Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

jiji dak s-a trez devreme...a readormit singur...si ink naneste...

io incerc sa ingrash pork la craciun... k ionvatatul asta...mama lui

cristies///jiji sta din ce in ce mai bine in fund....dar il iai k era 40 ron...si nu il voi fol mmaine..sa fie acolo..

si apropo de ..rusine 5 min...va sun o faza...
cand lucr in inv...am mers in ex cu o inv mai in varsta. io am fost genul...anti violentze de orice tip....un copil de-al ei a fc ceva EA I-A SPUS...SA-TI FIE RUSINE 5 MIN...DA-TI ACU 2 PALME SA NU-TI DAU EU!

am ramas shocata si copiii mei la fel.....baietelel s-a conformat si si-a tras 2 plame de era rosu...:(

RUSINEEEE...
am rams shocata...si copiii

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

La noi era ca gluma, cand povesteam cate-o isprava neplacuta concluzionam: "Mi-a fost rusine 5 minute si iata-ma acasa!"

_
Povestea unei .
Cresc

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

jiji dak s-a trez devreme...a readormit singur...si ink naneste...

io incerc sa ingrash pork la craciun... k ionvatatul asta...mama lui

cristies///jiji sta din ce in ce mai bine in fund....dar il iai k era 40 ron...si nu il voi fol mmaine..sa fie acolo..

si apropo de ..rusine 5 min...va sun o faza...
cand lucr in inv...am mers in ex cu o inv mai in varsta. io am fost genul...anti violentze de orice tip....un copil de-al ei a fc ceva EA I-A SPUS...SA-TI FIE RUSINE 5 MIN...DA-TI ACU 2 PALME SA NU-TI DAU EU!

am ramas shocata si copiii mei la fel.....baietelel s-a conformat si si-a tras 2 plame de era rosu...:(

RUSINEEEE...
am rams shocata...si copiii

poze

La noi era ca gluma, cand povesteam cate-o isprava neplacuta concluzionam: "Mi-a fost rusine 5 minute si iata-ma acasa!"

_
Povestea unei .
Cresc

HEIII...AM ZIS RUSINE D-NEI CA MI-AM AMINTIT INTAMPLAREA

SI NOI FOLOSEAM....RUSINE 5 MIN...SI NE AMUZAM

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Neatza si de la noi!
A fost super iesirea de ieri!
Filmul foarte haios , am ras cu pofta! Ce nebune! Bine, filmul e de asa natura incat orice barbatexpus la asa ceva mai mult de 2 secunde se va zbate in chinuri groaznice pana la disparitie de pe fatza pamantului io ma mai gandeam ce ar zice al meu daca ar fi vazut filmul: ce prostie! vise taica vise! ce fraiere! ia uite ce se agita! ce subiecte, DOamne cum te poti uita la asa ceva?

Haircut imi pare rau ca ati ajuns sa discutati sa va mutati la mai mic tocmai acum cu bebe, nici nu vreau sa ma gandesc! Sa dea Domnul sa nu fie nevoie!

Catalutza orice in Cyclade e suuupeeeerrrrr!!! asta daca ai chef sa mergi pana jos in Atena si de acolo sa iei feribotul, eu de ex din ce am fost in Cyclade pot recomanda ca destinatii super faine de familie unde sa fie si distractie la maxim si multe plaje variate, ape de toate culorile si restaurante si taverne normale cu fructe de mare proaspete la preturi accesibile: Milos si Paros.
Santorini, myconos nu prea-s de mers cu bebe plus ca te rup la buzunar. Nu am fost, dar iarasi e frumos in Naxos, nu se merita s mergi in Serifos si Sifnos ptr ca sunt micutze ca insule, deci nu ai mare varietate de "unde mergem la plaja azi?"si un pic mai scumpe (nu asa ca Santorini ,dar mai scumpe). Syros e capitala Cycladelor, nu am fost dar mi s-a zis ca e mica. Amorgos e cam pustie si plina de pietre...in rest nu-mi mai vin in minte acum alte cyclade.
Iarasi frumos si mai usor accesibil cu masina din Romania este in Corfu.
Mai sunt insule frumi gen Skopelos, Zakynthos, Kefalonia dar nu se compara cu cycladele. Cycladele sunt alea cu stradutze inguste, multe case albe toate, bisericutze albe cu turle albastre , dupa mine sunt cele mai frumoase, restul insulelor au ape turcoaz, plaje frumoase, golfuri spectaculoase dar...mie-mi lipsesc casutzele mici si albe, peisajul ala de alb-albastru, floricele mici rosii,ros,albe, stradutele alea pitoresti inguste care merg la deal si la vale

