offf, o sa treaca, Sanatate sotului (si pe-al meu tot Mircea il cheama). Dupa ce vine din spital o sa fie un pic mai usor de tine...Recuperare usoara!

Shines, sunteti frumosi tare. De ce se uita lumea ciudat? Fiica-mea a mare e mai inalta ca mine, are 1.80 eu 1.65. Sa vezi ce mandru e omu' meu cand iese cu toate fetele...hai ca pun si eu poze zilele astea.

La mine nu se vede deloc burtica. Azi fac 11 sapt Yes!!!!
Raportez si cateva zile mai bunicele dar iau pastile de vomitat in fiecare zi...Dupa-amiaza e cel mai rau...

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

buna seara, burticute!

eu am folosit mustela la prima sarcina. m-am capatat cu vergeturi pe fund si sani. cred ca am pielea predispusa la ele, desi nu stiam ce-s alea pana la 27 de ani.
celulita, am si d-aia...bine, io-s hoashca batrana .

mare mare grija la produsele cosmetice pe care le folositi. mai ales in primul trimestru de sarcina.
intai si intai verificati daca contin parabeni. e musai sa nu aiba, sunt cu potential cancerigen. luati produse bio, se gasesc acu in magazine specializate, pe internet, farmacii etc.
recomand cu caldura uleiul de migdale. e fff bun. folosit de o prietena, nu de mine. se gaseste intr-o singura farmacie, spunea ea, pe calea victoriei, la farmacia academiei. sper sa nu spun prostii.

eu mi-am luat acu de la eucerin un ulei numai din plante, special pt. gravide.
in rest, evit orice cosmetica, de la crema de fata, pudra, etc, spray, pe cat posibil.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 4+
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

buna seara, burticute!

eu am folosit mustela la prima sarcina. m-am capatat cu vergeturi pe fund si sani. cred ca am pielea predispusa la ele, desi nu stiam ce-s alea pana la 27 de ani.
celulita, am si d-aia...bine, io-s hoashca batrana .

mare mare grija la produsele cosmetice pe care le folositi. mai ales in primul trimestru de sarcina.
intai si intai verificati daca contin parabeni. e musai sa nu aiba, sunt cu potential cancerigen. luati produse bio, se gasesc acu in magazine specializate, pe internet, farmacii etc.
recomand cu caldura uleiul de migdale. e fff bun. folosit de o prietena, nu de mine. se gaseste intr-o singura farmacie, spunea ea, pe calea victoriei, la farmacia academiei. sper sa nu spun prostii.

eu mi-am luat acu de la eucerin un ulei numai din plante, special pt. gravide.
in rest, evit orice cosmetica, de la crema de fata, pudra, etc, spray, pe cat posibil.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 4+
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

hai ca am pus cateva poze.

http://picasaweb.google.com/gunaen568/Lili_g#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

bebelusi, sa dea Domnul sa-si revina Mircea cat mai repede, sa poata el sa aiba grija de tine..pana atunci multa putere

Lili, foarte dragute fetele, ai 2 domnisoare deja

in legatura cu incompatibilitatea de grupe eu nu am auzit sa trebuiasca dozati anticorpii, la rh da..si eu am rh negativ si sotul pozitiv si merg lunar la centrul de transfuzii pentru dozarea anticorpilor, iar dupa primele sarcini mi-am facut imunoglobulina.

mami de Ariana (30.10.2005) si 6+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput