Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

irina, vreau si eu

ana 25, multumim de urari. Sarcina usoara in continuare!

shines,

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 4+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

da..isi coordoneaza bine orice miscare..sta bine cu reflexele..bine ca nu e fata ..era bai de parinti cand crestea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Madule da o sa pun si sapt la semnatura numai sa nu uit sa le schimb .....pai si eu aveam putina burtica dar acum m-am si ingrasat si se vede ceva .Azi am 10 sapt si trei zile ...sunt misto rochitele alea tb sa imi achizitionez si eu , gustul metalic il am in toata gura si non stop .

irina da am auzit insa nu credeam ca voi face si eu candida , asta e bine ca exista trat la ea , am auzit ca putem face de mai multe ori in sarcina , mie cam teama !

eu nu voi sta la calc merg la buc sa gatesc cartofi prajiti cu salata si cu branza mor de pofta .

va pupik o seara minunata

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Buna seara din nou la toata lumea.Ma bucur sa citesc ca sunteti toate bine si sa vad ca au mai apartu gravidute. "Ce de multe" suntem!Mie place!
Gustul ala metalic il am si eu,in special dupa amiaza,daca mai si dorm putin,e si mai grav.Si-l am in toata gura plus salivatie excesiva.Tre sa mananc guma sa fie mai bine,numa ca apoi ma roade stomacu'. Asa ca rontai cate ceva.In stilu asta o sa ma fac cat un vapor.Ei,asta e,bebe sa fie sanatos si mami slabeste apoi,c-a mai slabit o data.
Voi cum stati cu secretia fetelor?Cum se prezinta?
Dar cu sexu'? Eu una nici nu pot sa ma gandesc,mai bine spal WC-ul.Saracu sot, nu stiu cat mai rezista
Va pup pe toate si sa ne fie bine in continuare.

Mergi la inceput

azi am simtit pentru prima data poftele , am poftit la prajiturica, nu prea dulce dar totusi... asa ca la cina am servit doar una bucata ardei gras cu sare si o banana...asa ca pana maine dimineata visez la micul-dejun ..care la noi e intodeauna foarte bogat si foarte frumos aranjat,pentru ca in cursul saptamanii nu apucam sa luam toti o data masa dim...sambata si duminica ne facem de cap (oua,branza,pateu,lapte,legume proaspete,ceai(cine vrea),paine prajita.icre, crenvusti..si diverse da nu mai tin minte )

referitor la ce ati mai discutat azi : pentru constipatie eu pap pere..dulci si moi pe stomacul gol
azi am simtit si eu rau intepaturile in burtica..in zona ovarelor, cand ma ridicam de pe scaun parca ma dezmembram de la brau in jos..cand ma asezam parca se ridica burtica in sus ca o minge si ma intepa rau ..abia asteptam sa plec acasa ..
ca o nouatate..azi mi-au zis colegii pentru prima data ca se vede burtica putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am avut si eu probl cu gusutl metalic dar vad k de caeva zile a disparut.
ma temrinase si pe mine si simteam nevoia mereu sa pap dulce sa nu il mai simt. iar de dim era teroare.

Subulia secretia e mai abundenta in per asta. e normal.
dc miroase, te mananca sau te ustura ceva, fugi la medic ca nu e bine.
cu sexu ... nu am nici un chef
saracu meu sot. e terminat
noroc k acu e post si am o scuza in plus
dar mai e putin si se termina si atunci nu mai am

Shine ce frumos la mine nu se vede nimic si ma oftic

Adi opreste-mi si mie o portie k vin si eu la papica

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

fac capitol nou

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

shubulina..cu secretia e nasol eu toata ziua ma simt uda ..degeaba am absorbante zilnice , imi da o senzatie urata si nu imi place..dr zice ca e ceva normal .

despre sex..uuff..nasol si cu asta..sunt mereu foarte obosita si fara chef de cand am ramas pana acum ..de obicei pana face sotu baie eu adorm..dimineata imi zice saracu ca iar a vb singur aseara ..
aseara cica am adormit vorbind..ceea ce e minune mare in general sunt maaaare vorbareatza, dar totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Bebelu esti tare.Noi nu tinem post,deci n-am nici o scuza.Cica in semestrul 2 o sa ne vina poftele de sex.M-as mira,la cum vad eu ca decurg lucrurile.Si mie mi se vede burticuta,da abian dupa pranz.Eu nu aveam deloc si acu mi se pare mare.Unele persoane care nu stiau s-au prins cand mi-au vazut burta.
Deci in legatura cu secretia sunt ok. Ce bine!
Pup la fete si gandacei

Mergi la inceput

shine asa eram si eu la inceut cu secretia
dar vad k cu timpu a inceput sa nu mai fie asa abundenta.

saracu tau sot.offf...
dar ma gandesc k noi ne chinuim cu greturi, dureri, pofte, ameteli, kg in plus,etc si ei nimic. macar asa ne sunt si ei alaturi intr-un fel nu?

cica din trim 2 vom fi la polul opus. adica acu nu avem chef, iar dupa vrem prea mult
sa ii vedem atunci dc mai zic ceva

cu cap nou inca e la capitolul moderare
offf...cand trece o data k m-am saturat?

Albumele noastre

Mergi la inceput