Mai citesc si vin sa raspund

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata,multam de cofee
sunteti cele mai bune
nici nu stiu cu ce sa incep,ca-s dusa rau de acasa...ma ramolesc...

haircut cat talent,mama draga!... te-as chema si la mine... pupam maia pt crestere

yasmine ti-am vazut iezisorii unul mai dulce ca altul ..andreas face sport de performanta?felicitari!

bea super e ivanelul

alexutzzza cum stai cu mitologia? cand ajungi la detalii despre suceveanca noastra draga,sharuieshte-le cu noi,pliz...ca io nicicum nu ma dumiresc ce si cum...

plateea dobos?
de restu' nu mai zic nimic...ma fac ca nu le vad,dar la asta nu am mai rezistat...
btw...ce fain e fara so_acra!...

lorexule draga,nu-ti place cheliuta?
transpira mult,de asta l-am tuns

xela bafta cu kinderii...io-s terminata...abia astept sa-l debarc pe unul la bunici

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

incerc sa fac o 'lipie' si nu-mi iese...LOL... ....adica am facut-o,dar nu m-am inregistrat/logat ... ...mai incerc eu..... maine

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

v-am zis ca-s dusa rau...ma gandeam la lipie de mancat...

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Catalutza revin ca am citit tot, si Creta e f ok de mers cu bb si frumi, avantajul e ca acolo poti ajunge cu avionul o data pana in atena si in atena schimbi de Creta, e f fast si racoare si lefkada si Skiathos sunt ok....eu am perindat mai mult Cycladele din Egee si de aia mi-au ramas in suflet.
Si cu patul e asa cum zice CRISTIES ca am si io in Atena travel bed. Alea 2 betze se imbina si se baga in niste...treb sa ai sub etajul intermediar niste "tuburi" / buzunare cilindrice din material unde sa intre betzele.

de Yannis

Mergi la inceput

MP spre rusinea mea stau f prost cu mitologia sunt inca la Chaos si cosmogeneza , fratii si copii lui Chaos (Geia=pamant, Noaptea, Muntii, Raurile....) Mai am un pic sa ajung la generatia zeilor din Olymp si abia de aci incolo incepe

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

bunaa!!
desi nu prea am timp si vreo 2 capitole de recuperat, ma bag si eu in seama ca am o maaare dilema....adica..asa cum se intampla in viata, CM-ul iti vine cand nu trebuie, cand te mariti, cand mergi la mare....in cazul meu, cand am botez la primul meu copil!! 2 luni am stat pe uscat intrebandu-ma de ce nu vine (intrasem la idei, desi iau cu sfintenie Cerazette), iar azi dimineataa...surpriza!!!! sambata am botez! ce fac?! imi citeste preotul ceva special, sa pot intra totusi in biserica? sau stau afara umflata de plans ca nu pot asista la botezul copilului? pliiiz, un raspuns, ceva...o parere...

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

bunaa!!
desi nu prea am timp si vreo 2 capitole de recuperat, ma bag si eu in seama ca am o maaare dilema....adica..asa cum se intampla in viata, CM-ul iti vine cand nu trebuie, cand te mariti, cand mergi la mare....in cazul meu, cand am botez la primul meu copil!! 2 luni am stat pe uscat intrebandu-ma de ce nu vine (intrasem la idei, desi iau cu sfintenie Cerazette), iar azi dimineataa...surpriza!!!! sambata am botez! ce fac?! imi citeste preotul ceva special, sa pot intra totusi in biserica? sau stau afara umflata de plans ca nu pot asista la botezul copilului? pliiiz, un raspuns, ceva...o parere...

mama unui pui...Stefan

Ce-ai bre? De ce sa nu intri in biserica? Eu stiam ca pana la 40 de zile nu se intra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

bunaa!!

mama unui pui...Stefan

nu stiu ce sa zic................
???????????
habar nu am

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput